עבור לתוכן

Edimax EW7128G - לא מתחבר

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני עם המכשיר כבר שנתיים ועבר לי מצויין. עד שאתמול - הפסיק לעבוד. אני מנסה להתחבר דרך התוכנה ralink wireless ... וניסיתי עוד תוכנה והוא פשוט עושה לי disconnect כל הזמן.

פעם אחת הוא כן הצליח להתחבר לי - אבל האינטרנט לא עבד, כלומר היה כביכול חיבור - אבל שום אתר לא עבד...

עזרתכם...

תודה מראש

פורסם

נסה להשתמש ב-zero configuration ,

אבל לפני זה,תעשה rollback driver

מנהל התקנים ,

דאבל קליק על הכרטיס רשת של אדימקס, לשונית driver, ובחר באופציה השלישית rollback driver.

חזור עם תשובות.

(הסתמכתי על כך שאתה משתמש ב-XP כפי שמופיע בכרטיס שלך).

פורסם
  • מחבר

ראשית - תודה על המענה המהיר.

שנית - אני פשוט יכול להשתגע מהרשתות האלה.. אני 2-3 שעות רק על זה, מחפש דרייברים אחרים באינטרנט, מעביר כל פעם לUSB, מתקין אותם (המחשב הזה ממש איטי אז גם מזה אפשר להשתגע), עשיתי כפי שאמרת - ניסיתי לעשות rollback driver כבר קודם - רשם לי שאי אפשר כי אין גיבוי. ניסיתי להשתמש בzero configuration של windows עוד לפני שפרסמתי את הפוסט - וללא מענה.

הלכתי למחשב הפגום, להעלות תמונה מה מראה לי בnetwork connections ואתה מוזמן להסתכל בתמונה, מה זה אומר שזה רושם את זה?

האינטרנט כרגע עובד, בעזרת zero config.. אין לי מושג איך. ממש לא, ולמה זה עובד וקודם זה לא עבד.

הסיבה שחפרתי כאן, היא שאני מרגיש שזה יקרה שוב, ואולי יש לך הסברה מדוע כל זה קרה בכלל מלכתחילה? הרי אני לא שיניתי כלום ופתאום זה עובד?

תודה. ושוב תודה על העזרה

[attachment deleted by admin]

פורסם

שמעת על פיקוק?

הם היבואנים שלהם וספקי כלללל התשובות בנושא.

לי יש פה איזה EW-7318UG על השולחן שבמחשב אחד עבד בסדר ובמחשב אחר לא.

למה? כי במחשב השני ה USB היה דפוק.

פורסם

חפרת קצת איך להפעיל את ה-zero configuration באופן עצמאי ?

מריח לי שהתוכנה של האדימקס עדיין בעלת השליטה.

הרשת שלך מוצפנת? תוריד הצפנה ותבדוק גישה.

תחזור עם תשובות.

פורסם
  • מחבר

אז זהו - שמחקתי אותה לגמרי.

זה לא נתן לי להשתמש בzero לפני שאני בכלל מוחק את התוכנה של הedimax.

אגב - הרשת שלי לא הייתה אף פעם מוצפנת...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים