עבור לתוכן

מקום לדייט להלילה באזור נתניה

Featured Replies

פורסם

מקום לבילוי של כשעה שאחריו הליכה לאיזורים עם הרבה יותר פרטיות.

סנוקר בקרבת החוף אולי? או איזה בית קפה נחמד שאפשר לצאת ממנו בנזק מינימלי? רחמו על כיסי אני חייל חובה עני.

פורסם

דווקא נתניה? הממ, אין ממש משהו שאני יכול לחשוב עליו..

הטיילת בנתניה (באיזור כיכר העצמאות, יש לך שם כל מיני בתי קפה מול הים אבל אין לי ממש המלצה לאחד כזה והמחירים שם גם לא זולים במיוחד)

או שתטייל קצת בחוף בפולג, ואח"כ תסע לאיזור התעשייה החדש למתחם אלכסנדריה. יש שם את מקס ברנר/ארומה. רק שתדע שזה ממש מקום המוני המתחם הזה.

מבחינת אווירה, אני חושב שהטיילת עדיפה.

פורסם

אזור תעשייה חדש יש הרבה מקומות נחמדים (כמו מקס ברנר בתי קפה , סנוקר (קרמבול) אבל באזור הזה תמיד יש מלא אנשים, כך שאם אתה רוצה אוירה יותר..אינטימית, עדיף באמת הטיילת.

המחירים לא זולים, זה מקום עם הרבה תיירים ,בעיקר צרפתים כך שהמחירים בשמים... אפילו מגש פיצה מסכן עולה שם בין 70 ל90 ש"ח חח

אגב סנוקר יש גם בעיר, ליד התחנה המרכזית, אבל אני לא בטוח שתרצה ללכת לשם עם חברה...

פורסם

+1 לטיילת

יש גם את "ארקפה" באזוה"ת. לא בדיוק מרחק הליכה אבל המקום ממש יפה ומומלץ

פורסם

לא הייתי שם מעולם, אבל שמעתי שהדאג אנד טוני הוא מקום טוב.

פורסם

באיזור כיכר העצמאות, יש לך שם כל מיני בתי קפה מול הים אבל אין לי ממש המלצה לאחד כזה והמחירים שם גם לא זולים במיוחד

יש שם סנוקר, רק שכחתי את השם שלו :P

פורסם
  • מחבר

זה המשך מדייט שהיה אתמול על רוב שטח הטיילת.

בכל מקרה נראה לי שקודם בית קפה נחמד ואז טיילת בשביל האווירה הרומנטית.

בית קפה טוב אינטימי יחסית שפתוח עד לפחות 23:00 ?

פורסם

יש שם סנוקר, רק שכחתי את השם שלו :P

אזור תעשייה חדש יש הרבה מקומות נחמדים (כמו מקס ברנר בתי קפה , סנוקר (קרמבול) אבל באזור הזה תמיד יש מלא אנשים, כך שאם אתה רוצה אוירה יותר..אינטימית, עדיף באמת הטיילת.

המחירים לא זולים, זה מקום עם הרבה תיירים ,בעיקר צרפתים כך שהמחירים בשמים... אפילו מגש פיצה מסכן עולה שם בין 70 ל90 ש"ח חח

אגב סנוקר יש גם בעיר, ליד התחנה המרכזית, אבל אני לא בטוח שתרצה ללכת לשם עם חברה...

פורסם

אני יודע, ויש גם את הביליארד בר. אז מה? דיברתי על כיכר העצמאות (ציטטתי את Benor) ולא על אזור התעשייה החדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים