עבור לתוכן

סיימתי קורס טכנאי מחשבים כמה צריך לקחת?

Featured Replies

פורסם

סיימתי בהצטינות קורס טכנאי מחשבים.. (לא משו מסובך אל תדאגו)

השאלה היא כמה צריך לקחת או יותר נכון מה המחירים שלוקחים

להתקין מדפסת וינדוס לפרמט לבדוק את המחשב בכללי ליצור רשת וכאלה?[br]פורסם בתאריך: 31.05.2010 בשעה 18:58:33

חח צמתוך שעמום מצאתי את האתרים

http://www.pc-israel.com/price.php

http://www.pro.co.il/prices.asp?c=15&w=85

פורסם

אם היית צריך קורס בשביל זה, לא הייתי משלם לך שקל. פשוט לא הייתי סומך מספיק על ה"טכנאות" שלך בשביל להזמין אותך מלכתחילה...

פורסם
  • מחבר

חחח אץה צודק איפשהוא כי תאכלס בקורס הזה לא הביאו ל יהרבה חוץ מהקינפוג ראוטרים וקצת SSERVER אבל עדיין זה עזר במשו..

פורסם
החלפת ספק כוח בבית הלקוח. המחיר כולל ספק ₪170

לא יודע מה איתכם, אני לא הייתי סומך על אף אחד שיתקין לי ספק כוח וייקח 170 שקל

על העבודה ועל ספק הכוח (שזה אומר 100-150 שקל עבור העבודה ו-20-70 שקלים עבור הספק...)

פורסם

בלי קשר לפותח הדיון, אחוז הטכנאים המקצועיים וההוגנים מאוד קטן. הרוב ינסו להמציא לך תקלות שלא קיימות, לקחת הון על "תיקון" של דקה וחצי ולספר שזו בעצם היתה בעיה ממש קשה, למכור לך חלפים במחיר גבוה בהרבה מהמחיר בחנות, או סתם יתנו לך רכיבים סוג ז' (נפוץ בעיקר עם ספקי כוח).

פורסם

כמות האנשים שיצא לי לראות אצלי בחנות שבאו אליהם "טכנאים עם תעודות" וסיפרו להם שנשרף לוח האם והמעבד (למרות שבסה"כ היה צריך לעשות איפוס BIOS והכל עובד כמו סוס) עם הצעות תיקון של מאות שקלים.. אחרי ה50 הראשונים כבר הפסקתי לספור. :kopfpatsch:

עצה שלי? קודם כל תרכוש את הידע בשביל לטפל בתקלות באמינות ומקצועיות. לא מעניין אף אחד שיש לך תעודה של "שמוליק מכללה טכנולוגית" (או כל מקום אחר) כשאתה אומר ללקוח דברים כאלה.

אל תתחכם, תהיה הוגן אבל אל תהיה פראייר. אם אתה מתכנן לעשות מזה קריירה אז אתה צריך להתמקד בלקוחות חוזרים. לא עקיצות של 600 שקל בשביל להחליף משהו שלא היה שבור מלכתחילה.

עריכה:

ועוד דבר;

ראבק תפסיקו לשבור פינים של מעבדים ולוחות אם ולספר לאנשים שיש להם אחריות על זה!!!!!!! :@:@

פורסם

אין לי לא תעודה ולא נעליים ואני עושה את זה כבר 6 שנים , החבר'ה פה צודקים כל העניין זה להיות אמיתי , להיות זול ולפעמים אפילו לפרגן ללקוחות בזה שאתה מתקן שטויות ולא לוקח שקל - אחרי זה שהם חוזרים אלייך הם ירצו לתת יותר כסף ..

פורסם

אני עובד מהצד כטכנאי פרטי כבר 5 שנים, בלי שום תעודה (מכיר כמה עם תעודות, ביזיון אמיתי, בלי ידע אבל עם תעודת שעלתה להם כמה אלפי שקלים)

אני עובד בשיטה די קלה, לוקח סכום X עבור ביקור של שעה או חלק ממנה (אני גם מלמד מחשבים בדרך)

העיקרון הוא פשוט, לגרום לX להיות נמוך בשביל שאנשים ירצו לחזור אליך, יש לי לקוחות קבועים של כמה שנים וכמה מזדמנים מדי פעם

לא מפרסם את עצמי, הכל עובר מפה לאוזן... מבחינתי זה לא העבודה העיקרית שלי אלא עבודה צדדית נחמדה

פורסם

יעקב, איך הכלכליסטים קוראים לזה- "השלמת הכנסה" :P.

סה"כ התעודה לא מראה על כלום, למרות שבמדינה שלנו יצא לי לראות הרבה אנשים עם שכל בלי תעודות ובלי כלום, אבל במדינה "ישרה" כמו שלנו זה מה שחשוב, נייר להשוויץ בו כשאפשר ספק לנגב איתו את הת*ת.

שקלת לעבוד ב"מעבדה"/ חנות? זה גם יעזור לך לרכוש בהתחלה קצת ידע ולדרוך בשוק ולהכיר תקלות בצורה מהירה יותר וללמוד מה עושים איתם, איך מתמודדים עם לקוחות ואם השכר לא יהיה בשמיים תעזוב אחרי חודש נסיון או משהו דומה.

פורסם
:lol: דווקא היו לי הצעות, מתחיל ללמוד השנה... שנה א ו-ב קריעת תחת, קצת קשה לעבוד תוך כדי, מה גם המיקום הגאוגרפי שלי זוועה בנושא הזה
פורסם

נראה לי שבין 200 ל 250 זה בסדר לגמרי.

פורסם

כמות האנשים שיצא לי לראות אצלי בחנות שבאו אליהם "טכנאים עם תעודות" וסיפרו להם שנשרף לוח האם והמעבד (למרות שבסה"כ היה צריך לעשות איפוס BIOS והכל עובד כמו סוס) עם הצעות תיקון של מאות שקלים.. אחרי ה50 הראשונים כבר הפסקתי לספור. :kopfpatsch:

עצה שלי? קודם כל תרכוש את הידע בשביל לטפל בתקלות באמינות ומקצועיות. לא מעניין אף אחד שיש לך תעודה של "שמוליק מכללה טכנולוגית" (או כל מקום אחר) כשאתה אומר ללקוח דברים כאלה.

אל תתחכם, תהיה הוגן אבל אל תהיה פראייר. אם אתה מתכנן לעשות מזה קריירה אז אתה צריך להתמקד בלקוחות חוזרים. לא עקיצות של 600 שקל בשביל להחליף משהו שלא היה שבור מלכתחילה.

עריכה:

ועוד דבר;

ראבק תפסיקו לשבור פינים של מעבדים ולוחות אם ולספר לאנשים שיש להם אחריות על זה!!!!!!! :@:@

1. יש חברות שלא שמות מגן על הפינים - ופינים שבורים כן נאכפים באחריות. צור קשר עם הספק שלך לפרטים נוספים.

2. חוצמזה - כל מילה בסלע

המחירון של pc-israel הוא מצויין - הוא מגלם הגעה אל הלקוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים