עבור לתוכן

שאלה ב-UFO

Featured Replies

פורסם

שלום.

יש לי בעיה עם המשחק UFO Aftermath : http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=22902&page=0

אני לא מצליך לעבור שלבים של השתלטות על בסיסים, כבר ניסיתי שני שלבים כאלה ומשהוא שם לא עובד, אני הורג את כל האויבים באזור נכנס לתוך הבסיס עומד בתוך הריבוע הירוק..... וכלום לא קורה , המשימה לא נגמרת.

למה ??? מה לא עשיתי ???

תודה 8)

פורסם

זה בכלל משחק טוב???

הוא ניראה לי מסריח... מהתמונות לפחות.... על מה המשחק

פורסם
  • מחבר

זה בכלל משחק טוב???

הוא ניראה לי מסריח... מהתמונות לפחות.... על מה המשחק

משחק טוב מאוד, התמונות שיש באינטרנט באמת נראות נורא אבל המשחק עצמו ממש יפה. הבעיה היחידה היא שהוא חוזר על עצמו יותר מדי, בסך הכל משחק מעולה.

מישהו יודע מה הבעיה שלי?

פורסם

למה ??? מה לא עשיתי ???

תודה 8)

לא קראת עד הסוף את תיאור המשימה.....

אחרי שהגעת לריבוע הירוק סיימת רק חלק ראשון.

בחלק העליון של המסך יש כפתורים, אחד מהם הוא מעבר לאיזור הבא (ליד ABORT MISSION). תכניס את כל האנשים לריבוע ולחץ עליו, הם יכנסו לתוך החלק התת קרקעי של הבסיס. בפנים אתה צריך להרוג מספר מסויים של אוייבים ואז הבסיס יהיה שלך.

תהנה, אחלה משחק.

פורסם
  • מחבר

לא קראת עד הסוף את תיאור המשימה.....

אחרי שהגעת לריבוע הירוק סיימת רק חלק ראשון.

בחלק העליון של המסך יש כפתורים, אחד מהם הוא מעבר לאיזור הבא (ליד ABORT MISSION). תכניס את כל האנשים לריבוע ולחץ עליו, הם יכנסו לתוך החלק התת קרקעי של הבסיס. בפנים אתה צריך להרוג מספר מסויים של אוייבים ואז הבסיס יהיה שלך.

תהנה, אחלה משחק.

:o תודה!, אבל אתה בטוח שזה שזה כתוב?

לא משנה, תודה ;D !!!

הנה תמונה למי שרוצה לדעת איך המשחק נראה:

http://www.angelfire.com/ok5/overload/Untitled-1_copy.jpg

כך הוא נראה עם ה GF4MX שלי אני בטוח שהוא יראה יותר טוב ברזולוצייה גבוה יותר עם איזה R9700 או יותר.

פורסם

הרזולוציה קבועה למעשה על 1024. לא פחות , לא יותר.

זה משחק מצויין לדעתי, והגרפיקה שלו מספקת לחלוטין.

נכון, לא מדובר בשיא הטכנולוגיה אבל הגרפיקה פחות חשובה מכיוון שמדובר במשחק מחשבה ולא action.

אין לו אורות וצילצולים מאותה סיבה שזה לא ממש משנה באיזה כלים אתה משחק שחמט. נכון, זה יותר מגניב לשחק שח בכלים מיוחדים אבל בסופו של דבר מה שחשוב זו האסטרטגיה שלך ושל השחקן מולך.

בקטע הזה איך שהוא נראה זה מספיק לגמרי כי המשחק עצמו ממש אחלה.

זה כמו שמשחק שחמט טוב אפשר לשחק גם על הלוחות המגנטיים...

אבל.. אם כבר נכנסתי לזה.. ה- voice acting במשחק הזה שווה לתחת. אני ממש שוקל להעיף כמה מהצוות כי נשבר לי לשמוע אותם. במיוחד את ההיא שכל הזמן אומרת: ?Now What.

כושיליאמאשל'ך, אם את לא רוצה לעבוד לכי הבייתה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים