עבור לתוכן

קצת סדר בדברים, איך לפתוח פורטים בנתב המסובך הזה?? BR6524N

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם! כן גם לי יש את הנתב "המהולל" הזה. רק מה? יש בו יותר מדי אפשרויות שאין עליהם הסברים בספר הדרכה. בנוסף כל הזמן בהפעלת האימיול יש LOW ID. חרשתי את גוגל וגם את האתר. נראה שאין פתרון חד משמעי לזה. ראיתי בכמה מקומות שצריך להגדיר רשת עם IP קבוע או משהו כזה ואז לאפשר לה גישה בנתב.. בכל מקרה ניסיתי את זה וזה לא הלך. ניסיתי את האפשרות של ה-UPNP שאין לי מושג מה זה וגם לא הלך.. אני אובד עצות.. למישהו יש פתרון?

אני בחיבור כבלים 2.5 מגה, תחת 012. הראוטר מוגדר ככה: חיבור L2TP cablelns.012.net.

תחת הגדרות מתקדמות יש כמה אפשרויות..

QOS

NAT

FIREWALL

DDNS

PORT FORWARDINF

DMZ.

תחת NAT יש עוד אפשרויות של:

virtual server

SPECIAL APPLICATIONS

UPNP SETTINGS

ALG

STATIC ROUTING

אין שום אזכור לכל ההגדרות האלה שכתבתי למעלה. שום הסבר. אני בטוח שהאפשרות להגדרת פורטים טמונה היכנשהו פה בתפריטים האלה.

ניסיתי כאמור את UPNP, וגם את special applications

עוד משהו: עדכנתי לקושחה 1.58. אני חווה איטיות אדירה בניסיון כניסה לתפריטים בראוטר. מדוע זה ככה? החזרתי לגרסה 1.55 וזה עדין לא הסתדר.. למישהו יש הסבר או פתרון?

תודה רבה רבה לכל העזורים!!!!

פורסם

נסה לפנות לפיקוק,היבואן,בטלפון,ואם זה לא עוזר,להגיע אליהם פיזית.

אני פתחתי אשכול לגבי אותה בעיה בדגם 6424n.

הפתרון הסופי שלי היה שימוש ב-UPNP.

שלחתי מייל לאדימקס העולמית,והם שלחו לי גירסת קושחה שלא קיימת אפילו באתר שלהם.(באתר הייתה גירסת 1.18,הם שלחו לי את גירסת ה-1.20)

מאז עדכון הקושחה הפסיקו לי ניתוקים של האלחוט,ועדיין לא עבד לי האימיול ב-High ID.

אז פשוט ויתרתי,והמשכתי לעבוד עם ה-uTorrent.

פתאום,אחרי כמה ימים,אני מגלה שהאימיול עובד שוב ב-High ID.

מסקנה:

אולי זה משהו שהיה קשור לשרתים של eMule,או אולי לספקית האינטרנט שחסמה תעבורה זמנית.

יש Manual באתר של אדימקס העולמית,וכן גירסות קושחה עדכניות.

לדעתי,תוריד את המנואל,תקרא טוב,ואולי זה יעזור לך.

בתכל'ס,זה או Port Forwarding רגיל,או UPNP.

מה זה UPNP?כתוב במנואל.

ואל תשכח להגדיר כתובות סטטיות לכל מחשב ברשת.

איך עושים את זה?תסתכל במנואל.

ודבר אחרון:עבוד עם גירסת ה-eMule הכי עדכנית שיש.(50a מ-eMule-Project,שזה האימיול המקורי,או הכי חדשה של LioNetwork)

בהצלחה,

יוחאי.

פורסם

דווקא אצלי עובד טוב

אשמח אם תשלח לי את הגרסת החדשה , אתקין , ומשם אעשה לך PRINT SCREEN עם כל התהליך

goldenaxe4000@yahoo.com

ביי

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז אני מבין שצריך לעין במנואל.. אז רק כמה דברים קטנים. מה זה dmz? ‎‏ יש גם אופציה לסטטיק ראוטינג ואופציה ‏special applications ‎

פורסם

קצת קשה לי להסביר לך כאן על גבי הפורום.

עצתי לך:

תתקשר לפיקוק,הם בד"כ עונים בזמנים סבירים,ויסבירו לך איך מקבלים כתובת קבועה למחשב מסוים לפי MAC Address.

אח"כ,תפנה פורט דרך מסך ה-Port Forwarding,לפי אותה כתובות ,ונסה את האימיול.

לא הולך?

תפעיל UPNP.

לא הולך?

עבור תוכנה.

מניסיון,אין לך מה להתעסק עם שום דבר חוץ מ-Port Forwarding ו-UPNP.

כל השאר אלה סתם אופציות שלא יעזרו לך בגרוש.

אישית,לא מחבב יותר מדי את אימיול.

בהצלחה,

יוחאי.

פורסם

פיקוק לא תומכים בפתיחת פורטים.

אבל, מעיון קצר באתרם יכלת להפיק את המידע הנ"ל :

http://www.pikok.co.il/word/2009/openport-BR-n.pdf

בנוסף,

יש המון מדריכים בנוגע לפורטים בהם emule משתמש, כנ"ל לגביי הורדת שרתים.

דבר אחרון,

התעסקות בשיפור תוכנה של שיתוף קבצים פיראטית על-גבי פורום חוקי ,היא דבר שאני הייתי מרים גבה בנוגע אליו.

בהצלחה בכ'א, ערב נעים.

פורסם

בנוסף,

דבר אחרון,

התעסקות בשיפור תוכנה של שיתוף קבצים פיראטית על-גבי פורום חוקי ,היא דבר שאני הייתי מרים גבה בנוגע אליו.

בהצלחה בכ'א, ערב נעים

חלאס להתמם אחי אני בטוח שגם אתה משתמש ולא רץ לקנות סרטי DVD בחנויות ...

בכל אופן התוכנה עצמה היא חוקית לחלוטין ואין שום מניעה לדבר עליה אחרי הכל יש גם תוכן חוקי שמופץ אתה בוחר מה להוריד בדיוק כמו שבאנג הוא מוגדר ככלי עישון ומותר למכור אותו אתה בוחר מה לשים בו

פורסם

בנוסף,

דבר אחרון,

בהצלחה בכ'א, ערב נעים.

כמה דברים:

1.אמרתי לו שידבר עם פיקוק לגבי שיוך כתובות קבועות מה-DHCP למחשב ספציפי,ולא לגבי פתיחת פורטים.

2.הם לא כ"כ ששים לפתוח איתך פורטים,אבל אני בטוח שהם יכולים להסביר,מה גם שזה מופיע בחוברת שמגיעה עם הראוטר(לפחות בדגם שלי,והוא גם חדש בארץ),ויש להם מדריכים באתר איך לפתוח פורטים.(הלינק שהבאת)

3.אימיול לא חוקית,אבל מה אם הוא רוצה לפתוח פורט לתוכנה חוקית?מה זה כבר משנה?חוץ מזה שגם בזק הגדולה,כאשר היא מוכרת מודם משולב ראוטר,מסבירה לך איך לפתוח פורטים בחוברת ההדרכה שלה,והיא ממש במקרה נותנת שם דוגמא על אימיול.

אז באמת,בוא לא נהיה נאיבים יותר מדי.....(למרות שעקרונית אתה צודק,אבל ברומא התנהג כרומני...... :P)

יום טוב,

יוחאי.

פורסם

לא מתמם,

לדעתי, אין מקום כאן לדבר על תוכנות שיתוף לא חוקיות - יש המון פורומים לא חוקיים שיכולים לעזור בזה.

בנוסף,

יוחאי, אין קשר בין בזק לבין פיקוק, זה א' וזה ב', אין קשר לוגי ביניהם

זה שבזק מוכנים לרשום בחוברת שלהם , על פתיחת פורטים ב-emule , שיבושם להם.

דבר אחרון,

פיקוק לא ששים לתת הסבר על פתיחת פורטים, הם פשוט ל-א עוזרים בזה,

נסה ותיווכח.

(לי היה ניסיון עגום עם מצלמת IP שלהם וכל ההגדרות נפלו בשלב ה-port forwarding).

פורסם

גם לי הם לא ממש עזרו כשפניתי אליהם עם הבעיה של האימיול,כי אמרו לי שהם מתעסקים יותר עם הפניית פורטים לתוכנות צילום ומעקב.

ככה לפחות אמר לי מנהל התמיכה,אלכס.

הטענה של פיקוק היא,שכל עוד הראוטר מאפשר גלישה קווית ואלחוטית,הוא תקין מבחינתם.

אני אישית לא ביקשתי מהם הסבר על הפניית פורטים,כי אני יודע לבד איך עושים את זה,אלא פשוט התלוננתי כל הזמן על כך שהראוטר אינו מפנה פורטים,והתוכנות מדווחות על פורטים חסומים.

בסוף,ניסיתי את אופציית ה-UPNP,שהייתה חדשה לי,כי מעולם לא השתמשתי בה,והיא פתרה לי את עניין האימיול.

שתבין,אחרי שבוע חזרה בעיית האימיול,שידרגתי קושחה לאחת שאין אותה אפילו באתר של אדימקס,מרוב שהיא חדשה,ומקבלים אותה ישירות במייל מאדימקס העולמית.

גם שידרוג הקושחה לא עזר,ולפני כשבוע,ממש במקרה פתחתי שוב את האימיול כדי לעבוד איתו ב-Low ID,וגיליתי לתדהמתי,שיש לי High ID.

אולי זו הייתה בעיה בשרתי האימיול,או אולי חסימה מכוונת של ספק האינטרנט.(נטוויז'ן)

ולענינינו,

מסכים איתך שהפורום לא אמור לתת מענה לדברים לא חוקיים,אבל כמו שציינו לפני,התכנים בתוך התוכנות לא חוקיים,ולא התוכנות עצמן.

כולם מודעים לעניין האימיול/טורנטים,כולל ספקיות האינטרנט והתשתית,ולכן כולם רושמים במדריכים שלהם איך להפנות פורטים,פשוט כי הם יודעים ש,וסליחה על הביטוי,יזיינו להם את המוח כל היום איך לעשות זאת.

אתה יכול קצת להרחיב על הבעיה שלך עם מצלמת ה-IP?

סתם מעניין אותי לדעת מה הסיפור.

יוחאי.

פורסם
  • מחבר

יוחאי כנראה שאתה צודק בקשר לID HIGH שקיבלת כי משום מה זה גם לי הסתדר וגם אני מקבל HIGH ID. לא יודע אם זה בגלל שאפשרתי את ה-UPNP, כי בלוג של האימיול הוא כותב שלא נמצא ראוטר שתומך ב-UPNP. אבל עדין רשת הקדמליה נמצאת בLOW ID. מישהו יודע אם הרשת הזאת גם קשורה לUPNP??

פורסם

אצלי ה-Kad במצב צהוב בהתחלה,ואח"כ ב-High ID.(מתשמש באימיול המקורי)

זו רשת שאחראית רק על החיפוש,אם זכור לי נכון.

תנסה פשוט להוריד משהו עם הרבה מקורות,ותראה בעצמך אם יורד מהר או לא.

וכן,גם החיבור הזה קשור ל-UPNP.

זה לפעמים פאק בשרתים של אימיול,אל תתרגש יותר מדי.

קרה לי מלא פעמים שה-Kad נשאר צהוב,זה לא משפיע על מהירות ההורדה.

ולגבי ה-UPNP בתוך האימיול,יש שם אפשרות להפעיל את אופציית ה-UPNP.

זה קצת שונה בין האימיול המקורי לבין האימיול של ליונטוורק.

באיזה אתה משתמש?

דווח מה קורה,

יוחאי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים