עבור לתוכן

מתג חיצוני להפעלת המחשב....

Featured Replies

פורסם

ברצוני לחבר מתג חיצוני {לא במארז} להדלקת המחשב אשר יגיע עד למקלדת {ברשותי מקלדת WAVE אשר מחוברת ב USB

בחוט מאריך של 3 מטר}

הייתי מעוניין לקבל הסבר כיצד ניתן לבצע זאת ואם ניתן לקבל איור או תרשים פשוט שמצורף להסבר יהיה מעולה

על פי הבנתי אני רק צריך לקחת לחצן {לא מתג OFF/ON } לחתוך את החוט של הכפתור של המחשב לחבר כבל חיצוני באורך הרצוי

לחברו לחלק שחתחתי כאשר צד אחד מחובר ישירות ללוח אם והצד השני ישירות ללחצן החיצוני ....

בתודה מראש

LIMER

פורסם

לא חייב לחתוך, אפשר להתחבר במקביל אליו. כדי שניתן יהיה להדליק גם מהמארז וגם מכפתור חיצוני.

פורסם
  • מחבר

איך לחבר במקביל ?

בלוח יש רק נקןדה אחת שבה ניתן לחבר את הכפתור

ועם הנקודה תפוסה ע"י הכפתור מהמארז איך ניתן לחבר אליה גם את המתג החיצוני

לא ברור לי אם אפשר לקבל הסבר

פורסם

בהרבה דרכים, כמו:

א)לחשוף חלק מהחוט ו"להתחבר" אליו(פיראטי כזה)

ב)לעקוב אחרי החוק עלן למתג ושם להוציא את הדבק החם, להלחים עוד 2 חוטים למגעים ולהוציא אותם

ג)להוציא את החיבור של הכפתור ללוח אם(זה לא מודבק, אפשר להוציא את זה עם ), להוציא את הכבלים של הכפתור הקיים מהחיבור ולהחזיר אליו 2 כבלים בכל חור(כמו איך שנראה במחבר כוח של ההארד דיסק והכונן דיסקים-באמצע יש מחבר שיוצאים מכל חור 2 חוטים ובסוף יוצא רק חוט אחד)

שיטה 3 הכי אידיאלית, שיטה 2 היא ברירת מחדל ואל תתקרב אפילו לשיטה אחת כי היא יכולה לדפוק לך את המחשב אם החוט נוגע במשהו.

בכל מקרה, חשבת איך להכניס את זה לחיבור הUSB או שאתה רוצה שזה יהיה לידו פשוט(ואולי לעשות להם סליבינג?)

<איורים בקובץ המצורף>

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

תודה רבה עזרת לי מאוד ....

אני מעוניין יהיה לידו והחוט של הכפתור יהיה בצמוד לזה של המקלדת עד שיגיע אליה ומשם ישר לפינה של המקלדת

השאיפה היא בפינה של כפתור ESC

אם תוכל להמליץ לי על דרכים לעשות סליבינג זה ממש יעזור לי ! !

דרך אגב ...לא עלול להיגרם נזק כל שהוא אם הם יהיו מחוברים במקביל ...?...

הכל יהיה תקין גם אם הפעיל אותו מאחד ואכבה אותו מהשני ?

פורסם

כזה מכיר?

prod_big6948_7270.jpg

יותר בטוח מהדבקות למיניהן, התחברויות פיראטיות ולא דורש הלחמה. תקנה הכי דק שתמצא מספר 0 נדמה לי. השם המקצועי הוא "לוסטרה קלמרה".

פורסם

המממ, לא חשבתי על הקלמרה, רעיון טוב =]

בקשר לסליבינג-בדיוק נפתח כאן למעלה דיון (כבל ציפוי לספק). מדריך תוכל למצוא כאן:

http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=5087921

(תכלס אתה פשוט מוציא את הUSB ושם צינור (בד"כ מבד)על הכל... ואז אתה דורם לכך שהצינור לא יוכל להחליק בעזרת אזיקונים או עוד חתיכת צינור, אבל אחת במתכווצת במגע עם חום, ואז היא לא יכולה לזוז-קוראים לזה היט שרינק.

אתה חוסם את 2 הצדדים וסיימת =] בהצלחה)

פורסם

בביוס אין שמה הדלקה מקיבורד ?

[attachment deleted by admin]

פורסם

בביוס אין שמה הדלקה מקיבורד ?

זה בדיוק מה שהצעתי לו אבל - כנראה שהוא רוצה לעשות MOD

אנחנו לא חייבים להבין את זה...

אישית את המחשב שלי אני מדליק באמצעות ה-מקקלדת וה-LAN - עובד מצויין

פורסם

עם כבר מוד אז למה לא דרך סלולרי שלו ?

:kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים