עבור לתוכן

האם יש אפשרות להתלונן או להגיש תביעה

Featured Replies

פורסם

טוב אז שלחתי את המחשב שלי לתיקון לפני הרבה זמן. הייתה לי בעיה עם הכרטיס מסך והוא 9800 GTX של TWINTECH. בקיצור עברו כמה ימים הביאו לי כרטיס מסך זמני X500 בקיצור זבל. חיכיתי עוד קצת זמן לא חזר הכרטיס מסך הביאו לי כרטיס מסך זמני אחר אחרי שהתלוננתי (9500 GT). בקיצור עברו עד היום 42 ימים והכרטיס מסך שלי עדיין לא אצלי. התקשרתי לפחות 7 פעמים לחנות שאת שמה אני לא רוצה לציין בינתיים ואומרים לי שמחכים שהכרטיס מסך יגיע חזרה כי היה צריך לשלוח אותו לחול ופעם אחת אמרו לי שהחברה פשטה את הרגל (לא הבנתי על איזה חברה הם מדברים בכלל). אז אני רוצה לדעת האם אפשר איכשהו לזרז תהליכים, אולי להתלונן, לדרוש פיצוי או משהו כי בסדר הביאו לי שני כרטיסי מסך זמניים אבל אחרי הכל אני צריך לקבל את הכרטיס מסך שלי שעולה פי 2 ממה שהביאו לי. מישהו?

פורסם

היו לי סיפורים דומים בעבר ובאף אחד מהם לא קיבלתי את המוצר או הכסף בחזרה

אבל לא הלכתי למשפט ופשוט לא קניתי מאותם מקומות מוצרים יותר וגם לא המלצתי לאף אחד לקנות ממקומות כאלו

בכל מקרה תביעה תאורטית אפשרית השאלה עם אתה רוצה לעשות אחת כי בתביעות קטנות אתה לא מיוצג על ידי עורך דין

ונוהגים לטוב ולרע לגלגל שם תביעות מהר ככה שאתה צריך לדעת מה להגיד בזמן אמת ומהר

פורסם
  • מחבר

את האמת אין לי כוונות ממש להיכנס חזק לתוך העניין הזה אני מקווה יותר לקבל איזשהו פיצוי מהחנות במקרה ואני יתחיל לאיים בתביעה. אני רוצה לדעת בעיקרון אם יכול להיגרם לחנות איזשהו נזק שבגללו יסכימו לפצות אותי. אם עד סוף השבוע לא חוזרים אליי אז אני כבר יתחיל לעשות משהו.

פורסם

קודם כל שווה לבדוק מהם תנאי האחריות שלך. במידה ויש חריגה מהם, אתה יכול להתחיל לשקול את זה. אבל בלא מעט מקרים יוצא שנהלי הRMA של חנויות באמת גורמות לסחבת נוראית.

פורסם

אותה "סחבת נוראית" לא אמורה לעניין את הלקוח כשיש חוק שמקציב 3 שבועות גג עד שהוא מקבל מוצר תקין (וגם זה רק בתנאים מסויימים, לפעמים זה שבועיים). החנות\יבואן לא מצליחים לעמוד במסגרת הזמן הזו במקרים מסויימים? בעייה שלהם - שיתנו ללקוח מוצר חלופי שווה ערך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים