פורסם 2010 במאי 2815 שנים זה טראק ראשון שאני עושה ואני צריך המון תגובות אז: http://soundcloud.com/dannygg/dannygg-asteroids Negative is Positive
פורסם 2010 במאי 2815 שנים הטרק מתחיל עם 3 רעיונות מוזיקליים לא קשורים אחד לשני, לדעתי עדיף לפתח אחד מהם מהתחלה עד הסוף במקום לנסות למקסס ביניהם.
פורסם 2010 במאי 2815 שנים יפה מאד. אני רק העיר ואומר שלפי דעתי אתה צריך לעשות את זה קצת יותר קצבי, יותר מהיר
פורסם 2010 במאי 2815 שנים בלי להעליב לא כל כך אהבתי. ה THEME מי בונדוק-סיינטס בכלל לא קשור לטראק , התחלה חלשה עם סאונדים לא קשורים , מי דקה 4 מתחיל להשפר ואז שוב זה כמעט הסוף ומאבד מפואנטה של הטראק . יש הרבה עבודה לשיפורים...
פורסם 2010 במאי 2815 שנים אני לא ממש בתוך הז'אנר אבל יצא לך נחמד.לא אהבתי את הקטע עם המוזיקה האירית והקטע הלא קשור לקראת הסוף.ולדעתי אל תשנה את ההתחלה, רק שיהיה קשר להמשך.ובכלל תנסה לגוון יותר מבחינת קצב.דרך אגב, באיזה תוכנה אתה משתמש ?בא לי להשתעשע עם אחת.
פורסם 2010 במאי 2815 שנים אני בתור אחד ששומע טראנס, לא כזה התחברתי.הרגשתי שהשילוב של יותר מדיי דברים ביחד לא עובד פה.בכל מקרה, זה נחמד ביותר להתחלה.
פורסם 2010 במאי 3015 שנים מחבר תודה רבה על התגובות זה בהחלט עוזר לשמוע ביקורות. את הטראק הזה אני כבר לא יכול לשמוע אז אני לא מאמין שאני אגע בו יותר אבל זה טוב להמשך.התוכנה שאני משתמש בה היא CUBASE 5
פורסם 2010 במאי 3015 שנים דווקא האירי נחמד...קצת מחרפן ולא מהיר אני לא הולך לשמוע את זה שוב אם אני לא חייב.דורש קצת עבודהעריכה: אני חוזר בי...מה זה המואזין הזה באמצע?? דורש הרבה עבודה...
פורסם 2010 במאי 3015 שנים בתור אחד שלא שומע הרבה מהג'אנר הזה ,אבל זה מרגיש לי כמו סלט שבתוכו יש דברים טובים יותר וטובים פחות.כמו שאמרו לפני שילבת יותר מדי דברים וזה OVER לרעה.
פורסם 2010 במאי 3015 שנים הכיוון ב 1:00 מעניין מאוד ויכול להצליח. לדעתי תפתח אותו. מזכיר מאוד את Madboojah Project.
פורסם 2010 ביולי 1015 שנים יש כישרון ההתחלה מאוד מעניינת, אבל לאחר מכן אתה לוקח את זה לכיוון קצת מעורבל שמשתנה יותר מדי. אתה לא דובק לאותו ביט / riff וזה גורם לסלט. סה"כ נחמד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.