עבור לתוכן

המלצה לאכסניה או מלון באילת

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

מישהו מכיר אכסניה או מלון טוב באילת משו באיזור המחיר של עד 150 ש"ח שיהיה קרוב להכל ושיחסוך מוניות ובנוסף שתיהיה לו בריכה?

אם אתם מכירים משהו טוב מנסיון אישי אשמח לשמוע.

כמו כן שתנאי החדר יהיו טובים ומומלץ עד חובה שתיהיה TV בחדר.

מה אתם אומרים על דיל של להשכיר וילה ב 180 ללילה (זה לדעתי יקר) בלי אוכל עם מנגל בחוץ, מטבח ומקרר לערך עשר דקות רבע שעה ממקומות מרכזיים באילת?

אני מחפש ל 5 ימים באיזור יולי אוגוסט..

אשמח לשמוע חוות דעת על מקומות.

תודה רבה :D

פורסם

אכסניית הנוער (אנ"א)

פורסם
  • מחבר

אפשר קצת פירוט? איך שם? מה יש? מה אין? מחירים?

פורסם

הייתי שמה עם חברים,

רמה גבוהה יותר מאכסניות רגילות. אין בריכה. ארוחת בוקר כלולה (הארוחה הייתה סבבה).

המחיר די גבוהה לאכסניות שתמצא שם "בזרוק" (אני שילמתי בפסח 160 לשלושה לילות ל 2 אנשים).

יש LCD עם ערוצי כבלים רגילים ויש גם YES (שכל פעם תקוע על ערוץ אחר).

האכסניה קרובה מאוד לקניון ולים. יש סופר קרוב.

אם אתה שואל אותי, אני לא הייתי חוזר לשמה. כללים STRICT מדי כאילו אני בטיול של בית ספר.. (כתוב אשכרה בתקנון שאסור להכניס אלכוהול / אנשים אחרים.. [בנות]) בקיצור שילכו להזדיין. פעם הבאה מלון זול או אכסניה אחרת, לא חסר.

פורסם

http://www.iyha.org.il/Index.asp?CategoryID=284

משכירים חדרים זוגיים או חדרים משותפים ל6-8 איש.

מחיר לאדם יחיד בחדר משותף הוא באזור ה100-115 ש"ח, כולל ארוחת בוקר.

אדם יחיד בחדר זוגי באזור ה180 שקל.

האכסניה נמצא ממש מול הקניון ליד קלאב הוטל.

אני לא מכיר אכסניות עם בריכה באילת, אולי פרט לחדרים שמשכירים ב"מלון ים סוף" (אמבסדור לשעבר) לצוללים ואז אפשר גם להשתמש בבריכה של המלון. אבל זה נמצא בחוף אלמוג ובאמת אין היגיון להיות שם אלא אם אתה צולל.[br]פורסם בתאריך: 2.06.2010 בשעה 15:23:14

אם אתה שואל אותי, אני לא הייתי חוזר לשמה. כללים STRICT מדי כאילו אני בטיול של בית ספר.. (כתוב אשכרה בתקנון שאסור להכניס אלכוהול / אנשים אחרים.. [בנות]) בקיצור שילכו להזדיין. פעם הבאה מלון זול או אכסניה אחרת, לא חסר.

כי זאת אכסניה לא בית זונות.

זה לא הזוי שיש חוקים כאלה באכסניות. שילוב של אנשים שלא מכירים אחד את השני עם אלכוהול באותו חדש יכול לגרום לתוצאות מאוד לא נעימות.

חוץ מזה אף אחד לא עומד לך בכניסה ובודק בתיקים מה הבאת לחדר. פשוט אם אתה מאלה ששותים ואח"כ מעירים חצי אכסניה, יש להם קייס על מה להעיף אותך משם.

פורסם

אני ממליץ על "מלוני" מלון במרחק 10-15 דקות מהטיילת

קיוסק וסופר ממש מחוץ למלון (קיוסק זה טוב לשעות הקטנות)

יש בריכה והדילים עם ארוחת בוקר

לפני שנתיים שילמתי 100 שקל ללילה (ישנו 5 אנשים בחדר לשלושה ימים)

יש טלויזיה עם ממיר של הוט (צריך לצלם אחד הממירים הישנים שראיתי חחח)

מאוד מומלץ בבריכה אם אתה מבקש מביאים לך מטקות לטניס שולחן שש בש וגם השירות אדיב מאוד אפילו הביאו לנו מגהץ ב1 בלילה חחח

לגבי הכנסת אנשים אחרים... לא זוכר מה החוקים היו אבל לא יעשו לך בעיות אם לא תעיר את כל המקום

ודבר אחרון למעלה בקומה האחרונה (מבנה של 4 קומות בערך) יש מרפסת רעילה עם נוף לים אחלה מקום לשבת לקראת ערב לשחק פוקר עם אבטיח :)

תהנה בטיול

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההענות :yelclap:

ההצעה האחרונה נשמעת טוב. איך החדרים? ראויים למגורים? כי החברה שלי נורא מופנקים... הם כ"כ נעולים על וילה שאני באמת צריך משהו טוב שיוצאי אותם מהדעה שאכסניה זה חרא... כי זה ממש לא מה שאני חושב. :s07::bash::kopfpatsch::facepalm:

אם יש עוד המלצות \ דעות וכו', אשמח לשמוע. כמו כן אם מישהו יכול לאמת את דבריהם של החברים פה זה גם יהיה מעולה.

ושוב תודה רבה.

פורסם

יש להם אתר תתרשם מהתמונות שמה אחי ובאמת שאחלה חדרים והכל פשוט אשש של מקום אם אתם ממש מפונקים קחו ת'סוויטה בגג יש שם LCD וסלון ובכלל דירה ממש מושקעת אבל תברר מחירים כי אני הלכתי לפני שנתיים ושמעתי שייקרו באיזה 10-30 שקל תלוי מתי וזה

עריכה :

הנה האתר

http://melony.co.il/

פורסם

אני ממליץ על "מלוני" מלון במרחק 10-15 דקות מהטיילת

קיוסק וסופר ממש מחוץ למלון (קיוסק זה טוב לשעות הקטנות)

יש בריכה והדילים עם ארוחת בוקר

לפני שנתיים שילמתי 100 שקל ללילה (ישנו 5 אנשים בחדר לשלושה ימים)

יש טלויזיה עם ממיר של הוט (צריך לצלם אחד הממירים הישנים שראיתי חחח)

מאוד מומלץ בבריכה אם אתה מבקש מביאים לך מטקות לטניס שולחן שש בש וגם השירות אדיב מאוד אפילו הביאו לנו מגהץ ב1 בלילה חחח

לגבי הכנסת אנשים אחרים... לא זוכר מה החוקים היו אבל לא יעשו לך בעיות אם לא תעיר את כל המקום

ודבר אחרון למעלה בקומה האחרונה (מבנה של 4 קומות בערך) יש מרפסת רעילה עם נוף לים אחלה מקום לשבת לקראת ערב לשחק פוקר עם אבטיח :)

תהנה בטיול

נשמע מצויין! יש לך אולי מס' פלאפון?

פורסם

סתכל תגובה מעל האחרונה שלך עשיתי שם עריכה לקישור של האתר שלהם...

פורסם
  • מחבר

שמע התקשרתי ל "מלוני" והמחירים שלהם רק מתחילים מ 200... מתי בכלל הלכתם?!

פורסם

מלון ריביירה קלאב

http://www.isrotel.co.il

המלון לא יוקרתי או מאובזר/חדיש במיוחד, אבל זה בראש וראשונה מלון של רשת רצינית ולא אכסניה או מלונית חובבים.

בנוסף, אם לא עמוס ברויאל גארדן יש לכם גישה לכל המתקנים שלו (בריכת החול למשל) + הנחה בחוף הרויאל ביץ' אני חושב.

יעלה לכם 500 ש"ח ללילה בסוויטה שמכניסה 5 אנשים בקלות (~100 ש"ח לראש).

יש בריכה, בר, סנוקר, מגבות בריכה ומיני-סופר במלון.

ארוחת בוקר לא כלולה אבל יש מטבח מאובזר מלא + מרפסת לחדר.

הרבה צעירים ואקשן בבריכה (לרוב תיכוניסטים או חיילים/ות).

מרחק יריקה מהטיילת והחופים/מסעדות.

פורסם

ביולי שעבר הלכנו אני וחברים (5) ל"לב אילת". מקום נחמד,

קרוב לטיילת מרחק 5-10דק' הליכה, יש מכולת קרובה, יש בריכה יחסית טובה למקומות כאלה עם דשא והמון מקום לשבת בדשא ולשחק כדורגל שמשעמם :xyxthumbs:

הבריכה פתוחה עד הערב, ומהערב סגור ואי אפשר לרדת למתחם של הבריכה + הדשא פרט לדירות קרקע לכן אם אתה הולך קח דירת קרקע (כמונו, בחירה נבונה)

בחדר יש 3 מיטות זוגיות שאחת מהן בתוך חדר פרטי עם ארון, יש מקלחות כמובן, מטבחון עם מקרר, טוסטר אובן, גז חשמלי כזה, מיקרו וכו', טלויזיה, ומה שצריך תכלס...

אל תצפה ליחס מעולה, היחס שקיבלנו היה פחות מסביר.

עלה לנו ביולי שעבר 100 שקל ללילה. לקחנו 4 לילות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים