עבור לתוכן

בעיית עידכון של התוכנה ב PS3

Featured Replies

פורסם

שלום !

יש לי את גירסת ה Slim 120Gb והבעייה היא שכאשר אני מעוניין ליצור משתמש חדש הוא מבקש ממני ללכת ללשונית Setting ושמה לעדכן (האפשרות הראשונה) .

יצא עידכון 3.30 משהו כזה והוא מתחיל להוריד\ שלא להוריד ורושם פתאום An error occured .... A connection to the Server Cannot be estabblishet .... עכשיו חשבתי שזה בעייה באינטרנט האלחוטי אבל זה לא הגיוני כי יש לו קליטה 65% שזה טוב ואין סיבה שהוא יעשה בעיות בהתקשרות בין הנתב לפלייסטיישן - אבל בכל זאת ניסיתי לעדכן איזה 10 פעמים וכל פעם מתישהו בתהליך הורדת העידכון הוא רושם לי את התקלה הזו

עזרה =\...

איך הקליטה האלחוטית של הסוני 3?... האם היא מאפשר לשחק ברשת בנוחיות ללא תקלות רציניות?

פורסם

תנסה להתחבר קווית, לפחות במהלך העדכון.

הקליטה אצלי טובה באלחוטי - 80% בד"כ אבל באונליין יש קרטועים מדי פעם

פורסם

תתקין את העדכון מDOK או HDD חיצוני, תחפש בגוגל הורדה של העדכון (רק שים לב שאתה מוריד עדכון שמתאים לקונסולה שלך מהבחינה של אירופאי/אמריקאי/יפני), תעביר לDOK/HDD (ותבדוק לאיזה תיקיה להעביר אם אני זוכר נכון צריך לפתוח תיקיה בשם UPDATE בתוך תיקיה בשם PS3 הכל אותיות גדולות ולהכנס לעדכון מערכת ולבחור storage media.

פורסם

עשיתי בדיקה באחת הקושחות הקודמות - הקבצים היו זהים לרמת הביט.

ליביו

פורסם

זה לא משנה אם מורידים את העדכון ל-PS3 מהאתר האירופאי או האמריקאי.

בשניהם יש את אותו העדכון ככה שאין צורך לדאוג.

אחד מהעדכונים שעשיתי היה מהאתר האמריקאי ולא היתה שום בעיה.

פורסם

אוקיי לא ידעתי את זה :xyxthumbs:, טוב לדעת, סתם הזהירו אותי מעדכון קושחה מאזור אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים