עבור לתוכן

Alpha protocol - יש מישהו שמשחק בזה?

Featured Replies

פורסם

Alpha_Protocol_cover.jpg

אהלן,

בהעדר דיון רשמי למשחק, החלטתי לפתוח פה דיון כדי לקבל חוו"ד עליו.

אני בהתלבטות האם כדאי לשחק בו או לא, ואשמח לחוות דעת לגביו. הוא נראה שאפתני, אבל הבנתי שמנגנון הקרב שלו פשוט לקוי.

למי שלא יודע מה זה אלפא פרוטוקול, זה משחק תפקידים חדש מבית obsidian

אם לתאר אותו בקווים מאוד כלליים, אתם משחקים שם סוכן שטח של הסי איי איי בשם מייקל ת'ורטון.

מדובר במשחק תפקידים\פעולה מגוף שלישי שמזכיר ברוב מאפייניו את MASS EFFECT, הן מבחינת האקשן והן מבחינת מכניקת הדיבור.

להלן פריוויו של המשחק שיסביר יותר טוב ממני על מהות המשחק ואיך הוא נראה : http://www.gametrailers.com/video/preview-alpha-protocol/100120

פורסם

לפני שתקנה את המשחק עדיף שתראה את זה:

פורסם

אכן - מרתיע מאוד מלקנות

גם GT קטלו אותו ונתנו לו 6.4.

חבל , חיכיתי לו מאוד , נראה מאוד מבטיח ומבית OBSIDIAN - כנראה נחכה שיהיה 100 ש"ח ומטה ונזמין אותו להשלמת פערים במועד הרבה יותר מאוחר.

ליביו

פורסם

גם 100 שח לא הייתי משלם על משחק לא טוב.

משחק גרוע לא שווה את הכסף שלי או שלכם.

מוסיפים קצת ומחכים למשחקים טובים יותר

פורסם

המשחק כרגע לא שווה שקל. הוא אמנם מאוד מוצלח בשיחה עם הדמויות ובסיפור, אבל הגיימפליי פשוט מחורבן ולקוי, הגרפיקה נוראית (חוץ מבדיאלוגים), ויש המון באגים וגליטצ'ים שהורסים את החוויה. אין לי מה להגיד חוץ מזה שזה פשוט סבל לשחק בו. אין לי מושג איך חברה כל כך מוצלחת כמו OBSIDIAN הוציא דבר כזה לשוק.

פורסם

המשחק כרגע לא שווה שקל. הוא אמנם מאוד מוצלח בשיחה עם הדמויות ובסיפור, אבל הגיימפליי פשוט מחורבן ולקוי, הגרפיקה נוראית (חוץ מבדיאלוגים), ויש המון באגים וגליטצ'ים שהורסים את החוויה. אין לי מה להגיד חוץ מזה שזה פשוט סבל לשחק בו. אין לי מושג איך חברה כל כך מוצלחת כמו OBSIDIAN הוציא דבר כזה לשוק.

האמת ש-obsidian הצליחו לחרבן את nwn2, ואפילו את kotor, ככה שלמעשה מדובר בחברה לא ממש מוצלחת שהצליחה איכשהו לחיות מהשיירים של bioware.

פורסם

האמת ש-obsidian הצליחו לחרבן את nwn2, ואפילו את kotor, ככה שלמעשה מדובר בחברה לא ממש מוצלחת שהצליחה איכשהו לחיות מהשיירים של bioware.

אני דווקא חושב שקוטור 2 היה לא פחות מוצלח מהראשון, אבל כמו שאמרת זאת לא הייתה חכמה גדולה מצידם כי סה"כ הם לקחו את המשחק כמו שהוא ולא שינו בו כלום. בכל מקרה אי אפשר להשוות כי קוטור 2 וNW2 קיבלו ביקורות מעולות, ואת אלפא פרוטוקול כולם קוטלים בצדק. באלפא פרוטוקול אוביסידיאן לא התבססו על שום משחק קודם והתחילו מאפס, והתוצאה שלהם הייתה גם כן אפס...

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרת. זה היה טוב כי זה היה מבוסס על נוסחה טובה.

כמו מתכון מוצלח. אם תכין אותו בעצמך, תקבל תוצאה איכותית, פחות מהמקור, אבל גם נורמאלית.

שתנסה ליצור משהו מקורי משל עצמך, בהתבסס על הניסיון שצברת, יצא לך.... נו, נקרא לזה עוגת "אלפא פרוטוקול".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים