פורסם 2010 ביוני 115 שנים חחחחחחחחחחח אני לא מאמין שאנחנו באמת מתעמקים בזה... אני יודע איפה?.. בסופרים גדולים סביר להניח שלא תמצא אבל אצל ירקן טוב יכול להיות. באמת שאין תפוח עם מרקם וטעם כמו שלו. תשאל אותי איך הייתי רוצה את התפוח שלי והייתי מתאר לך אותו כמו הפינק ליידי. אבל עכשיו דיי... אני מרגיש מפגר שאני מדבר על זה פה... חחח
פורסם 2010 ביוני 115 שנים רק בHWzone בפורום אקטואליה ותרבות דיון על תלמידי ישיבות הופך לדיון תיאולוגי שהופך לדיון על איזה תפוחים יותר טעימים.
פורסם 2010 ביוני 115 שנים צודקיםבואו נחזור לדבר על אם אדם יכול להכניס איבר מינו לעכוזוהיית אי פעם באפריקה?
פורסם 2010 ביוני 115 שנים אפריקאי ממוצע יכול להכניס איבר מינו לישבנו, להוציא איברו של זה דרך פיו וחזרה אל ישבנה של הבהמה המזדמנת.
פורסם 2010 ביוני 115 שנים אל תגיד לי, הוא גם היה עשוי מאדמנטיום והם יכלו לשלוף אותו להחזיר אותו מתי שרצו?
פורסם 2010 ביוני 115 שנים חחחחחחחחחחח אני לא מאמין שאנחנו באמת מתעמקים בזה... אני יודע איפה?.. בסופרים גדולים סביר להניח שלא תמצא אבל אצל ירקן טוב יכול להיות. באמת שאין תפוח עם מרקם וטעם כמו שלו. תשאל אותי איך הייתי רוצה את התפוח שלי והייתי מתאר לך אותו כמו הפינק ליידי. אבל עכשיו דיי... אני מרגיש מפגר שאני מדבר על זה פה... חחחגם אני התחלתי לקנות בעיקר את הזן הזה של התפוחים, זה נורא טעים אבל כך גם יקר.http://image12.webshots.com/12/4/62/11/159046211SBxMik_fs.jpg
פורסם 2010 ביוני 115 שנים אל תגיד לי, הוא גם היה עשוי מאדמנטיום והם יכלו לשלוף אותו להחזיר אותו מתי שרצו?לא יודע מה איתך אבל לי יש שליטה דומה... אתה רוצה הלגיד לי ששלך לא יכול "לצאת החוצה" ולחזור?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.