פורסם 2010 ביוני 115 שנים מתחילה ב-9:00 ומסתיימת ב-12:00.להבא, תבדוק פה: http://hinuch.education.gov.il/lernet/default.aspx?luach=3&months=3
פורסם 2010 ביוני 115 שנים אני עשיתי תרגיל - שניים מבגרויות קודמותאבל בתכלס מזה אי אפשר להשוות את שאלון א' לב' . ב' קשה ברמה מטורפת.
פורסם 2010 ביוני 115 שנים מחבר אין לי מושג האמת. בכלל ניגשתי שנה שעברה אבל סתם נדפקה לי שאלה אחת ואני רוצה לשפר (אני בטכ"מ לא מדעי המחשב). למדתי עם שמרת (זה מצחיק, המורה הזאת מלמדת עם הספרים שהיא כתבה ;D) והתרגלתי לרמה פי 10 יותר קשה האמת ממה שהולך בבגרות. בדיעבד יש בזה משהו טוב, "קשה באימונים קל בקרב". הבעיה שהציון הגשה ככה בסיכון ליפול.בכל מקרה, לתשובה: מהספרים (הזה הסגול והזה הירוק - אחד של תכנות מונחה עצמים והשני מודלים חישוביים - מה שלימדו אותי) + לפתור בגרויות קודמות ולחפש באינטרנט כל מיני מתכונות...שיהיה בהצלחה.
פורסם 2010 ביוני 115 שנים אני ניגש (ב') ואני לא לומד בכלל המבחנים השוטפים והמגן הם ברמה הרבה יותר גבוהה מהבגרות, כמו שאמרו מעלי "קשה באימונים קל בקרב".. מגישים אותי על 100 ;D בהצלחה
פורסם 2010 ביוני 215 שנים מחבר החלטתי לא לגשת בסוף אלא לגשת עוד שנה כאקסטרני כי הציון הגשה דופק אותי (75, עשיתי מלא שטויות ואני בקלות מוציא 100) ואם אני ניגש עוד שנה אחרי שכבר סיימתי י"ב הציון הגשה נופל והציון הסופי שלי הוא הציון של הבגרות. וגם כי השעה היא 3:20 עכשיו ובא לי לישון טוב ;Dזה בתקווה שהצבא ירפה ממני שאני אוכל לגשתבכל מקרה, שיהיה בהצלחה כולם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.