עבור לתוכן

כמה שאלות בקשר למארז COMPUCASE 6AR1 ומקלדות ועכברים .

Featured Replies

פורסם

שאלה ראשונה :

1. מהם ההבדלים בין המארז COMPUCASE 6AR1 לבין ה-6A19 ? רק הצבעים של המארז ?

שאלה שנייה הנוגעת למקלדות ועכברים :

אז ככה , יש לי מארז ENERMAX CS-3181L (צבע כסף) ורמקולים של לוג'יטק Z560 בצבע שחור . אני מעוניין להתאים את העכבר והמקלדת לרמקולים ולמארז .

אהמממ...כיום יש לי עכבר MICROSOFT OPTICAL BLUE MOUSE ( עכבר נחמד מאוד , צבע כחול וכסף) ומקלדת מולטימדיה פשוטה של TURBOWIN (אני יודע , סתם חרא) .

1. האם עכבר שלי כרגע (MICROSOFT BLUE MOUSE OPTICAL) יותר טוב מהעכבר Logitech Pilot Wheel Mouse Optical ?

2. ואני שואל זאת כי העכבר הזה בא ביחד עם המקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט כעסקת חבילה שעולה 185 שקל ? שווה בעיקרון , לא ?

פורסם

לגבי השאלה הראשונה :

[glow=red,2,300]יא אללללללא!!!![/glow] למה נראה לך שמישהו ילך ויחפש את ההבדלים?!

תלך לאתר של COMPUCASE ותבדוק!!!!!

לגבי השאלה השניה: אין לי מושג

פורסם
  • מחבר

אני מודה לך מאוד על העזרה שלך (ציניות) .

לגבי השאלה הראשונה : אכן הלכתי לאתר של קומפיוקייס ובדקתי שם אבל מה ? יש שם את המאפיינים של כל סדרה מסויימת ובמקרה שלנו 6A . ומכאן הסקתי את המסקנה שכולם אותו דבר במאפיינים . אבל אני לא בטוח ? ולכן חשבתי שאולי יש פה שיודע בוודאות מה ההבדלים .

לגבי השאלה השנייה :

שוב , תודה רבה על העזרה שלך .

עריכה - אוקיי , בקשר לשאלה הראשונה , ביררתי את העניין עם מוכר בחנות והוא אמר שההבדל היחיד הוא במראה .

השאלה השנייה עדיין אקטואלית .

ויש לי עוד שאלה :

למישהו פה יש ניסיון עם מקלדות ZIPPY ? נו אתם יודעים , אני מדבר על הדגם WK 9100 שנמכר בזיגזג . המקלדת נראית טוב לאללה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים