עבור לתוכן

בעיה|לא ניתן להשתמש בכל הזכרונות (המשך דיו&#15

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אם תוציא את כרטיס המסך הייעודי אז האופציה תופיע.. לא תוכל לבטל אבל תוכל להקטין מ-128+2MB ל-32+2MB.

כן ברגע שאני מוציא את הכרטיס מסך אז כן מופיע לי האפשרות אבל היא על 32 MB ואין אפשרות לבטל את הכרטיס,דבר נוסף ברגע שאין לי כרטיס מסך ואני משתמש רק ב 32MB אז כמות הזכרון שעל גבי המערכת פוחתת

ורק לאחר הכנסת הכרטיס מסך האפשרות נעלמת..

פורסם

!_Nike_! אני מסכים איתך ולא חושב שאתה מנסה להציק, אני פשוט לא מצליח למצוא את הדיון הזה כרגע. שנית, לפי המידע באתר של GB אף עדכון BIOS שנוגע ללוח האם שלו לא מזכיר בכלל את עניין הזיכרון כך שאני לא בטוח שעדכון יפתור את הבעיה (הוא גם משתמש בגרסת ה-BIOS העדכנית ביותר לפני הבטא), וכמו שאמרת כמות הזיכרון שתתפנה (בהנחה שעדכון כזה יהיה קיים) היא לא יותר מזניחה במערכת כזאת.

אם הוצאת הכרטיס הייעודי מפחיתה את הזיכרון (כלומר זיכרון נוסף על זה ה"חסר" מוקצה לשבב הגראפי המובנה), אז כנראה שלוח האם שומר לעצמו כמות זיכרון מסוימת לצרכים שונים. אולי זאת באמת הפעולה התקינה של הלוח כפי שענו GB (או אולי מקור הבעיה הוא בכלל בערכת השבבים?), לצערי אין לי תשובה וגם לא השערה קונקרטית לגבי הצורך בהקצאת כמות זיכרון כזאת באופן קבוע לעבודה השוטפת של לוח האם.

פורסם
  • מחבר

!_Nike_! אני מסכים איתך ולא חושב שאתה מנסה להציק, אני פשוט לא מצליח למצוא את הדיון הזה כרגע. שנית, לפי המידע באתר של GB אף עדכון BIOS שנוגע ללוח האם שלו לא מזכיר בכלל את עניין הזיכרון כך שאני לא בטוח שעדכון יפתור את הבעיה (הוא גם משתמש בגרסת ה-BIOS העדכנית ביותר לפני הבטא), וכמו שאמרת כמות הזיכרון שתתפנה (בהנחה שעדכון כזה יהיה קיים) היא לא יותר מזניחה במערכת כזאת.

אם הוצאת הכרטיס הייעודי מפחיתה את הזיכרון (כלומר זיכרון נוסף על זה ה"חסר" מוקצה לשבב הגראפי המובנה), אז כנראה שלוח האם שומר לעצמו כמות זיכרון מסוימת לצרכים שונים. אולי זאת באמת הפעולה התקינה של הלוח כפי שענו GB (או אולי מקור הבעיה הוא בכלל בערכת השבבים?), לצערי אין לי תשובה וגם לא השערה קונקרטית לגבי הצורך בהקצאת כמות זיכרון כזאת באופן קבוע לעבודה השוטפת של לוח האם.

טוב תודה על המאץ שלכם!

הלכתי לחנות שממנה קניתי את הלוח והם אמרו לי דבר כזה:

,כמות הזכרון שנלכחת היא נלכחת עבור כרטיס גרפי מובנה בלוח אם ,ולכן אם הוא לא פעיל הוא יצרוך לעצמו כ 128 MB

ואם אני כן משתמש בכרטיס בגרפי שעל הלוח אז הזכרון שנלכח הוא החל מ 128 MB

פורסם

זה לא מחדש לנו כלום, זה מה שנאמר לך מאז שהדיון החל.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז יש לי שאלה אחרת

האם גם בלוחות אם שונים כמו ASUS תהיה הבעיה הזאת?

פורסם

אולי, ואולי לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים