פורסם 2010 במאי 2415 שנים אני מחפש תוכנה שתציג תמונות מתוך תיקייה על הדסקטופ.לא, לא כמו האפשרות להחליף wallpaper כל X זמן מתוך תיקייה, אלא מסגרת נפרדת שתציג תמונה. יש חיה כזאת? לא משנה לי איזו מסגרת זו ולא משנה לי אם זה תוסף לסקינים ל-RAINMETER, הכל יתקבל בברכה.
פורסם 2010 במאי 2415 שנים מחבר יש widget כזה שבא יחד עם מערכת ההפעלה אם אני לא טועה.תקרא שורה שנייה.זה באמת לא היה נחוץ.אני מחפש משהו שלא יחליף את כל הדסקטופ אלא רק תמונה בתוך מסגרת מוגדרת מראש, שאני יכול למקם איפה שנוח לי.
פורסם 2010 במאי 2515 שנים מחבר multicore מדבר על הwidget שעושה בדיוק את מה שאתה אומר, והוא ניקרא slidshowל-RAINMETER?זה לא עובד.
פורסם 2010 במאי 2615 שנים מחבר אה שכחתי לציין שמדובר על widget בסיסי שבא עם הwin 7><אבל לא את כל הרקע, רק תמונה בתוך מסגרת בצד.ב-WIN7 אין את זה (ויש לי אולטימייט), יש רק רקע שמתחלף אוטומטית
פורסם 2010 במאי 2615 שנים האמת שיש, אם מחפשים רק טיפה השקעתי במיוחד בישבילך: Uploaded with ImageShack.us
פורסם 2010 במאי 2615 שנים לא בדקתי על 7 - ב-XP עבד פצצה אבל מאז התבגרנו...http://www.wallpaperchanger.de/
פורסם 2010 במאי 2615 שנים מחבר האמת שיש, אם מחפשים רק טיפה השקעתי במיוחד בישבילך: Uploaded with ImageShack.us אני אידיוט GRATZIE VERY MUCH
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.