פורסם 2010 במאי 2915 שנים שלום.אני מנסה להתקין את מערכת ההפעלה UBUNTU LINUX. עשיתי הכל כראוי, פתחתי מחיצה חדשה של כ10 גיגה והורדתי את המערכת למחיצה החדשה. אך זה כתב הודעת שגיאה במהלך ההתקנה וסגר. כרגע מאוחר לכן איני יכול לבדוק מה היא הודעת השגיאה, קשה לי לפתוח את העיניים, אעדכן בקרוב.
פורסם 2010 במאי 2915 שנים עם תיתן את השגיאה זה יעזור מאוד .מזת ומרת פתחתה מחיצה חדשה של 10 גיגה והורדתה את המערכת למחיצה החדשה?מה שאתה צריך לעשות זה להוריד את הISO של אובונטו,לצרוב אותו כimage על דיסק לעשות ממנו BOOT ושם אתה צריך להגדיר מחיצות
פורסם 2010 במאי 2915 שנים מחבר מה???אני לא מבין כל כך גדול במערכות שלא מבוססות WINDOWS.אפשר מדריך או משהו קצת יותר מובן? לי?
פורסם 2010 במאי 2915 שנים מחבר תוריד WUBI( חפש בגוגל) ותתקין דרך זה. עכשיו כאשר הורדתי את הWUBI הוא שואל אותיאת כונן ההתקנה גודל ההתקנה וכדו'בכונן ההתקנה-אני צריך לעשות Partition ולהתקין את הUBUNTU שם? בכונן ריק שיצרתי? כי לפי מה ששמעתי לכל מערכת הפעלה צריך מחיצה נוספת, ואי אפשר שני מערכות הפעלה על מחיצה אחת
פורסם 2010 במאי 2915 שנים הוא יוצר לך דיסק קשיח וירטואלי כמו בVM ומתקין לשם. אין פה שום מניפולציה של מחיצות.
פורסם 2010 במאי 2915 שנים http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3277203,00.htmlזה עשוי לעזור
פורסם 2010 במאי 2915 שנים אם כבר עשית את הכונן :תצרוב את אובונטו (הקובץ שהורדת) לדיסק אם משהוא כמו infrarecorder או alcohol 120. אתה אמור להשתמש אם burn cd imageתעשה ריסט למחשב ותן לו לעלות מהדיסקתלך לפי ההוראותבשלב של הכוננים תעשה בחירה ידנית ותבחר שהוא יתקין בכונן שעשית לו (הוא יצתרך לפרמט מחדש את הכונן או למחוק וליצור אותו מחדש כי לינוקס לא עובד אם ntfs)
פורסם 2010 במאי 3015 שנים מחבר Thank you very much. at this moment I comment with my new system. You can lock that thread. thank you.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.