עבור לתוכן

כמו עולה לשווק APP לאייפון?

Featured Replies

פורסם

אם אני נותן למישהו עבודה, לשווק את הAPP שיצרתי לאייפון , בכל מיני דרכים שונות, כמה צריך בערך לשלם, יש למישהו מושג?

זה לוקח בטח הרבה זמן ומאמץ אז כנראה שזה לא 5-10 דולר. אבל גם לא נראה לי שזה 1K מצד שני.. בקיצור, צריך עזרה.

פורסם

זה תלוי באיכות העבודה שהוא יעשה.

אתה יכול לשלם לו שכר בסיס + פר רכישה/הורדה

פורסם
  • מחבר

איזה שכר בסיס? בערך ,כמה?

אני צריך הרי להביא כבר משהו בהתחלה

פורסם

תלוי עד כמה אתה מאמין או יותר אדם חיצוני שהאפ' שלך תצליח. אם האפ' שלך תהיה פולארית ואנשים יאהבו אותה באופן טבעי בלי שתצתרך לפרסם יותר מדי מה רע ואז אתה ממליץ לחבר על האפ' שלך ומשם הלאה זה יתקדם באופן טבעי. אם זה לא יעבוד שסבירות גבוה שזה יקרה כי לא נראה לי שהאפ' שלך ממציא את הגלגל- אז תזדקק לפרסום.

אתה יכול לשאול את הבחור שאתה שוכר באיזה דרך הוא מתכוון לפרסם את האפ' שלך ואז לשלם לו בהתאם. אני מניח שמשהו בסביבות ה-100 ל-200 ש"ח זה הוגן ביחס והאפ' שלך שווה משהו ועוד טיפ על כל מספר מסוים של הורדות. נגיד מעל מליון עוד 20 שקל וכן הלאה.

אגב, אם יורשה לי לשאול, איך קוראים לאפ' שלך? אני סקרן ומעוניין להתקין על הטאץ' שלי... ::)

פורסם
  • מחבר

האמת שזה לא שלי. לא היה כח פשוט לרשום את כל הסיפור ,מה,מי,למה.

אמרת שזה תלוי בדרכים שמפרסמים.

נגיד וזה...די הרבה , כלומר לפרסמם בפורומים למיניהם,בבלוגים,אתרים,מדיות שונות, העלאת קבצים שבפנים יש איזה פרסומת קטנה ככה, חתימה באימייל ועוד הרבה.....

זה עדיין 40-50 דולר לדעתך?

*לגבי האפ' עצמו שלחתי לך בפרטי

פורסם

אני מתאר לעצמי שתשלום של 40-50 דולר זה שכר הוגן בייחוד לאור הדולר העולה. שים לב שלא תצא מופסד ולא תצא "רמאי גנב" שדורש קודם עבודה ואחר"כ משלם- תעשו בצורה פיירית- חצי חצי. חצי לפני העבודה וחצי אחר"כ. כמובן שאתה יכול גם לתת בונוסים כמו שאמרתי מקודם, נגיד על כל 1000 הורדות- דולר וכן הלאה.

אם האפליקציה חינמית, איך אתה (או חבר שלך) מתכנן להרוויח ממנה? פרסומות? קו של מספר מוצרים כשהאפ' הזו היא סיפתח לכאלה שיעלו כסף? חינם בתור התחלה וחודש לאחר מכן כשתהיה פולארית תעלה קצת?

פורסם

בשביל 40-50 דולר תעשה את זה לבד, אף חברת קידום לא תקח אותך, קידום מסחרי מתחיל מכמה אלפי דולרים שכר בסיס, בהתחשב שאין אפשרות לעשות referal's בappstore מדובר בנוסף על זה על אחוז נכבד נוסף מהרווח פר רכישה.

פורסם

תחמן אתה אלי

אבל אני מסכים פה עם החבר'ה ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים