פורסם 2010 במאי 3015 שנים חיפשתי בגוגל וקראתי מיליון מדריכים אבל אני פשוט לא מצליח!יש לי מחשב נייח אחד עם שני חיבורי רשת, אחד מחובר למודם ואחד מחובר למחשב הנייד.בLocal Area Connection 2 [שזה מה שמחובר למחשב הנייד] כתוב Unidentified network [בשתיהם כתוב ככה], מה אני צריך לעשות לעזאזל אני משתגע, קראתי את כול המדריכים בגוגל!
פורסם 2010 במאי 3015 שנים זה חיבור בחייגן? אם לא אז בסה"כ עושים גישור בין שני הממשקים והכל עובד.לא צריך גם כבל מוצלב?
פורסם 2010 במאי 3015 שנים מחבר אני מתחבר לאינטרנט באמצאות חייגן שאני הגדרתי. בHomeGroup אני מגדיר סיסמא לשני המחשבים, המחשב הנייח מוצא את המחשב הנייד אך כשאני אומר לו להתחבר ואני שם את הסיסמא הוא חושב המון זמן ואז כותב שאי אפשר להתחבר למחשב הנייד...
פורסם 2010 במאי 3015 שנים אוקיי אז אתה בעצם עובד בתצורת ICS פה?ניסית פשוט להריץ homegroup troubleshooting?
פורסם 2010 במאי 3015 שנים מחבר כן הרצתי, הוא אמר שזה בעיה ברשת וכשאני מריץ את הtroubleshooting של השרת הוא אומר לי ההפך
פורסם 2010 במאי 3115 שנים חיפשתי בגוגל וקראתי מיליון מדריכים אבל אני פשוט לא מצליח!יש לי מחשב נייח אחד עם שני חיבורי רשת, אחד מחובר למודם ואחד מחובר למחשב הנייד.בLocal Area Connection 2 [שזה מה שמחובר למחשב הנייד] כתוב Unidentified network [בשתיהם כתוב ככה], מה אני צריך לעשות לעזאזל אני משתגע, קראתי את כול המדריכים בגוגל!הרבה יותר פשוט לרכוש נתב ולשתף את האינטרנט דרכו.http://www.netcheif.com/Articles/Router/router.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.