עבור לתוכן

נמאס לי שעוצרים אותי כל הזמן על "בדיקה שגרתית"

Featured Replies

פורסם

פעם הבאה אני חושב שאתה תראה שוטרים זה שהם מקיפים את הגופה שלך בזמן שאתה מחזיר את הנשמה שלך לבורא

תעשה לעצמך טובה ואל תעלה למהירויות דפוקות , גם אם אתה יושב על 745 או אחלה קונספט קופה.

סע כמו שצריך , כבר מתו שמה מאות ,, ואתה לא תהיה שונה מהם גם הם היו בדיוק כמוך. חבל עלייך , וחבל על ההורים שלך שישבו ויבכו כל החיים שנותרו להם

בגלל שאתה ממהר לאילת או ואטאבר.

טיפ לכולם:

שאם עוברים את ה90 קמ''ש בכל מצב

נסו לדמיין את האמא שלכם מקבלת שיחה ממגן דוד אדום

נסו לדמיין את הפרצוף שלה כל פעם שאתם לוחצים על הגז

• תגובות 107
  • צפיות 12.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תוכן נמחק

פורסם

אני מאוד מאוד מקווה בשבילך שאת מה שכתבת למעלה המצאת. יש לך מושג מה זה מתן עדות שקר?

פורסם

תוכן נמחק

פורסם

זה לא בדיוק דבר חדש שיש מקומות שהמשטרה ממש אוהבת, אבל להיעצר בממוצע של פעם בשבוע זה באמת כבר מוגזם. אני לא רוצה לדעת מה היה קורה לי אם הייתי נעצר לבדיקות שגרתיות אחרי שלפני כמה חודשים פתאום גיליתי שאני נוסע כבר כמה חודשים עם רשיון שפג תוקפו...

בכל מקרה בחזרה לענייננו, רק אל תשכח לבקש כל פעם שיציגו תעודת שוטר, אולי תוכל להימנע מכמה מקרים כאלה ככה.

העצה הכי גרוע ששמעתי :)

הייתי מתנדב בזמנו, היינו צריכים לבדוק רשיון נהיגה, רכב ( שלא יהיה גנוב) וביטוח, טלפון זה משהו חדש לי, ובקשר לעצה שלך, אני התנדבתי בגיל 15-16, הייתי תחת אחריותו של אבא של חבר, ופעם עצרתי בחור שביקש ממני תעודת שוטר ועוד שאל בן כמה אני וכו', הוא דיבר בזלזול כמובן.. אשתו גם אמרה מה זה מה ילד בן 16 עוצר אותנו, קראתי לאבא של חבר שלי והוא הראה לה תעודת שוטר, אחרי חצי שעה שבדקתי למתרומם הזה את האוטו נתתי לו לסוע >:D

פורסם

תוכן נמחק

פורסם
  • מחבר

יו... שוב אני אומר סתם צחקתי לגבי מהירות

לא שאף פעם לא נסעתי מהר .. כמו כולם לא בצורה יוצאת דופן, זורם עם התנועה

אין לי מושג איך נדבקתם לזה שנסעתי 160 בדרך לאילת חחח

נסעתי רק פעם אחת לאילת עם הרכב הנל ועברתי הרבה מצלמות ומכמונות.. על 90-100

ובקשר לאיך שאני נראה.. בן 24 נראה כמו בן 18 .. ואני שונא זיפים או זקן או מראה ערבי אחר חח

ויש לי קולט אדומה שמורה מאוד לא הרוסה ולא כלום. מספרים בסדר הכל במקום..

נראה לי עוד רכב סטנדרתי.. אני בעיקר רואה ערסים על סופרלנסר

פורסם

חחחחח נחמד, מה זה היית משמר אזרחי של המחוייבות אישית...?

כן אבל היה פאנן, הייתי בא לכיף גם ככה אבא של חבר שלי חתם לנו 100 שעות עוד כשרק התחלנו

פורסם

טוב בקשר למה שאתה מדבר זה משהו קצת אחר. זה קורה לי גם מידי פעם במקומות ספציפיים.

השוטרים מקבלים משימה במהלך המשמרת לרשום 100 רכבים. אז הם עוצרים בפניות מי שבא וכד' כדי למלא את המכסה.

אצלי ליד העיר יש כמה נקודות כאלו שבערב שישי\שבת הם עומדים קבוע. ואם יוצא שאני נוסע לבד בפניה הם עוצרים אותי לבדיקה השגרתית שלהם (טויוטה קורולה כסף לא משהו בולט)

פורסם

ויש לי קולט אדומה שמורה מאוד לא הרוסה ולא כלום. מספרים בסדר הכל במקום..

נראה לי עוד רכב סטנדרתי.. אני בעיקר רואה ערסים על סופרלנסר

קולט אדומה..

זה לא אתה זו המכונית שמזמינה

פורסם
  • מחבר

קולט אדומה..

זה לא אתה זו המכונית שמזמינה

היא לא תהיה לנצח, אבל אני לא אחד שיקנה משפחתומטית

אז נדפקתי כל החיים אה..

פורסם

מוזיקה רועשת, שיפורים כאלו ואחרים למראה החיצוני של הרכב, צעירים בכללי, ערסים בפרט, וקולות של טנק היוצאים מכיוון המנוע או מהאגזוז - כל אלו מקפיצים אותך למרכז תשומת הלב של המשטרה, גם אם אתה נוהג כמו סבתא.

פורסם
  • מחבר

מה רע במוזיקה חזקה? (אני מתנגד לרועשת זה לא רעש)

פורסם

מה רע במוזיקה חזקה? (אני מתנגד לרועשת זה לא רעש)

לא שזה "רע", פשוט השיר החדש של קובי פרץ או אייל גולן לא מעניין את כל האנשים ברדיוס 100 מטר מאותו ערס מצוי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים