עבור לתוכן

עדכון עמוד 3: 4870 הוחלף באחריות ל 5770 , מתח מקסימלי?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקיי , הכרטיס שאני הולך לקבל במקום ה 4870 שלי הוא 5770 של Asus , זה הדגם המדוייק: ASUS 5770 CuCore

http://www.newegg.com/product/product.aspx?Item=N82E16814121363

imageviewphpn.jpg

הוא מגיע עם קירור צד שלישי וגם עם האפשרות לשחק עם המתחים שלו, מה שיאפשר אוברקלוק גדול יותר

אני אוסף את הכרטיס ביום חמישי.

מה אתם אומרים?

פורסם

אני אומר שאפשר לשחק עם המתחים של כל הHD5770 גם ככה :) ואסוס עושה את האוהדים שלה אפילו יותר מפגרים.

בכל אופן קירור מתקדם זה הדגש פה בסה''כ הרווחת.

פורסם

בהקשר לאמור כאן, צריבת ביוס לכרטיס לא מבטלת את האחראיות עליו ???

פורסם

על הנייר כן

על החנות המוכר חסר אונים.

למה המוכר בחנות חסר אונים ? הרי יש כאן הפרה של תנאי האחראיות והוא לא מחויב במימושה ...

פורסם

נכון

אם תבוא למוכר ותגיד לו "יש לי HD4850 עם ביוס דפוק שצרבתי לו" הוא יבטל לך אחריות.

בוא לא נכנס לדברים לא חוקיים.

פורסם

מה שגם לא צריך בכלל לצרוב שום ביוס לכרטיס הספציפי...

קיבלת אחלה של כרטיס, דומה / עדיף בסטוק מ-ה 4870 ושובר לו את העצמות אחרי המהרה, תתחדש !

וכמובן תן לנו תוצאות לאן הגעת איתו :P

פורסם
  • מחבר

הרכבתי אתמול את הכרטיס, וכבר שמתי לב לשיפור לא קטן ב GTA IV, למרות שהעלתי את ההגדרות המשחק רץ על 40+ fps בממוצע. וזאת לעומת ה 30-35 fps עם הכרטיס הישן על הגדרות נמוכות יותר.

כמובן שהוא גם קריר יותר ושקט יותר.

מה המתח המקסימלי שלא כידי לי לעבור עם הכרטיס הזה?

עריכה: הרצתי את הבנצמארק ב Dirt 2, ההגדרות הכי גבוהות , AA x4

עם הכרטיס הקודם (4870) : min fps: 26.5 , avg fps: 35.2

עם ה 5770 החדש בסטוק: min fps: 35.1 , avg fps: 44.2

שיפור משמעותי!

פורסם

לא אמור להיות שיפור שכזה, אוליי הכרטיס הקודם היה עם דרייברים ישנים / משהו היה פגום...

בכל מקרה, 1.25V~ זה מתח שנחשב עדיין נמוך ויתן פוש לא רע ביכולות... 1.23V הספיק ל 5770 שלי לסגור סביב 1040~MHZ, שזה לא רע בכלל :)

פורסם
  • מחבר

תוספת של 0.03 וולט כל כך משמעותית? ( הכרטיס יושב בסטוק על 1.2V , לפי msi afterburn)

עד כמה התוספת הזאת השפיע על הטמפרטורה של הכרטיס?

פורסם

הכרטיס שברשותי הוא של ספייר, המתח סטוק שלו לדעתי היה קצת נמוך יותר ממה שאתה מתאר...

הכרטיס במאמץ סביב ה70 מעלות במהירות מאוורר אוטומטית...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים