עבור לתוכן

תערוכת הגיימינג E3 - ידיעות חמות

Featured Replies

פורסם

ה PREVIEW האחרון של G4 הוא דיבר הרבה על כמה ה AI טוב, או שהוא לא מבין כל כך על מה שהוא מדבר או שהם הורידו את ה AI בשביל להקל על ההדגמה. בנוסף הם הגדירו את ה CLAN הזה כאחד שרץ קדימה לכיוון שלך ולא כל כך חושב, גם לא היה להם נשקים מתקדמים, יכול להיות ש CLANS אחרים יהיו מרשימים יותר. ב G4 הוא דיבר על זה שהאוייבים מגיבים לירי למחפשים מקום מוגן, שאם אתה משתמש באחד מהקלים שאתה יכול לפרוש בשטח (כמו המכונת יריה הזו בהדגמה) אז האוייבים ינסו קודם להשמיד אותה ורק אז ינסו לתקוף אותך (או בקיצור ילכו לאיום הגדול ביותר).

את כל הדברים האלה לא ראיתי בהדגמה הזו, יותר רואים שמדובר באחד מהמשחקים הכי יפים שעשו עד היום ותמיד נחמד לשמוע שיצא עם המשחק SDK :smile1:

• תגובות 168
  • צפיות 14.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

After all the talk about cutting prices by delivering games directly to the players, Onlive now says that pricing will be "similar to full game prices through other download services."

http://e3.gamespot.com/video/6266426/?tag=top_stories%3Btitle%3B4

Don't forget that you also need to pay for a monthly subscription. What a joke.

פורסם

חחח

:lol:

למה שמישהו ישלם להם?

פורסם

כי כביכול תוכל להנות מכל משחק ולא משנה מה הדרישות שלו מבחינת חומרה על המחשב שלך...

רעיון נחמד - הביצוע כושל...

פורסם

רק כביכול לא על המשחקים החדשים והכבדים עד כמה שזכור לי..אז יוצא שקנית מחשב טרנטה בתשלומים ואתה עדיין צריך לקנות לו משחקים-רק ישנים ובמחיר מלא המממממ.....

פורסם

מחירי המשחקיפ פחות משנים כי מה זה משנה אם קניתי אצלם או בחוץ

זה הכל תלוי במחיר המנוי + איכות וזמינות השירות (לא הכוונה אם זה יהיה זמין פה אלה זמינות על מכשירים שונים: מחשבים,טלויזיות ומכשירים ניידים)

אפם הירו באמת יקיים את מה שהוא מבטיח אני צופה לו עתיד מזהיר

פורסם

מחירי המשחקיפ פחות משנים כי מה זה משנה אם קניתי אצלם או בחוץ

זה הכל תלוי במחיר המנוי + איכות וזמינות השירות

רק להבהיר כמה נקודות:

לא משנה אם יש לך עותק פיזי או עותק דרך STEAM - אתה חייב לרכוש מחדש את כל המשחקים שלך דרך ONLIVE.

דמי המנוי החודשיים הם 5$

ניתן להקפיא את המנוי לתקופה של כשנה ולאחר מכן הוא וכל המשחקים שקנית דרכו נמחקים.

בשנה הקרובה הם יציעו רזולוציה מקסימלית של 720P. רק ב2011 הם אמורים להתחיל להציע 1080P.

בכל הבדיקות (שאני ראיתי לפחות) שנעשו ע"י עיתונאים היו דיווחים על לאג מורגש.

פורסם

אולי נוכל אפילו לראות ירידה מסויימת של מחירי כרטיסי המסך כשONLIVE יצא, למרות שאיך שזה נשמע השירות הזה לא נוח בעליל.

אנשים כמוני תמיד יעדיפו את הOLD AND TRUSTY PHYSICAL HARDWARE שיריץ את המשחקים ויעלה פחות כסף לטווח ארוך, וכל זה בלי לאג ובלי להיות תלוי בשום שרת ענק.

פורסם
  • מחבר

RAGE DEMO

http://www.youtube.com/watch?v=qd0RtabEah4&feature=player_embedded

אחרי כל הרעש והצילצולים זה נראה כמו עוד משחק Quake טיפוסי

כלומר, אויבים מאוד טיפשים

זאת ההרגשה של שחקנים כמונו ששיחקו כבר יותר מדי משחקים מהסוג הזה.

לכשעצמו המשחק נראה מגניב, אהבתי את העיצוב הקודר של הסביבה, אבל כן- כבר הייינו בסרט הזה פשוט בשם אחר.

ולפי הגיימפלי שחשפו, יש הרגשה שאין להם עוד איזה קלף לשלוף לגבי המשחק הזה...

פורסם

לי אישית משחקי FPS ללא מולטי איבדו כל משמעות כבר.

למעט קרייסיס 2 שנראה כמו משהו שאני נורא אהנה לבההות בו (גרפיקה), שום FPS בזמן האחרון לא החזיק אותי יותר משעה במשחק כלעוד לא היה לו מולטיפלייר.

מטרו 2033 שיחקתי שעתיים עד לאחד השלבים הראשונים במשחק ויותר לא נגעתי בו, כנ"ל המון משחקים אחרים לאחרונה.

פורסם

לגבי R A G E

לא יודע אם שמתם לב

אבל המדגימים מ ID חזרו כמה פעמים על המשפט שמדובר קודם כל ב FPS

נראה לי שהוא לא יחדש כלום

לפי דעתי גם הנסיעה ב BUGGY יהיה רק להגיע ממקום למקום וקצת התקלות באוייבים על המסלול

אני די התאכזבתי מהדגמות

באמת , הרבה רעש וציפיות , בסוף סתם משחק.

איך נפלו ה ID האלה... ממייסדי ה FPS

פורסם

ל CRYSIS ו RAGE יש MP.

אין מה להגיד ש RAGE משחק מרשים אבל כניראה שהוא יהיה הדגמה טכנולוגית מרשימה עם תוכן רגיל יחסית. הם אמרו שה BUGGY הוא בשביל להגיע ממקום למקום ולמרוצים אם אתה בוחר לעשות אותם.

פורסם

רק להבהיר כמה נקודות:

לא משנה אם יש לך עותק פיזי או עותק דרך STEAM - אתה חייב לרכוש מחדש את כל המשחקים שלך דרך ONLIVE.

דמי המנוי החודשיים הם 5$

ניתן להקפיא את המנוי לתקופה של כשנה ולאחר מכן הוא וכל המשחקים שקנית דרכו נמחקים.

בשנה הקרובה הם יציעו רזולוציה מקסימלית של 720P. רק ב2011 הם אמורים להתחיל להציע 1080P.

בכל הבדיקות (שאני ראיתי לפחות) שנעשו ע"י עיתונאים היו דיווחים על לאג מורגש.

בהנחה שמישהו בוחר לשחק עם זה הוא לא צריך באמת עותק של המשחקים כי גם ככה דברים חדשים לא אמורים לפעול המחשב שהוא יקנה

ככה שאני לא רואה סיבה לראות בזה משהו נורא, לא טוב, אבל בטח שלא נורא

בקשר למחיקת המשחקים זה באמת די מבאס, אבל כבר קיום יש חנויות משחקים שמציעות עותקים לשנה (החנות של EA)

ובקשר לשתי הנקודות האחרות כמובן שהתגובה שלה תמיד יוצאת מנקודת הנחה שהשירות יעבוד טוב, אם הוא לא עובד טוב זה בהחלט לא שווה כלום

פורסם

ONLIVE ניראה לי די אדיוטי עם כל מה שהם עושים זה רק להשכיר לך "חומרה"

בכל מקרה תשלם על כל הדברים שמסביב כמו מסך\עכבר\רמקולים וכו ובכל מקרה תצתרך איזה מחשב או דבר מקביל

ככה שגם עם תיקנה מחשב זול זה עדין כסף -למה לא לשלם יותר ולקבל מחשב חזק ?

הרעיון עצמו של הONLIVE היה הרבה יותר טוב עם באמת זה היה לפי מנוי בלי צורך בלקנות את המשחקים

היו יכולים אפילו לעשות מנוי לפי חוזק ה"חומרה" שהשרת מיצר לך

אבל בכל זאת מנוי ככה שאתה משחק בתקופת המנוי בכל משחק שבשרות בלי לקנות אותו

ככה גם שבמקרה והמנוי יהיה יקר לפצות את חברות המשחקים שיתמכו בו -סתם נגיד 50$ למנוי איכותי

זה יכל מאוד לישתלם במידה וזה באמת פועל טוב

איך שהם רוצים למכור כרגע ניראה לי אדיוטי -חומרה שקונים אפשר למכור מאוחר יותר כמשומש או בכלל לקנות משומש

וזה מתקזז -גם במשחקים פיזים אפשר לקנות\למכור משומש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים