פורסם 2010 במאי 2515 שנים יש לי אינטרנט 5MB נטוויז'ן, המון זמן לא יצא לי להוריד על 625KB\S שזאת המהירות המוצהרת, אז עשיתי SPEEDTEST מ-4 שרתים באזור והתוצאות לפניכם, השעה כרגע 1 וחצי בלילה אז אני לא חושב שיש עומס. שמתי לב שהפינג גבוהה בצורה מדאיגה אז עשיתי PINGTEST. מה יכול לפגוע לי ככה באינטרנט? רמאללה: ירושלים: קפריסין:
פורסם 2010 במאי 2615 שנים וירוסים, טרויאנים ושאר החיות.תוריד את Ccleaner שינקה את כל הזבל מהאינטרנט.תסרוק את המחשב, תוודא שאין לך איזה אימיול פתוח ושאר התוכנות שזוללות את רוחב הפס.
פורסם 2010 במאי 2615 שנים זה כנראה שיטת הtrafic shaping של netvision כשיש עומס מורידים את כולם לחצי מהירות .ואין סיבה לבדוק את מדינות ערב כמו רמאלה התשתית שלהם גם ככה לא משהו.
פורסם 2010 במאי 2615 שנים מחבר הורדתי CCLEANER הרצתי בבוקר ועכשיו, ואין שינוי.הבדיקות נערכו בשעה אחד וחצי בלילה, אני לא חושב שיש עומס בשעות האלה.
פורסם 2010 במאי 2615 שנים http://speed.hot.net.ilתבדוק כאן,אם אני לא טועה זה עובד גם כשלא מחוברים לספק.
פורסם 2010 במאי 2615 שנים מחבר זה לא נכנס לי לכתובת, אומר שזה לא נמצא גם בכרום וגם באקספלורר.יש לי ראוטר.
פורסם 2010 במאי 2615 שנים נסה לחבר את הקו ישירות למחשב שלך ולהגדיר חייגןאצל ספק האינטרנט יש הסברתבדוק מהירות
פורסם 2010 במאי 2615 שנים אתה מחובר אלחוטית או בקו ישיר לראוטר ?כלומר האם המחשב שלך נמצא ליד מודם הכבלים ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.