פורסם 2010 במאי 3115 שנים יש לי נתב אדימקס שעובד מצויין ברשת הכבלים ונתב לינקסיס שמתחבר גרוע לכבלים אבל עובד מצויין כשלוחה של האדימקסחשבתי להסב את האדימקס לחייגן נטו, בלי DHCP ובלי חיבור אלחוטי ואז לחבר את הלינקסיס אליו כ-Automatic Configuration - DHCPואז הלינקסיס יבצע את הניתוב ואת הקישורים החוטים / אלחוטיים.זה יעבוד?
פורסם 2010 במאי 3115 שנים אם הבנתי אותך נכון אתה רוצה להשתמש בלינקסיס כ bridge ...ובכך הוא הופך ל switch פשוט בדרך אל האדימקס שימש כחייגןאין שום בעיה!תגדיר בחייגן שלו אותו כ dhcp ותחבר אותו בכבילה לאדימקס כאשר האדימקס הוא החייגן.חיפוש גוגלי פשוט העלה את:http://www.ehow.com/how_2308667_use-router-as-bridge.htmlלדף התוצאותhttp://www.google.co.il/#hl=en&source=hp&q=making+router+to+bridge&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=617deddaec528f9בהצלחה!
פורסם 2010 ביוני 115 שנים מחבר אם הבנתי טוב את המהות של ה-BRIDGE אז הכוונה שהאדימקס יוגדר כ-BRIDGEאני מתכוון לבצע את החיבור כךשקע קיר > מודם כבלים > אדימקס דרך שקע WAN אדימקס מנוטרל מ-DHCP ושאר ההגבלותחיבור כבל בין שקע LAN באדימקס לשקע WAN בלינקסיסהלינקסיס מוגדר עם חייגן אוטומטי DHCP ללינקסיס יחוברו בכבל ובאלחוט כל הצרכנים
פורסם 2010 ביוני 115 שנים קצת הלכתי לאיבוד איתך..אממ איור פשוט אתה תקבע מי אתה רוצה שיהיה x ומי y .X החייגן המחובר למודם הכבלים או לחילופין ראוטר שבעצמו יכול לחייג ישירות למעשה ה"שער לאינטרנט" WANY ראוטר היכול לשמש כברידג' פשוט נקודת גישה נוספת לשער לרוב בשימוש להרחבת טווח אלחוטי או לשם יצירת סינון לפני יציאה לרשת מרשת נפרדת השייכת לרשת גדולה יותר.הגדרות:X הגדרות מוזנות יהיו חיוג דרך המודם או ישיר באמצעות הנתב אם או ללא פיירוול לבחירתך וללא שאר הגבלות נוספות.Y בהגדרות החייגן יוגדר פשוט כשרת DHCP אשר יקבל את החיבור שלי אוטומטי מהשער בחיבור חוטי!ניתן לקבוע סיסמת רשת פילטרים שונים וכד'שקע-->כבלים-->x--<ואיי-->קבוצת מחשביםבהצלחה!
פורסם 2010 ביוני 115 שנים מחבר אני מעוניין להסב ראוטר אדימקס לחייגן בלבדשקע קיר כבלים > מודם מוטורולה 5101 כבלים > ראוטר אדימקס כחייגן בלבד, DHCP מנוטרלעכשיו אני מעוניין לחבר בכבל רשת לחייגן אדימקס את הציוד הבא: ראוטר לינקסיס ואליו לחבר צרכנים בכבלי רשת ובחיבור אלחוטי.הראוטר של לינקסיס יתפקד כראוטר ויבצע ניתובהחייגן של אדימקס לא יבצע כלום למעט חיוג לרשת הכבלים
פורסם 2010 ביוני 115 שנים אין בעיה.. אך תצטרך לאפשר לאדימקס DHCP אחרת לא יהיה חלוקת IP ברשת לראוטר של לינקסיס אותו אתה מעוניין להפוך לגשר. אם אתה חושש מגישה לנתב זה פשוט בטל את האפשרות לגשת אליו אלחוטית הוא לחילופין הצב סיסמא עריכה - אל תתבלבל בין הגדרות חייגן כלפי חוץ WAN SETUP לבין הגדרות רשת של הנתב DHCP NETWORK SETUP והכוונה שלי פה היא שעלייך לאפשר באדימקס את שירות ה DHCP על מנת ליצור חיבור אוטומטי בינו לבין הלינקסיס בהגדרות WAN של הלינקסיס אתה שם את זה על AUTOMATIC CONFIGRATION -DHCP.
פורסם 2010 ביוני 115 שנים מחבר אני מעוניין לא להפעיל באדימקס DHCP רק בלינקסיסאני רוצה לנטרל את האדימקס מכל פעילות של ניתוב, רק חייגן נטו.השאלה אם ניתן להפעיל את המערכת בצורה כזו.
פורסם 2010 ביוני 115 שנים אני מעוניין לא להפעיל באדימקס DHCP רק בלינקסיס אני רוצה לנטרל את האדימקס מכל פעילות של ניתוב, רק חייגן נטו. השאלה אם ניתן להפעיל את המערכת בצורה כזו. הוא לא עושה ניתוב! הוא רק חייגן! אבל כדי לאפשר חיבור בין השתיים אתה צריך לאפשר לו DHCP איך אתה רוצה שראוטר השני יקבל תעבורה אם הוא לא חלק מהרשת? אם אתה עדיין מתקשה להבין את ההסבר עדיף שתפנה אליי בפרטי
פורסם 2010 ביוני 115 שנים מחבר חשבתי באדימקס לבטל את DHCP ולהגדיר IP סטאטי בודד עבור הלינקסיס.בכל מקרה אני נוסע למספר ימים, אחר כך נבדוק.תודה
פורסם 2010 ביוני 115 שנים חשבתי באדימקס לבטל את DHCP ולהגדיר IP סטאטי בודד עבור הלינקסיס. בכל מקרה אני נוסע למספר ימים, אחר כך נבדוק. תודה יעבוד
פורסם 2010 ביוני 215 שנים זה יעבוד ,אבל אז מה עשית בזה? מה שאתה גורם בעצם זה ללינקסיס להיות כמעט בתור סוויטץ כי את החיבורים עדיין הEDIMAX הוא זה שינהל, אלא אם כן תבטל את הNAT בEDIMAX ואז הלינקסיס הוא זה שינהל את החיבורים, אני לא יודע אם אני צודק אבל תנסה.
פורסם 2010 ביוני 215 שנים מחבר לזה בדיוק התכוונתי, אני רוצה שהאדימקס יהיה חייגן נטו לצערי הלינקסיס E2000 לא תואם לרשת הכבלים בארץ לכן אני נאלץ להשתמש בחייגןאני אבדוק את זה עוד כשבועיים
פורסם 2010 ביוני 215 שנים מה זה חייגן נטו?המכשיר הוא נתב.מבחינתו הוא יכול להתחבר לשתי רשתות שונות באחת מהן הוא מסוגל להתחבר על ידי L2TP PPTP ועוד פרוטוקולי "חיוג" אחרים.אין אפשרות לשנות את הפעולה שלו מ"נתב" שזה מה שהוא... למשהו אחר...במקרה של הלינקסיס ושל האדימקס אתה יכול להשתמש ב DMZ.. דבר שישנה את כל מערכת הניתוב קצת.אני בכללי לא ממליץ על זה מהסיבה הפשוטה שכל עוד יש לך מכשיר שעושה לך את כל העבודה... תתן לו לעשות את כל העבודה וזהו.לא רוצה בחירה שלך..
פורסם 2010 ביוני 215 שנים מחבר זה לא סיפור גדול, בסה"כ אני מנסה להכניס למערכת נתב נוסף שיש לו יכולות נוספות על פני האדימקסאני לא יכול להפעיל אותו עצמאית מאחר והוא כנראה לא תואם בקטע של החיבור למודם הכבלים.
פורסם 2010 ביוני 315 שנים אז אתה משתמש במכשיר האדימקס כנתב ובפשטות מרחיב את הרשת עם הלינקסיס.במידה ואתה לא רוצה הפרעות אלחוטיות אתה מבטל את האלחוט במכשיר האדימקס ואת נתב הלינקסיס הופך למכשיר "שקוף"\סוויטש\ברידג.בשביל זה אתה צריך לבטל את שרת ה DHCP במכשיר הלינקסיס בלבד ולחבר אל אחת מיציאות א LAN כבל מהאדימקס.. לא ל WAN..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.