פורסם 2010 במאי 2515 שנים שלום חבריםרציתי את עזרתכם בנושא הווינדוס 2000 .אני משרת בגוף מסוים שפועל עם מערכת שעובדת רק על פלטפורמה של ווינדוס 2000הבעיה היא שהווינדוס הזה לא תומך בכל מיני חומרות חדשותיש לי גירסא עם sp4 וזה לא עובדהאם יש למישהו מושג היכן ניתן למצוא גירסא של ווינדוס 2000 התומכת בחומרה כמו בווינדוס XPנ.ב דוגמא לדבר שלא נתמך למשל sata 2 בתודהרון
פורסם 2010 במאי 2615 שנים כבר הרבה זמן לא ראיתי W2K - אבל רעיון לא רע יהיה להפעיל את המכונה בתור מכונה וירטואליתכך גם תוכל להתקדם (הן בחומרה - הן עדכונים וכו') וגם תהיה לך אפשרות של PORTABILITY (הכוונה היא שתוכל להריץ את המכונה ללא קשר לפלטפורמה ולחומרה).זאת הדרך שבה הייתי בוחר.במאמר מוסגר אני אגיד שאני לא מכיר יותר מדי אפליקציות שעובדות על W2K ולא על 2003\XP צפונה.אולי צריך טיפה להתאים - אבל בעקרון נדיר שממש אין דרך.כל טוב,גבריאל
פורסם 2010 ביוני 2115 שנים מחבר http://alter.org.ua/en/soft/win/uni_ata/uni_ata.phpאיך אפשר לבצע את כל הפעולות האלו אם מלכתחילה לא ניתן להתקין בכלל את ווינדוס 2000ברגע שאני מריץ התקנה ישר קופצים לי errors הנובעים כנראה מאותה סיבה של תמיכה בחומרה.. ??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.