עבור לתוכן

מפרט למחשב חדש (שימוש משרדי) בסכום של 4000-7000 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

בימים אלה אני שוקל לרכוש מחשב נייח חדש למשרד, רוב העבודה שלו תהיה בשימוש באינטרנט ובתוכנות של הנהלת חשבונות. למרות שהצרכים שלי על הנייר לפחות, לא דורשים מחשב בסכומים שבהם ציינתי, אני צריך את המחשב לעבודה של שנים (לפחות 3-5 שנים), ולכן אני חושב שעדיף ללכת על מפרט יקר יותר. הייתי שמח לשמוע את עצתכם, כי מאחר ומדובר במשרד, אני תמיד הלכתי על מותגים ולא הרכבתי מחשבים (לשימוש ביתי זה משהו אחר), ראיתי בבאג מחשב של DELL בעלות של 6600 שקל (ללא מסך), עם מעבד I7, עם שמונה ג'יגה DDR 3, ועם כרטיס מסך סביר, השאלה אם אני לא קופץ קצת מעבר למה שאני מחפש?

כמובן שאני רוצה חלונות 7 מותקן על המחשב, לצד המלצות על מסכים (גודל 22-24 WIDE).

תודה רבה מראש, אשמח לשמוע כל המלצה והצעה.

אורן.

פורסם

1. עקרונית לפחות מחשבי מותג הם עיסקה גרועה, העלות גבוהה מאד ביחס למחשב זהה בחנות אחרת, והמערכות כלליות למדי ולא ממוקדות לשום מטרה ספציפית.

2. מסך 22" איכותי + מערכת WINDOWS 7 יעלו לבדם קרוב בין 1800 ל2000 ש"ח (תלוי דגמים ו/או גרסאות).

3. לשימושים שציינת אין טעם להוציא יותר מדי על מערכת המחשב עצמה, שכן גם מערכת חלשה יחסית תעשה את העבודה גם בעוד 5 שנים.

פורסם
  • מחבר

ברור לי שאקבל חשבונית מס (מדובר במחשב עבור רואה חשבון :)), מה גם שאני מודע לכל הדברים שציינתם, אבל הייתי שמח לשמוע בכל מקרה הצעות למפרטים טובים בסכומים שציינתי וגם המלצות על מחשבי מותג.

כמו כן, אם אחליט לקנות מחשב עם מפרט, מה זמן ההכנה+הזמנה, כי עקרונית אני רוצה לסגור את זה כמה שיותר מהר (אשמח לקבל המלצות לחנויות).

תודה רבה.

פורסם
  • מחבר

אני מבין אבל יש לך בכל מקרה המלצה אל איזה מותג ספיצפי?

כמו כן, אשמח לקבל איזה מפרט שלדעתכם יתאים כדאי שאקבל פרספקטיבה, כמובן שעם מסך ועם חלונות 7, תודה רבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים