פורסם 2002 במרץ 223 שנים תכנסו לכאן מהר: http://forums.anandtech.com/messageview.cfm?catid=27&threadid=728226&STARTPAGE=1האמריקאים התחרפנו לגמרי. מחשבים ביצור עצמי יהיו לא חוקיים, וגם לינוקס וUNIX לא. צריך למחות, ולעשות את זה מהר.
פורסם 2002 במרץ 223 שנים האמריקאים הם אנשים פרנואידים ומפגרים, זה היה צריך לבוא מתי שהוא. מפדרציה שהקימה את הFCC הסתומים לא היה צריך לצפות למשהו מיוחד... אומה של פרנואידים וזה כך עם הרבה מכשירי חשמל שם, שבאירופה הם חוקיים לגמרי ורק בארה"ב הם צריכים לעבור כל מיני הגבלות מפגרות של הFCC כדי שיהיה להם רשיון להמכר שם.אף פעם לא אהבתי אמריקאקים.
פורסם 2002 במרץ 223 שנים לא נראה לי שהצעת החוק הזאת תעבור.קראו נא את הכתבה בקשר להתנגדות של אינטל להצעת החוק הזאת, עפ"י מה שכתוב בהודעה, גם מיקרוסופט מצטרפת לאינטל במאבק נגד הSSSCA.
פורסם 2002 במרץ 223 שנים מחבר הקונגרס האמריקאי הציע חוק שיוציא, בין היתר, מחשבים HOMEMADE, לינוקס, יוניקס וכל תוכנה עם קוד פתוח בעולם מהחוק, לפחות בתוך מערכות קשר אמריקאיות (ע"ע אינטרנט).
פורסם 2002 במרץ 223 שנים מה זה ? ? ? ?? ?? ?? ? ? ?הלוואי תיפול על המטומטם שהציא את זה פצצה אטומית תמחק לו את החיים מהעולם הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אמריקה :AR15:
פורסם 2002 במרץ 223 שנים פתים... not a chance in hell שיוציאו את לינוקס ויוניקס מהחוק, גם אין דרך להבחין בין מחשב שיוצר בבית לבין אחד שיוצר במעבדה... תזכרו, הCIA והFBI והNSA והצבא האמריקאי משתמשים בלינוקס/יוניקס FOR Crying out loud!
פורסם 2002 במרץ 223 שנים מצידי שיוציאו את לינוקס מחוץ לחוק בארה"ב, אני גר די רחוק משם...אבל זה בחיים לא יקרה...
פורסם 2002 במרץ 223 שנים בני *****!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה קרה שאני אשלם לטכנאים להרכיב לי את המחשב????????????? מה אני מטומם כמו האמריקאים שלא יכול לעשות כלום בעצמו???????? בני *****!!!!!!!!!!!!!!!!! :asthanos: :asthanos: :asthanos: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :boid: :boid: :boid: :2gunsfiring_v1: :2gunsfiring_v1: :2gunsfiring_v1:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.