עבור לתוכן

קניית מסוק על שלט מה חושבים מה כדאי

Featured Replies

פורסם

קיצר החלטתי לקנות מסוק יחסית קטן עולה לא יקר יחסית ,הוא 20 סנטימטר אורך שוקל 40 גרם ,סוללה שמספיקה ל 10 דקות על שלט כן ומופעל בעזרת בטריה נטענת .

יש עצות למישהו לדגם ספציפי ?

זה מה שאני רוצה :http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=320526068354&Category=34053&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D2

פורסם

נראה נחמד.

חפש ב DEALEXTREME. קניתי משם פעם אחת מסוק כמתנה לחבר.

פורסם

אם לקנות אתה צריך לשאות את עצמך. מה אתה הולך לעשות איתו? אתה באמת הולך להטיס אותו?

אחרי כמה זמן, זה בטח נהייה מאוס/משעמם...

פורסם
  • מחבר

אממ הולך להטיס אותו בבית לא בחוץ ,משעמם ?לא נירא לי ממש כייפי חח

הבעיה זה שהסוללה נגמרת אחרי איזה 10 דקות טיסה ,חושב להכניס לשם סוללה גדולה יותר

פורסם

בלתי אפשרי.

פורסם
  • מחבר

הבנתי שזה יכול להיות בעייתי אבל ננסה חח

פורסם

טיסנים, מסוקים ומכוניות הוא התחביב שלי מזה כמה שנים טובות, אם תרצה אני אוכל להדריך אותך לכיוון מסוקים

למתחילים, כי מה שאתה מציע כאן זה לא יותר מצעצוע לשבוע-שבועיים..

פורסם

אם הבנאדם מחפש משהו של 150 שקל, אני לא חושב שיש טעם אפילו להציע מסוק 4 ערוצים נורמלי שעולים 800-1100 ש"ח (חשמליים, לא דלק מן הסתם)

פורסם

לחבר שלי פעם היה כזה לפני כמה שנים, אבל דגם יותר פשוט כשרק התחילו להביא את המסוקים האלה לארץ.

הם מאוד חמודים וקטנים, אך יש להם כמה בעיות והם:

*הם שבריריים. הדגם שהבאת קצת יותר "רציני" מהפשוטים שהם כמעט לגמרי פלסטיק. הפשוטים יותר נוטים להישבר אם לא מנחיתים אותם בעדינות (זה קורה כשאתה מאבד קשר לרוב).

*קלילים מאוד- אל תנסה להטיס אותם בחוץ, כל משב רוח יעיף אותם. לכן מומלץ להטיס אותם בבית, אך תזהר שלא תתקע בחפצים כי המנוע שם מייצר הרבה סל"ד שאם הפרופ' יפגע במשהו או שהחפץ ינזק או שהפרופ' ינזק בהתאם לחומר.

*קשה לשלוט בהם. חוסר הערוצים ומספר הפרופ' גורם למצב בו קשה לעשות איתם פניות חדות ובכלל לפנות וזה נעשה לאט. הג'יירוסקופ "החדש" ששמו בדגמים המעט יותר משוכללים תורם ליציבות המסוק וככה יותר קל להטיס אותם והם לא מסתובבים עם הפרופ' (יש לזה שם במונחיי אווירו' ששכחתי..).

המרחק שליטה שלהם עד 10 מטר (פועלים באמצעות IR פעם אחרונה שבדקתי וזה מפריע להם להיתרחק יותר מדי) ואז קורה מה שציינת בהתחלה עם הנפילה.

*הזמן סוללה שלהם מאכזב ביותר. אני גם אמרתי 10 דקות זה "הרבה" וכו', גיליתי בסופו של דבר שזה יותר לכיוון ה-7 דקות ומה גם שהסוללה מרוב שהיא קטנה וקלה הקיבולת שלה בהתאם. הטענה לוקחת אאל"ט 30 דקות וזה מבאס במיוחד כל טיסה להמתין ככה ולכן זה מייאש ותמצא את המסוק מהר מאוד בגלל זה בצד.

*השלט צורך 6 (אם לא 8) סוללות AA, דבר שהוא מוגזם ביותר.

בקיצור, זה מוצר חמוד להתחלה ולנסיון או למתנה. כמובן שכמו שצינו לך מקודם החלפת הסוללה של המטוס בלתי אפשרית כי אחרת המטוס לא יסחוב את המשקל של הסוללה החזקה יותר. מה שכן נחמד זה שהמוכר מציע לך תמיד אופציה לקנות חלקים במקרה שנהרסו וזה דבר נחמד. אם אתה יכול ראיתי במדפיי החנות שלו בוידיאו שהוא כנראה מוכר דגם יותר גדול שמן הסתם יש לו יותר משקל והוא נראה לי יהיה עדיף. מלבד זה אתה יכול גם למצוא מסוקים כאלה ב-DX ובפוקאל-פרייס.

אם זה דריכה ראשונה שלך בעסק הטיסנאות לך על זה. אם אתה רוצה לעבור ישר ל-hevy deuty, זה לא המוצר בשבילך וכמו שSCORN ציין המסוקים מבוססיי סוללה הגדולים יותר והרציניים ששוקלים קילו פלוס זה מה שאתה מחפש (לרוב בשבילם גם תצתרך מקום מיוחד להטיס אותם).

זה הדברים החשובים נראה לי על המסוק הנחמד הזה.

אלו היו ה-2 סנט שלי.. ;)

נ.ב-

אני כנראה מזמין אחד כזה לחבר שביקש, אז אם תרצה הרשמים יהיו בקרוב...

פורסם
  • מחבר

חח סבבה ,אני ישמח לרשמים ,אני קודם יראה איך ילך עם המסוק הזה ,ואז נראה תמיד אפשר לדרג לאחד אחר ...

פשוט ראיתי כזה בפעולה וממש אהבתי ,מה שבאסה באמת שהבטריה שלו היא ל 7 דקות אבל אני מאמין שאפשר להחליך ולדחוף בטריה גדולה יותר של איזה 600 MAH ששוקלת 14 גרם ...

פורסם

שאמרתי "בלתי אפשרי" לא התכוונתי רק לסוללה.

מנוע מברשות מתחמם באופן מפחיד תוך כדי השימוש, ואחרי כל 10-12 דקות טיסה דורש כמה דקות להתקרר. גם אם תצליח בדרך פלא לדחוף לשם סוללה שתספיק ל 3 שעות (וטיפ קטן- זה לא יקרה), כל 10 דקות תצטרך לנחות ולתת לו לנוח קצת עד שהמנוע מתקרר.

פורסם
  • מחבר

הבנתי ,לא חשבתי על זה האמת ,סדר יגיע ננסה ונראה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים