פורסם 2010 במאי 3015 שנים קונסולות זה לז'נר האקשן לסוגב, אני אישית משתעמם מאקשן , סרטי פעולה משעממים אותי וגם משחקי פיו פיו משעממיםוכל המשחקים שהם קצת יותר לחשוב ושדורשים קצת יותר מאשר יכולת טובה בשימוש בעכברהם על הפיסיכמו למשל סדרת Total War , civilization, starcraft , sins of the solar empire, warhammerשאני אמשיך?אם אתה action junkie תשאר עם הקונסולותאבל המשחקים האלגנטיים תמיד ישארו על הפיסישכחת little big adventure2 לפחות לא יצא לפלייסטיישן
פורסם 2010 במאי 3015 שנים למה מרוץ, אני מכיר הרבה בפורום פה שעדיין נהנים מכרטיסים כמו: 8800GT, HD4850, 8800GTX עדיין סוסים שלא חייבים להחליף.למה מרוץ? מצחיק אתה ;Dתראה לי גיימר אחד, אחד! שעדיין משתמש באותו מחשב מאז נובמבר 2005/06 (תאריכי היציאה של ה360/PS3), ומצליח לשחק איתו כמחשב גיימינג, או מצליח להגיע לרמת הגרפיקה שהPS3 וה360 מציגים.
פורסם 2010 במאי 3015 שנים אני אישית עברתי לקונסולוה (PS3) כי נמאס לי המרוץ הזה אחרי שדרוגים, תוספות וכו' וכו'. אז אולי בגרפיקה אני "מתפשר" (לא שאני מרגיש) אבל מבחינת משחקים עצמם - כמות/איכות אני לא מרגיש שאני יוצא נפסד. אתה באמת יכול להתפשר עם כרטיסים פחות טובים על הגראפיקה, למרות שבשלב מסיום תאלץ להחליף את הכרטיס מסך, אבל זה כנ"ל גם לגבי הקונסולה. הם תמיד מוציאים חדשות. לדעתי אם באמת כל המשחקים יעברו לקונסולה זה רק בגלל הפיראטיות. אבל קונסולה שמונסולה ומחשבילה שמלילה - לא שמעתם על הOn-Live (או שגם זו קונסולה?). תראה לי גיימר שעדיין משחק עם PS3 או Xbox 360 מאז 2005-2006 הם בטח נשרפו .
פורסם 2010 במאי 3015 שנים למה מרוץ? מצחיק אתה ;Dתראה לי גיימר אחד, אחד! שעדיין משתמש באותו מחשב מאז נובמבר 2005/06 (תאריכי היציאה של ה360/PS3), ומצליח לשחק איתו כמחשב גיימינג, או מצליח להגיע לרמת הגרפיקה שהPS3 וה360 מציגים.תשחק על 720P +4AF כמו ב-PS3 או 4AA ללא AF ב-XBOX 360.תוריד את ה-draw distance ל-65% וקיבלת גרפיקה של קונסולה.
פורסם 2010 במאי 3015 שנים לפלייסטיישן 3 יש AF אבל אין AA? לXBOX 360 יש AA אבל אין AF?מעדיף פלייסטיישן 3, אני יכול לחיות עם זה שהעצמים במשחק מדורגים אבל אני לא יכול לחיות עם זה שהריצפה עקומה
פורסם 2010 במאי 3015 שנים בקונסולה משחק עולה בסביבות ב 350 שח יכול להגיע ל450 עבור משחק ממש ממש מבוקש.. במחשב זה המחיר של משחק הוא חצי מזה.. (תחת הנחה כבדה שכולם יודעים מהי ) אז תכלס נניח שאתה קונה 8 משחקים לקונסולה לשנה בהשוואה למחשב יכולת לקנות את אותם משחקים + חיסכון של כמה מאות שקלים לשדרוג.אני התכוונתי בעיקר ל ps3 במחירים.. אבל התכלס אין כמו חווית משחק בקונסולה.
פורסם 2010 במאי 3015 שנים לפלייסטיישן 3 יש AF אבל אין AA? לXBOX 360 יש AA אבל אין AF?מעדיף פלייסטיישן 3, אני יכול לחיות עם זה שהעצמים במשחק מדורגים אבל אני לא יכול לחיות עם זה שהריצפה עקומהנכון.ל-Xbox 360 יש צ'יפ מיוחד רק בשביל ה-AA,כך שה-AA לא מכביד.
פורסם 2010 במאי 3015 שנים במקום הצ'יפ הזה היו יכולים להוסיף עוד כוח עיבודAA זה למפונקים, דברים כמו איכות מודלים וטקסטורות ובמיוחד מרחק ראייה אלה דברים שמשפיעים משמעותית על משחקיות
פורסם 2010 במאי 3015 שנים נראה בכלל מי מיצרני הקונסולות ישאר בכלל...?סגה חיסלה את ה-DC בסוף שנות ה-90, ולאחר מכן עברה לפיתוח רב פלטפורמה, החברה הפכה לרווחית יותר.סוני ומיקרוסופט סופגות הפסדים, ולא לקחתי בחשבון את הדור הבא של הקונסולות.נינטנדו לדעתי, תחזק את תחום קונסולה הניידת.תראו את כרטיסי ה-DX11, יותר מגושמים, צורכים יותר חשמל וחום, אני לא רוצה לחשוב איך הדור הבא של הקונסולות יהיה מהבחינה הזאת.
פורסם 2010 במאי 3015 שנים למה מרוץ, אני מכיר הרבה בפורום פה שעדיין נהנים מכרטיסים כמו: 8800GT, HD4850, 8800GTX עדיין סוסים שלא חייבים להחליף.מחזק לי יש 8000GT ועדין לא חושב על שדרוג אז נכון לפעמים יש פשרות אבל קניתי את המחשב ב2007 ואני לא הולך לשדרג כלום עד לפחות 2011 וגם אז רק כרטיס בבערך 500 שקל להחזיק עוד שנה זה שיש אנשים שרצים אחרי הגרפיקה או משדרגים כל פעם שמשחק כמו קריסס יוצא זה כבר עניין אחר כמה כבר משחקים כבדים כמו קריסס שבאמת שווה לשחק אותם יצאו מאז ההשקה שלו ? -לא הרבה זה בטוח רוב המשחקים הנחשבים מקבלים גרסה טובה גם למחשב בעניין בלעדים לזרוק שמות כמו הילו או קילזון זה יפה רק ששוכחים שהם בשני פלטפורמות שונות וזה מה שהרבה עושים שזורקים שמות של משחקי קונסולה מול PC ובכלל חסר לשחקני מחשב FPS ? חסר משחקי פעולה ? חסר מירוצים ? -לי לא חסר אולי JRPG ומשחקי מכות אבל בקלות אפשר לפתור את זה באמולטורים ולשחק בקלסים כי לטעמי משחקים כמו לונר\או סטריט פיטר 3 וכו יותר טובים מרוב החדשים בסגנון שיוצאים היום ובמשחקי מכות סטנדרטים הגימפאד של הPS3\360 מסריחים לזה גם ככה וצריך לקנות משהו נורמלי כדי לשחק בהם עכשיו אני לא נגד קונסולות למישהו שיש מחשב שמתאים לו לכל דבר מלבד משחקים קונסולה זה פתרון מאוד נחמד אבל אין פה מנצח ברור לPC יתרונות שלו ולקונסולות היתרונות שלהם יעלה שיצא כבר ה3DS כי בה לי משהו חדש
פורסם 2010 במאי 3015 שנים מחזק לי יש 8000GT ועדין לא חושב על שדרוג אז נכון לפעמים יש פשרות אבל קניתי את המחשב ב2007 ואני לא הולך לשדרג כלום עד לפחות 2011 וגם אז רק כרטיס בבערך 500 שקל להחזיק עוד שנה זה שיש אנשים שרצים אחרי הגרפיקה או משדרגים כל פעם שמשחק כמו קריסס יוצא זה כבר עניין אחר כמה כבר משחקים כבדים כמו קריסס שבאמת שווה לשחק אותם יצאו מאז ההשקה שלו ? -לא הרבה זה בטוח רוב המשחקים הנחשבים מקבלים גרסה טובה גם למחשב בעניין בלעדים לזרוק שמות כמו הילו או קילזון זה יפה רק ששוכחים שהם בשני פלטפורמות שונות וזה מה שהרבה עושים שזורקים שמות של משחקי קונסולה מול PC ובכלל חסר לשחקני מחשב FPS ? חסר משחקי פעולה ? חסר מירוצים ? -לי לא חסר אולי JRPG ומשחקי מכות אבל בקלות אפשר לפתור את זה באמולטורים ולשחק בקלסים כי לטעמי משחקים כמו לונר\או סטריט פיטר 3 וכו יותר טובים מרוב החדשים בסגנון שיוצאים היום ובמשחקי מכות סטנדרטים הגימפאד של הPS3\360 מסריחים לזה גם ככה וצריך לקנות משהו נורמלי כדי לשחק בהם עכשיו אני לא נגד קונסולות למישהו שיש מחשב שמתאים לו לכל דבר מלבד משחקים קונסולה זה פתרון מאוד נחמד אבל אין פה מנצח ברור לPC יתרונות שלו ולקונסולות היתרונות שלהם יעלה שיצא כבר ה3DS כי בה לי משהו חדש קרירין נגעתה בליביאני קורא את הפוסטים שלך כבר כמה שנים טובות פה באתר, ופעם הייתה כל כך פרו קונסולות ושכל תגובה היתה כל כך נגד הפיסי, ולי היה מאוד כועב לשמוע את זהאני שמח שאתה עכשיו יותר פיסי מקונסולותמישהו יודע איך באמת הרווחים של סוני וMS מעז שהם הוציעו את הקונסולות?
פורסם 2010 במאי 3015 שנים נראה בכלל מי מיצרני הקונסולות ישאר בכלל...?סגה חיסלה את ה-DC בסוף שנות ה-90, ולאחר מכן עברה לפיתוח רב פלטפורמה, החברה הפכה לרווחית יותר.סוני ומיקרוסופט סופגות הפסדים, ולא לקחתי בחשבון את הדור הבא של הקונסולות.נינטנדו לדעתי, תחזק את תחום קונסולה הניידת.תראו את כרטיסי ה-DX11, יותר מגושמים, צורכים יותר חשמל וחום, אני לא רוצה לחשוב איך הדור הבא של הקונסולות יהיה מהבחינה הזאת.רק רציתי לחדד, הDC יצא בסוף שנות ה90 (בשנת 98) וחוסל סופית ב2002.
פורסם 2010 במאי 3015 שנים למה באמת הדרימקאסט נפל? אני זוכר שהיה איזה עיתון שהאשים את המשחק shenmue אבל אני לא זוכר למה
פורסם 2010 במאי 3015 שנים למה באמת הדרימקאסט נפל? אני זוכר שהיה איזה עיתון שהאשים את המשחק shenmue אבל אני לא זוכר למהיש כאלו טוענים בגלל ההשקה של ה-PS2, ויש שטוענים בגלל שלא היתה לקונסולה הגנה, פשוט לצרוב ולשחק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.