עבור לתוכן

תקראו את זה ומהר!!! דחוף לכל מי שאכפת לו ממחשבים בעולם בכלל!!!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ותשלחו את זה לכמה שיותר אנשים, עדיף בארה"ב

פורסם

ZONOT ! :bash: :bash:

רק עכשיו סידרתי את הלינוקס !

נוווו

פורסם

האמריקאים הם אנשים פרנואידים ומפגרים, זה היה צריך לבוא מתי שהוא. מפדרציה שהקימה את הFCC הסתומים לא היה צריך לצפות למשהו מיוחד... אומה של פרנואידים וזה כך עם הרבה מכשירי חשמל שם, שבאירופה הם חוקיים לגמרי ורק בארה"ב הם צריכים לעבור כל מיני הגבלות מפגרות של הFCC כדי שיהיה להם רשיון להמכר שם.

אף פעם לא אהבתי אמריקאקים.

פורסם
  • מחבר

הקטע הוא שההצעת חוק הזאת היא בלתי חוקית

פורסם

לא נראה לי שהצעת החוק הזאת תעבור.

קראו נא את הכתבה בקשר להתנגדות של אינטל להצעת החוק הזאת, עפ"י מה שכתוב בהודעה, גם מיקרוסופט מצטרפת לאינטל במאבק נגד הSSSCA.

פורסם
  • מחבר

זה רק יעזור למיקרוסופט. מסתבר שלחנון העשיר בעולם עוד יש אידיאלים

פורסם

מישהו מוכן להסביר לי מה קיבינימאט הולך שם?

אני לא מבין כלום ממה שקראתי

פורסם
  • מחבר

הקונגרס האמריקאי הציע חוק שיוציא, בין היתר, מחשבים HOMEMADE, לינוקס, יוניקס וכל תוכנה עם קוד פתוח בעולם מהחוק, לפחות בתוך מערכות קשר אמריקאיות (ע"ע אינטרנט).

פורסם

מה זה ? ? ? ?? ?? ?? ? ? ?

הלוואי תיפול על המטומטם שהציא את זה פצצה אטומית תמחק לו את החיים מהעולם הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אמריקה :AR15:

פורסם

פתים... not a chance in hell שיוציאו את לינוקס ויוניקס מהחוק, גם אין דרך להבחין בין מחשב שיוצר בבית לבין אחד שיוצר במעבדה... תזכרו, הCIA והFBI והNSA והצבא האמריקאי משתמשים בלינוקס/יוניקס FOR Crying out loud!

פורסם
  • מחבר

לא אמרנו שזה יקרה, רק שרוצים שזה יקרה

פורסם

מצידי שיוציאו את לינוקס מחוץ לחוק בארה"ב, אני גר די רחוק משם...

אבל זה בחיים לא יקרה...

פורסם

מורידין

אתה יודע

שבארה"ב הרחוקה

כותבים ומפתחים את כל הלינוקס...

פורסם

:eek2:

בני *****!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה קרה שאני אשלם לטכנאים להרכיב לי את המחשב????????????? מה אני מטומם כמו האמריקאים שלא יכול לעשות כלום בעצמו???????? בני *****!!!!!!!!!!!!!!!!!

:asthanos: :asthanos: :asthanos: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :boid: :boid: :boid: :pissed::pissed::pissed::pissed: :2gunsfiring_v1: :2gunsfiring_v1: :2gunsfiring_v1: :angryfire::angryfire::angryfire:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים