עבור לתוכן

וירוס נוראי יושב לי על ה USERINIT.EXE לא מסוגל להיפטר ממנו ! ...עזרה !

Featured Replies

פורסם

בהתחלה בכלל לא יכלתי להריץ כלום עכשיו איך שהוא אפשר להריץ סרטים והכל אבל אין חיבור אינטרנט + הוא מנסה להתחבר ללא הצלחה ...DISABLE ..ENABLE ...כיבוי מודם ...כלום לא עוזר

מה גם שהמחשב קופא ל3 דקות ורק אז משתחרר בהתחלה של המסך כניסה של יוזר וססמא ...

העפתי את SYGATE ....NOD ....והכל כדי לבדוק אם קשור ..עברתי על ה MSCONFIG ...כלום לא עוזר

עשיתי ריסטור של 4 ימים אחורה - לא עזר ...

MALEWAREBYTES גם מוצא את ה USERINIT הזה + NOD32 אבל לא מצליחים להסירו ...משום מה בSAFEMODE ה MALEWARE לא מוצא אותו

יש לי גיבוי של IMAGE ACRONIS שעשיתי אבל לפני חודשיים , לא ממש בא לי עכשיו לעשות אותו אלא מוצא אחרון :nixweiss:

תמונות מצורפות

נ.ב חייב את עזרתכם בדחיפות כי לא יהיה לי אינטרנט לקרוא את ההודעות מהערב ......(כרגע בעבודה) :xyxthumbs:

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

טוב הורדתי כל מדיי אנטיוירוסים למניהם אבל תשובה חד משמעית לאיך נפטרים מזה לא ממש מצאתי ...

אף אחד לא נתקל בעבר בדיוק בבעיה הספציפית הזאתי ?

:o

פורסם

נסה את hijackthis.

אם אתה לא יודע איך תשאל פה, אין לי ממש כוח לכתוב/להעתיק הסבר.

פורסם
  • מחבר

כותב כרגע ממחשב של חבר ...

טוב....הורדתי והתקנתי כל מה שכמעט קיים היום להסרת וירוסים+טרויינים !! הבעיה העיקרית היתה ה USERINIT.EXE שנפגע !

היתה תוכנה אחת שמחקה אותו DR.WEB (השאר לא הצליחו להתמודד עם זה כולל NOD V4 ) אבל עכשיו יותר גרוע ממקודם !!!

המחשב גם ב SAFEMODE וגם במצב רגיל (LAST KNOWS CONF לא עוזר) נכנס למן לולאת LOGIN ! אני מכניס ססמא וישר הוא שוב נועל לי ....מכניס ססמא ושוב ישר עושה LOADING ונועל חזרה לחלון LOGING כנ"ל כ ADMINISTRATOR

עכשיו בכלל אני אבוד !

מזה ה USERINIT.EXE הזה ? על מה הוא אחראי ב WINDOWS ? יש לי XP SP3

מה אני יכול לעשות עכשיו ? אני לא יכול לפרמט !ממש לא ! לא גיביתי כלום חומר מהעבודה FAVORITES חשובים מאוד וכו' ! ...

איך אני עושה REPAIR ? בחיים לא יצא לי להתעסק עם זה יש לי פה שני דיסקים של XP SP2 ועוד אחד של SP3 בשניהם לא ראיתי שום מצב של REPAIR שהם עולים רק התקנה מחדש ..AUTO RECOVERY ע"י דיסקט פירמוט ו PARTITIONS

איפה נכנסים לREPAIR או RECOVERY CONCOLE ? או איך אני מעתיק את USERINIT (שכנראה זו הבעיה) חזרה למערכת ?

חייב את עזרתכם דחוף !

תודה !

פורסם
  • מחבר

תודה הסתדרתי אפשר למחוק !

לקחתי אמנם דיסק של XP SP 2 אבל זה עבד

RC מהדיסק

ואז ..

EXPAND ל WIN LOGON EXPLORER ו USERINIT ....

ואז SAFEMODE לווידוי שהREGISTRY בסדר בשלושתם וכתוב נכון (כי הוירוס שינה אותם בעיקרון)

וזהו ....הכל תקין עכשיו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים