עבור לתוכן

תם זמנו של ה-PC?

Featured Replies

פורסם

מה שאתה אומר בכללי לא נכון.

זה נכון שבארץ יש קהילות מתות פחות או יותר, אני יודע את זה בעצמי מ- Team Fortress 2, שתמיד יש שרת אחד מלא ובזמן האחר יש אולי אחד שני עם כמה אנשים וזה מעצבן. אבל בחו"ל קהילות ה- PC משגשגות ופורחות, במיוחד ב- UK/FRANCE/SOUTH KOREA. זה נכון שבמחשב הטקסטורות לא מאה אחוז בסדר ותמיד יהיו פאקים, אבל זה לא אומר שבגרפיקה של ה- XBOX הכל מושלם. המחשב הרבה יותר גמיש (גם בגיימינג) ואם בנאדם הוא גיימר מטורף וחשוב לו הכל V.HIGH+AA הוא ייקנה מחשב במקום בארבע אלף - שזה מכובד מאוד - בשש-שבע אלף רק בשביל תוספת הביצועים. אלו שיותר מתמקדים בגיימינג רב משתתפים ולא בסינגל פלייר יותר נהנים מהמשחקיות ומהתחרותיות, והגרפיקה ממש לא משנה. יש שחקנים ברמה עולמית שמשחקים עם עכבר מיקרוסופט פשוט מאוד ורזולוציה 640X480 - זה נשמע מוזר אבל זו האמת (את מוזמנת לבדוק שחקנים בטופ 10 של CS).

צודק במאה אחוז :xyxthumbs:

• תגובות 85
  • צפיות 9.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
אם בנאדם הוא גיימר מטורף וחשוב לו הכל V.HIGH+AA הוא ייקנה מחשב במקום בארבע אלף - שזה מכובד מאוד - בשש-שבע אלף רק בשביל תוספת הביצועים

זה כבר זונות גרפיקה ולא גימרים שמסתכלים על המסך עם טלסקופ

אני יודע כי הייתה לי תקופה כזאת

פורסם

אבל בכללי, יש אנשים שהם מכורים לשידרוג המחשב... בין אם הם צריכים את זה ובין אם לא.

פורסם
  • מחבר

אכן, זה ההובי שלהם, ואין בזה שום דבר רע כל עוד זה עושה טוב על הלב.

ובכל זאת - לדעתי קהילת הקונסולות כיום יותר בנוייה על משחקיות וסוציאליות במשחקים, וקהילת המחשב יותר מבוססת על EYECANDY, מודינג ושאר הירקות.

כאחד שמשייך את עצמו לקבוצה הראשונה, קצת חבל לי שאני בעל מערכת גיימינג טובה יחסית ולא בעל מחשב או אפילו לפטופ ממוצע וקונסולה עם LCD 42" בחדר, אבל נהנים ממה שיש בין אם זה מחשב גיימינג עוצמתי או סטאפ קונסולה-מסך ענק-מערכת סאונד... :-X

פורסם

קהילת ה-PC מבבוססת על קהילת הEyecandy ו-Hardcore gamers.

פורסם

דבר אחד שאני אוהב בקונסולה זה הליגטימציה לשחק בסלון בלי שאף אחד יגיד לך משהו, אם אני אחבר את המחשב לטלוויזיה באופן קבוע,

ההורים שלי ייתחרפנו, אפילו אם אני אשב עליו הרבה פחות ממה שבד"כ יושבים על קונסולה..

למי שמעליי, תוסיף לזה את כל השחקני MMORPG+אסטרטגיה שיש אותם רק ב PC.

פורסם
  • מחבר

כמובן שMMO וRTS זה עולם במלואו שעומד בנפרד, אבל אנחנו מדברים על שלל המשחקים האחרים ולא הMMOS למיניהם.

פורסם

זמנו לא תם, פשוט חברות המשחקים מעדיפות להוציא לגיימרים ב-PC את העיניים או יותר נכון את הכסף.

ומוציאים משחקים קודם לקונסולות בגלל הפיראטיות ב-PC.

פורסם

קהילת ה-PC מבבוססת על קהילת הEyecandy ו-Hardcore gamers.

על מה אתה מדבר

הקהילה שאתה מדבר עליה זה האנשים שגולשים באתרים כמו זה , רוב PC גימרים ממש לא בעניין ביצועים והם שחקנים די קזואל

ויש הרבה גימרים hardcore שיש להם מחשב די ממוצא אבל חורשים משחק אחד שני במשך שנים (תראה את הקהילות של civilization , total war, WOW)

וכמות המכורים כמו רוב האנשים פה בפורום יש ממש קצת (כאלה שמשחקים ב 10-15 משחקים בשנה ,שזה המון) אבל הם אלה שעושים הכי הרבה רעש ודי משפיעים על חברות המשחקים

פורסם

כמובן שMMO וRTS זה עולם במלואו שעומד בנפרד, אבל אנחנו מדברים על שלל המשחקים האחרים ולא הMMOS למיניהם.

המשחקים האחרים? סבבה.

חפש TEAM FORTRESS 2 ל- XBOX360, חפש סרטוני גיימפלי ביוטיוב ותראה איך רמת הדיוק שם ברצפה, זה נראה כאילו ילדים בני 4 משחקים בזה. ברוב משחקי ה- FPS לקונסולות יש עזרים לכיוון, לכן הסקיל האמיתי יהיה במחשב (שים לב, דיברתי על FPS). הקונסולות זה לחבר'ה או למשחקים שיוצאים במיוחד לשם. אני אישית אוהב לשחק רק משחקים דמויי DMC או כדורגל עם חברים, זה הדבר הכיפי והנורמלי היחיד שאפשר לעשות בקונסולה מאשר במחשב. מעדיף הרבה יותר FPSים במחשב - בעיקר בגלל העכבר - לא מבין איך אפשר לשחק עם באנלוג משחקי FPS ולכוון כמו בנאדם.

פורסם

כמו שיש אנשים שההובי שלהם זה אקוואריומים או טיסנים ומסוקים על שלט כך גם המחשב הוא סוג של הובי..

זה ברור שהמחשב שלי יעבוד גם עם מארז ב100 שקל ומאווררים 80MM וקירור סטוק .. אבל חלק מההנאה האישיתי שלי

זה מארז גדול ויפה שמתפרק בכל מיני צורות עם לד פה ושם שיתן אפקט נעים לעין

וקירורים ב200-300 שקל בשביל 10 מעלות פחות ואפשרות יותר טובה לOC שלא נדבר על המראה של זה דרך החלון צד

גדג'טים שמראים טמפ' ומהירות מאוררים

וכל זה בשביל מה? בשביל הכיף..

אני גם אוהב לשדרג את המחשב מידי פעם ולהוסיף עוד ועוד דברים, כמובן שהתקציב זה הדבר היחידי שמונע ממני את זה

לא איכפת לי מחברות שמרוויחות, אני לא מסתכל על כסף או הצלחה של אחרים.. מה שחשוב לי זה לספק את ההנאה שלי.

לרוב האנשים זה לא הגיוני לקנות כ.מסך ב1500 שקל שלא נדבר על ספק ביותר מ200 שקל..

כל אחד ומה שעושה לו טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים