עבור לתוכן

gforce 320m או 230m

Featured Replies

פורסם

שלום רב .

אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש למשחקים בסיגנון crysis וכו' כרגע עומדים על הפרק שני כרטיסי מסך

א.NVIDIA‎®‎ GeForce‎®‎ GT 320M‏, זיכרון גרפיקה כולל של עד 2,299‎ MB עם זיכרון DDR3 ייעודי של 1‎ GB

ב.NVIDIA‎®‎ GeForce‎®‎ GT 230M‏, זיכרון גרפי כולל של עד 2,815‎ MB עם DDR3 ייעודי של 1‎ GB

כרגע אני עם כרטיס gforce 9600gt ,מה ההמלצה שלכם ,חשוב לי מאוד תמיכה במשחקים כבדים .

בנוסף אשמח את תחוו דעה לגבי רכישת נייד של 64BIT

בתודה מראש

פורסם

שכח מלשחק משחק כמו CRYSIS בהגדרות סבירות עם כרטיסי מסך שכאלה, הM230 GT יותר חזק אבל יותר חזק מממש חלש זה פשוט.

הM230GT יכול להיות טוב למשחקים קלילים.

במידה ואתה מחפש משהו חזק תחפש ניידים עם כרטיסים כמו:

GeForce GTS 260M

GeForce GTS 360M

או אפילו GeForce GTS 150M שקצת חלש מהם

מתחת לזה תוצאות רציניות אתה לא תקבל, בטח שלא בקרייסיס.

פורסם
  • מחבר

המחשבים המדוברים הם עם מעבדים I5 או I7 יש סיכוי שזה יריץ את המשחקים "הכבדים" או שאין קשר ובכל מקרה להתמקד בכרטיסים שנתת?

(תודה על התגובה המהירה.}

פורסם

לגביי מעבדים, כל המעבדים עוד מהדור הקודם כמו הP8400 ומעלה או T9300 ומעלה מתמודדים עם משחקים בצורה טובה מאוד ולכן למעבד השפעה לא גדולה, במידה ויש נניח I5 540M למשל או כל מעבד אחר אין לך ממה לחשוש, העיקר שכרטיס המסך יהיה חזק.

הבעיה היא שלפחות בישראל כיום כרטיסי המסך בניידים החזקים הם כרטיסים זבל, עם שמות מפוצצים. ולכן חשוב מאוד לדעת מה קונים לפני שרואים מספרים נוצצים על הנייד.

במידה ותמצא

GeForce GTS 350M

GeForce GTS 250M

במחיר דמה למה שרצית, לך עליהם, הם יותר חזקים.

היום מוכרים גם ניידים עם כרטיסי Mobility Radeon HD 5650 של ATI, שבב קצת יותר חזק מהGTS 350.

פורסם
  • מחבר

אחלה ..תודה רבה

לילה טוב . :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים