עבור לתוכן

חברת הכנסת חנין זועבי - לא היתה כל התגרות בחיילים במשט

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כשמתדיינים עם אידיוט, השאלות לא רלוונטיות

• תגובות 36
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המלחמה האמיתית:

אני מסכים, זאת בדיוק הבעיה.

הבעיה היא לא קו גבול כזה או אחר, ומי שחושב כך פשוט תמים / טיפש.

הבעיה היא שיש עם פלסטיני שרוצה לרצוח את העם היהודי. הוא רוצה שהעם היהודי יושמד, ולא יהיה קיים כלל. לא משנה אם בגבול הנוכחי, בגבול 67, בגבול 48 או בגבול 31. בשום גבול, שום כלום. הוא רוצה שהם היהודי ימות, חד וחלק. זאת המטרה הסופית שלהם וכל שלב אחר הוא שלב ביניים בלבד שלא יסיים שום סכסוך לעולם!

פורסם

הבעיה היא שיש עם פלסטיני שרוצה לרצוח את העם היהודי. הוא רוצה שהעם היהודי יושמד, ולא יהיה קיים כלל. לא משנה אם בגבול הנוכחי, בגבול 67, בגבול 48 או בגבול 31. בשום גבול, שום כלום. הוא רוצה שהם היהודי ימות, חד וחלק. זאת המטרה הסופית שלהם וכל שלב אחר הוא שלב ביניים בלבד שלא יסיים שום סכסוך לעולם!

כל מילה בסלע :xyxthumbs:

פורסם

צריך להעיף אותה ודחוף פשוט בושה וחרפה :bash:

פורסם

לפחות במשהו אחד אנחנו מאוחדים :smile1::hat::smile1:

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=CI2ezTQRug4&NR=1

לא יודע למה אבל כל אלו מתאימים מאוד לעכשיו

עובדה מעניינת ,הגיל הממוצע בעזה הוא 15.6 ,לכן לא באמת יש לנו עם מיד לדבר + כל פעם שאנחנו מתקיפים יש סיכוי שנהרוג "ילדים תמימים"

אנחנו מתקרבים לתקופה אפלה ,תקופה בה אנחנו נלחם מדלת לדלת מבית לבית ,בכל העולם נגד המוסלמים ,כל מדינה תלחם ,בתוך המדינה ומחוץ לה ,והתוצאות יקבעו ,אם נלך לדרך טובה יותר או שנצלול לעידן אפל חדש .

פורסם

http://beta1.shofar-tv.com/player.php?id=326

כל מיני ניתונים ,למשל אובמה במקום אחד אומר משהו לזכותנו ואחר -כך שולל בדיון בחדרי חדרים.... דקה 36:00 .

וכו'..

פורסם

הבעיה פה היא שזה לא עם פלסטיני, זה עם מוסלמי, והוא מונה 1.57 מליארד איש. איך מתחילים להתמודד עם דבר כזה? מספיק שהם פשוט ירוצו לתוך מדינת ישראל ויירמסו את כולנו... זה פשוט טירוף. ועוד אם המלחמה הבלתי נמנעת הזאת לא תקרה עכשיו, מספרם ייגדל בעשרות אחוזים.

פורסם

ואני מבקש רק דבר אחד מכל תושבי המדינה ,תפסיקו לפחד מהעולם ,תפסיקו לפחד שאנחנו נשמעים כמו המאצים כאשר אנחנו תוקפים מחבלים ,תפסיקו לנסות לתרץ כל פעולה שאנחנו עושים .

רק הדמוגרפיה של ישראל והיהודים vs מוסלמים ,נותנת לנו לגיטימציה לתקוף אותם ללא היסוס ,כן כן הכל כלל הכל וכל מה שאנחנו מסוגלים לבצע באזרת כוח צבאי .

פורסם

הבעיה פה היא שזה לא עם פלסטיני, זה עם מוסלמי, והוא מונה 1.57 מליארד איש. איך מתחילים להתמודד עם דבר כזה? מספיק שהם פשוט ירוצו לתוך מדינת ישראל ויירמסו את כולנו... זה פשוט טירוף. ועוד אם המלחמה הבלתי נמנעת הזאת לא תקרה עכשיו, מספרם ייגדל בעשרות אחוזים.

אין ספק, אתה צודק.

לכן מבחינתי השמדת העולם זה דבר בלתי נמנע, מכיוון שאף אחד בעולם לא אמיץ מספיק להגיד שהאיסלם זאת דת שצריך להשמיד מעל פני האדמה.

כן, אני אמרתי את זה בעבר ואני אומר מפורשות גם עכשיו - הדרך היחידה להציל את כדור הארץ והאנושות כולה מחורבן, הרס, וסוף האנושות כפי שאנו מכירים אותה - היא לבצע רצח עם גלובלי ולהשמיד בנשק להשמדה המונית את אנשי דת האיסלם.

פורסם

הנקודה שלי לא רחוקה מזו אבל מעט שונה (אם הבנתי נכון אותך ) ,אין לי שום שנאה כלפיי הערבי היחיד והבודד ,אין לי שנאה אילו כאל בן אדם ,אני לא אומר בשום מצב שצריך להשמיד אותו וכו ,אבל אני ללא ספק וללא בושה אומר ,יש צורך להשמיד את האיסלם ,ואם הדרך לכך היא מלחמה ,אז שתהיה מלחמה ,לא כל 1.57 מליארד המוסלמים חייבים להיהרג ,מספיק שהם יראו שהעולם נגדם ונלחם בהם (ומנצח ) הבעייה תפטר .

ישראל צריכה להוציא את הרסן ,כנל אמריקה וכל שאר המדינות בעולם הזה שרוצות לחיות במאה ה21 ולא במאה ה12 .

פורסם

לפחות במשהו אחד אנחנו מאוחדים :smile1::hat::smile1:

ביחד עם ש"ס, שמביאים הרבה יותר הרס למדינת ישראל מאשר 600 מטומטמים על אונייה.

פורסם

הנקודה שלי לא רחוקה מזו אבל מעט שונה (אם הבנתי נכון אותך ) ,אין לי שום שנאה כלפיי הערבי היחיד והבודד ,אין לי שנאה אילו כאל בן אדם ,אני לא אומר בשום מצב שצריך להשמיד אותו

גם לי אין שום דבר נגדו.

אין לי גם שום דבר נגד הערבים הישראלים, ובכל זאת אני תומך בחוק הנאמנות של ישראל ביתנו.

לא צריך להרוג כל בן אדם שבמקרה נולד להורים מוסלמים, כל עוד הוא לא מאמין בזה ולא תומך בעקרונות האיסלם (שהם מאוד חד משמעיים: להפוך את כל העולם למוסלמי, ולהרוג את מי שאינו מוסלמי) אין לי שום בעיה איתו.

פורסם

גם לי אין שום דבר נגדו.

אין לי גם שום דבר נגד הערבים הישראלים, ובכל זאת אני תומך בחוק הנאמנות של ישראל ביתנו.

לא צריך להרוג כל בן אדם שבמקרה נולד להורים מוסלמים, כל עוד הוא לא מאמין בזה ולא תומך בעקרונות האיסלם (שהם מאוד חד משמעיים: להפוך את כל העולם למוסלמי, ולהרוג את מי שאינו מוסלמי) אין לי שום בעיה איתו.

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים