עבור לתוכן

לכל הגברברים כאן - המלצה למכונת גילוח לגוף

Featured Replies

פורסם

ובעיקר למי שאכפת קצת מהאסתטיקה של הגוף, יש לפיליפס אחלה מכונה שמיועדת לגילוח/דילול של שיער מיותר מהגוף...

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=523721

מהקצת זמן שיש לי אותה אני התרשמתי ממנה, ממש לטובה... והיא באופן יחסי, בכלל לא יקרה.

אם יש מכונת גילוח שמיועדת לפנים, שעובדת בצורה יעילה אני אשמח לשמוע.

ודרך אגב, הזמנתי את המכונת תספורת שאיזה משתמש המליץ עליה מ- DX היא עשתה רושם טוב. אבל היא התקלקלה ממש מהר- הקפיץ היה ממש עדין והוא נשבר...

אל תתפו להזמין משם יותר מדי דברים, יש שם לפעמים מציאות אבל גם הרבה זבל.

• תגובות 42
  • צפיות 10.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בתור מזרחי ( ;D) מה אתה עושה עם המכונה הזאת?

זה לא גודל לך אחרי שבוע פי 8 יותר שחור וחזק? או שזאת סתם פיקציה

פורסם

אפשר לינק למה שהזמנת מDX?

פורסם

בתור מזרחי ( ;D) מה אתה עושה עם המכונה הזאת?

יותר שחור כן, אבל, תתפלא לשמוע, אם אתה קוצץ שיער ממקום כלשהו בגוף הוא לא בהכרח גודל מהר יותר. אולי תתפלא לשמוע, אבל זו סתם המצאה, בוודאות, לא הייתי אומר לך סתם.

פורסם

גילוח שיער לא גורם לצמיחה חזקה יותר! זאת סתם המצאה תלושה מהמציאות.

לגבי המכונה, לא כלכך הבנתי מה מיוחד במכונת גילוח הזאת ובמה היא שונה ממכונת גילוח/תספורת רגילה, אבל בכל מקרה - הפרסומת שלה משעשעת בהחלט:

פורסם

מה רע בסכין גילוח רגיל?

או שעווה אם אתה אמיץ במיוחד..

חד וחלק לא.

גילוח לא גורם לשיער לגדול מהר יותר/עבה יותר/שחור יותר.

הסיבה שאנשים חושבים שהשיער גדל בחזרה שחור יותר היא בגלל שבסיס השערה עבה משמעותית מן "הגוף" שלה אז כאשר הוא גדל לאחר גילוח השערה נראית עבה ושחורה יותר מהרגיל אבל אחרי כמה ימים רוחב השיערה "חוזר" למצב הרגיל שלו.

עריכה:

אם גילוח היה גורם לכאלה תוצאות, לא היית רואה אנשים קרחים.

פורסם

אז למה הזקן והשיער בראש נהיה חזק ושחור יותר כשגוזמים אותו כל פעם? (עד גיל מסוים מן הסתם)

פורסם

מה לא.

תסתכל על בני נוער חרדים שלא מתגלחים ותראה שהשיער פנים שלהם עדיין פלומתי כמו של ילד בן 13

פורסם

(^הקדמת אותי בשניה...אני בכ"ז כותב כדי להתעדכן)

אז למה לחרדים שלא מתגלחים גדל זקן מדובלל ומגעיל כזה עד איזה גיל 40?

פורסם

כי זה שיער בתחילת חייו. גם שיער ראש של תינוק בן יומו הוא עדין ופלומתי.

פורסם

אז למה הזקן והשיער בראש נהיה חזק ושחור יותר כשגוזמים אותו כל פעם? (עד גיל מסוים מן הסתם)

הסיבה שאנשים חושבים שהשיער גדל בחזרה שחור יותר היא בגלל שבסיס השערה עבה משמעותית מן "הגוף" שלה אז כאשר הוא גדל לאחר גילוח השערה נראית עבה ושחורה יותר מהרגיל אבל אחרי כמה ימים רוחב השיערה "חוזר" למצב הרגיל שלו.

אז למה לחרדים שלא מתגלחים גדל זקן מדובלל ומגעיל כזה עד איזה גיל 40?

DNA

למה אנשים מסויימים לא מסוגלים לגדל זקן צרפתי? כי לא לכולם יש אותו "פיזור" של שיער על הפנים ולא וכולם יש את אותה רמת שעירות.

כמה אנשים מבוגרים אתה מכיר שיש להם שיער שחור על הכפתיים? וכמה כאלה באותו גיל אתה מכיר שאין להם? (תסתכל בפעם הבאה שאתה הולך לים) - גנטיקה.

ולכל מי שעדיין לא מאמין, לינק אחד מתוך אלפים בגוגל

http://www.snopes.com/oldwives/hairgrow.asp

פורסם

תגידו מכונה כזו יכולה לשמש לדילול שיער על היידים ? (כן כן זה ישמע מצחיק ,אבל אולי המקום היחיד בגוף שאני שעיר בו בצורה לא רגילה הוא היידים ).

פורסם

תעשה שעווה. אני עשיתי בישבן ואני מאוד מרוצה, ממש כיף ללטף אותו :-*

פורסם

תעשה שעווה. אני עשיתי בישבן ואני מאוד מרוצה, ממש כיף ללטף אותו :-*

אבל אני רוצה דילול ,אני לא רוצה שלא יהיה לי שיער ,פשוט שיהיה מעט ,שלא יהיה תכונה דומיננטית ,מה גם שעווה עוזרת לכמה ימים אולי שבוע ,אחרי זה הכל חוזר (דווקא בישבן אני בסדר :P )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים