עבור לתוכן

דיון | AMD PHENOM II X6 1055T

Featured Replies

פורסם

היי.!

בשבוע הקרוב אני מתכוון לקנות מערכת מחשב חדשה.

התכנון תחילה היה לקנות את ה 965 .

המערכת תשמש לגיימינג כבד , שימוש משרדי , צפייה בסרטי HD ושימושים ביתיים כמו גלישה באינטרנט.

ה 1055T הגיע ל TMS ובהפרש של פחות מ 100 שקלים מה 965.

אני יודע שלגיימינג עדיף לקנות את ה 965 מכיוון שהתדר שלו הרבה יותר גבוהה מהתדר של ה 1055T .

( 3.4 > 2.8 )

אך לפי המחקרים המעמיקים שלי על המעבד הזה ניתן לבצע אוברקלוקינג לתדר ממש ממש גבוהה בקלות יתרה . (אנשים הגיעו בקלות ובקירור סטוק ל 4.0)

השאלה שלי היא , האם עדיף לי כבר לקנות את ה 1055T ולבקש שיבצעו לי עליו אוברקלוק ולקבל ביצועים גבוהים יותר ועוד שתי ליבות , או להשאר עם ה 965 בתדר סטוק?.

(הקירור למעבד הוא XIGMATEC DARK KNIGHT לוח האם GIGABYTE 770TA-UD3)

פורסם

דבר ראשון, עם הלוח הזה ממש אל תצפה להגיע לכאלו מהירויות. ד"א, OC למעבדי AMD תמיד היה בעייתי, ובשביל להגיע לקלוקים גבוהים (אפילו 4GHZ זה נחשב גבוה למעבד AMD ללא קירור אקסטרים [אפילו קירורי מים לא בטוח שיגיעו למהירויות כאלה בשביל 24/7]) צריך מזל וקירורים חזקים מאוד. אם המטרה שלך זה גיימינג כבד תקנה 965 ותשקיע בלוח קצת יותר איכותי (צ'יפסט 890) ויהיה לך אחלה אוברקלוקר. שתי הליבות הנוספות ממש לא יעזרו לך בגיימינג, שימוש משרדי וצפייה בסרטי HD... ד"א, אם אתה קונה מ- SKYPC, הגיעו להם לוחות BIOSTAR, שמשתלמים מאוד למחיר. יש להם לוח צ'יפסט 890 במחיר מצחיק של 450~ שקל.

פורסם
  • מחבר

אז זהו .

תסתכל ברחבי האינטרנט אנשים משווים את גרסאת ה BE965 ל 1055T .

כולם אומרים שהם קיבלו את השוק של החיים שלהם . שבאוברקלוק לא רציני ל 965 הוא הפך לחיית חימום מטורפת ואילו ה 1055T נשאר רגוע עם קירור סטוק בתדרים מטורפים.

תראה על מה אני מדבר: http://www.overclock.net/amd-cpus/736931-your-1055t-oc-results.html

פורסם

וואו, הופתעתי. רובם מגיעים למקס של 4GHZ, על מתחים דיי גבוהים אבל לא יותר מדי גבוהים (1.45~), יפה מאוד.

אם ככה אז אתה יכול לקנות אותו, מכאן והלאה זו בחירה שלך. 965 יספיק לך למשחקים אבל ככל הנראה לא יגיע ל- 4GHZ אלא אם כן יהיה לך מזל, רובם מגיעים ל- 3.7-8. אישית, אחרי שראיתי שהוא יכול להגיע למהירויות דיי גבוהות, הייתי הולך על ה- 1055T.

פורסם
  • מחבר

אם אני מבקש מ TMS שיכללו בהרכבה גם את האוברקלוק שלהם .

עד לאיזה תדר הם מגיעים בערך ? יש להם הגבלה או שהם מבצעים אוברקלוק לתדרים פסיכיים ? [ מה שלא נראה לי ]

פורסם

תשאל אותם..

לעניין- אל תשכח שיש ל-Thuban את פיצ'ר ה-Turbo Core, כך שזה לאו דווקא 3.4 מול 2.8

בשורה התחתונה אין טעם להשוות נתונים טכניים אלא לבדוק ביצועים בפועל בישומים שבהם תשתמש (משחקים, כל השאר לא רלוונטי)

פורסם
  • מחבר

ה TC מגביר בסביבות ה 500Mhz את שלושת הליבות שמשתמשים בהם ..

אם יתבצע OC למעבד והוא יגיע לתדר של 3.5Ghz לכל ליבה , אז זה אומר שבמאמץ הוא יגיע לסביבות ה 4.0Ghz ?..

פורסם

ה TC מגביר בסביבות ה 500Mhz את שלושת הליבות שמשתמשים בהם ..

אם יתבצע OC למעבד והוא יגיע לתדר של 3.5Ghz לכל ליבה , אז זה אומר שבמאמץ הוא יגיע לסביבות ה 4.0Ghz ?..

1. אם אתה עושה OC קיצוני אז אתה יכול להוריד את אופצית הטורבו. עם תדר גבוה אחרי OC לא כ"כ תזדקק לה ולא אמורה להיות לך בעיית ביצועים בישומים שאינם מנצלים ריבוי ליבות.

2. הטורבו מעלה ב 2.5 X (תדר הבסיס). תדר הבסיס הוא 200 מה"צ לפני OC

3. ה1055T בחירה עדיפה מכל בחינה. יותר קריר, יותר חזק (שש ליבות), פחות צריכת חשמל וההפרש במחיר ממש קטן.

4. אלא מה, למשחקים ואפילו כבדים אתה לא ממש צריך כזאת מפלצת. ארבע ליבות זול (נניח 630) יתן לך אותה חווית משחק.

לToMuSH:

היית נחרץ על מידת ההצלחה ב-OC של הלוח (הוא לא רע), היית נחרץ על זה שה-1055T כן מסוגל או לא מסוגל להגיע לתדר מסויים, הוספת הערכה על יציבות 24/7 ועוד הערה על קירור מים וכל זה בלי באמת לדעת או לבדוק. למה לנחש סתם ולהטעות?

פורסם
  • מחבר

כמובן גם שלא התחשבתי בזה שהמחשב יהיה גיימינג נטו , הלכתי עם ראייה מחשבתית לגבי העתיד .

עם הלוח אם הנ"ל, לאיזה מהירויות ניתן להגיע ?..

פורסם

ראייה מחשבתית לגבי העתיד קיימת רק בציוד הקפי (מסך, עכבר, רמקולים). שנה הבאה יצאו מעבדים חדשים בתאימות מלאה ל-AM3 שיהיו יותר חזקים וזולים מ-1055T. לדעתי קח מרובע ליבות כגון 630 ולוח אם איכותי. בעתיד תמיד תוכל לשדרג את המעבד.

פורסם

כנ"ל.

גם x4 630 לא משהו למשחקים. עדיף לך להסתפק בפנום 720 (אולי תמצא יד2) או פנום 9XX כלשהו. אבל בסה"כ, הX6 הם בעיקר בשביל להראות שהם עדיין מחדשים. אין לזה כמעט שימושים אמיתיים שבו הוא טוב יותר מאחרים.

בטח שלא לגיימרים, אפילו כולל OC.

תרכוש עכשיו משהו שתוכל לשבת ולשחק איתו בכיף, בסכום נורמלי. תחסוך לתחילת 2011. המעבדים הראשונים אמורים (דגש: אמורים) לצאת בסוף השנה הזאת(2010).

תמתין בסבלנות.

פורסם

למה? 720 לא מיוצר יותר?

פורסם

לא יודע, אבל אני לא כלכך רואה אותו בחנויות

פורסם

למה? 720 לא מיוצר יותר?

לפי מה שאני יודע AMD הפסיקה את הייצור שלו בגלל שהיא הבינה שלא משתלם לה ליצר אותו בגלל כל הקטע של הפתיחה של הליבה הרביעית.

אני לא מקיר שום חנות בארץ שיש לה אותו במלאי.

פורסם

הייצור הופסק, כמו זה של מעבדים אחרים, אין שום קשר לפתיחת ליבות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים