עבור לתוכן

כבל usb 2 lpt

Featured Replies

פורסם

אהלן.

אני מקווה שאני נמצא תחת הכותרת המתאימה לשאלה זו.

אני מעוניין לשלוט על כל פין ופין בנפרד ביציאת כבל הLPT שאני מחבר למחשב דרך כניסת יו-אס-בי.

איך עושים זאת?

מדובר על כבל LPT רגיל, 25 פינים .

תודה רבה!

פורסם

חיבור LPT אמיתי מחובר לפורטים 378 379 37A בחומרה וניתן לכתוב לשם ביטים מתוך כל תוכנת אסמבלי

מתאם USB יכול לתת פורטים בצורה דומה (לא חייב להיות אותו מספר פורט כמו ב LPT אמיתי) וניתן לעבוד איתו באותה צורה - או שלא

מערכות הפעלה מסוימות (לינוקס כן וינדוס נראה לי אבל לא בטוח) מאפשרות לכתוב לתוך כל פורט מקבילי אל ידיי כתיבה לקובץ מערכת - במקרה כזה המערכת הפעלה מתעסקת אם הפורט עצמו ולך אין גישה ישירה לפורט. אתה יכול לכתוב דברים לתוך הקובץ מערכת הזה ואתה מקבל מהפורט את הקוד אסקיי (בבינארי אל החוטים) של מה שאתה כותב

פורסם

האמת לא הבנתי אותך, מה מתחבר למה? הכבל למחשב או ה USB ל LPT? לא ברור.

אתה רוצה להכתיב קוד שיכנס ב USB שישנה את המצב ביציאה של ה LPT?

פורסם
  • מחבר

אסביר שוב, כנראה לא הייתי ברור...

יש לי כבל USB2 LPt

כלומר הוא מתחבר למחשב דרך כניסת יואסבי רגילה, והיציאה של הכבל היא יציאת LPT.

הנה קישור לתמונה להמחשה:

http://www.usbgear.com/USBG-PR1.html

אני שואל איך שולטים במוצא, כלומר איך לדוגמא אני יכול להוציא "1" לוגי בפין 1 , ו"0" לוגי בפין 2. או כל צירוף אחר ב25 פינים שעומדים לרשותי.

"11010010110 "

לא כל כך הבנתי מה שאתה אומר. איזה קובץ הפעלה?ואיך אני מכניס פקודות כאלה?

תודה רבה על העזרה!

פורסם

אם אני לא טועה, כבל כזה יוצר יציאת LPT וירטואלית במחשב וכל מה שאתה עושה בה מתורגם דרך הUSB לLPT שבסוף הכבל כאילו לא הייתה ההמרה לUSB באמצע.

כלומר, תתקין את הדרייברים ותשלוט ביציאת הLPT הווירטואלית(חפש אותה במנהל התקנים) כאילו היא הייתה אמיתית.

פורסם

אוקיי, עכשיו הבנתי. בעייתי מאוד. אתה חייב איזה חומר כתוב כלשהו שמפרט לאיזה פורטים מנותב הLPT הוירטואלי, ומה הכתובות שלהם.

ואגב, לא ניתן לשלוט על כל ה25 פינים, כי הם מחולקים למספר פורטים, ורק חלק מהם מסוגלים להוציא אות.

http://uploaded.fresh.co.il/2009/09/24/84412145.mht

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובות!

עזרתם לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים