פורסם 2010 במאי 2415 שנים טוב אז שלחתי את המחשב שלי לתיקון לפני הרבה זמן. הייתה לי בעיה עם הכרטיס מסך והוא 9800 GTX של TWINTECH. בקיצור עברו כמה ימים הביאו לי כרטיס מסך זמני X500 בקיצור זבל. חיכיתי עוד קצת זמן לא חזר הכרטיס מסך הביאו לי כרטיס מסך זמני אחר אחרי שהתלוננתי (9500 GT). בקיצור עברו עד היום 42 ימים והכרטיס מסך שלי עדיין לא אצלי. התקשרתי לפחות 7 פעמים לחנות שאת שמה אני לא רוצה לציין בינתיים ואומרים לי שמחכים שהכרטיס מסך יגיע חזרה כי היה צריך לשלוח אותו לחול ופעם אחת אמרו לי שהחברה פשטה את הרגל (לא הבנתי על איזה חברה הם מדברים בכלל). אז אני רוצה לדעת האם אפשר איכשהו לזרז תהליכים, אולי להתלונן, לדרוש פיצוי או משהו כי בסדר הביאו לי שני כרטיסי מסך זמניים אבל אחרי הכל אני צריך לקבל את הכרטיס מסך שלי שעולה פי 2 ממה שהביאו לי. מישהו?
פורסם 2010 במאי 2415 שנים היו לי סיפורים דומים בעבר ובאף אחד מהם לא קיבלתי את המוצר או הכסף בחזרה אבל לא הלכתי למשפט ופשוט לא קניתי מאותם מקומות מוצרים יותר וגם לא המלצתי לאף אחד לקנות ממקומות כאלו בכל מקרה תביעה תאורטית אפשרית השאלה עם אתה רוצה לעשות אחת כי בתביעות קטנות אתה לא מיוצג על ידי עורך דין ונוהגים לטוב ולרע לגלגל שם תביעות מהר ככה שאתה צריך לדעת מה להגיד בזמן אמת ומהר
פורסם 2010 במאי 2415 שנים מחבר את האמת אין לי כוונות ממש להיכנס חזק לתוך העניין הזה אני מקווה יותר לקבל איזשהו פיצוי מהחנות במקרה ואני יתחיל לאיים בתביעה. אני רוצה לדעת בעיקרון אם יכול להיגרם לחנות איזשהו נזק שבגללו יסכימו לפצות אותי. אם עד סוף השבוע לא חוזרים אליי אז אני כבר יתחיל לעשות משהו.
פורסם 2010 במאי 2415 שנים קודם כל שווה לבדוק מהם תנאי האחריות שלך. במידה ויש חריגה מהם, אתה יכול להתחיל לשקול את זה. אבל בלא מעט מקרים יוצא שנהלי הRMA של חנויות באמת גורמות לסחבת נוראית.
פורסם 2010 במאי 2415 שנים אותה "סחבת נוראית" לא אמורה לעניין את הלקוח כשיש חוק שמקציב 3 שבועות גג עד שהוא מקבל מוצר תקין (וגם זה רק בתנאים מסויימים, לפעמים זה שבועיים). החנות\יבואן לא מצליחים לעמוד במסגרת הזמן הזו במקרים מסויימים? בעייה שלהם - שיתנו ללקוח מוצר חלופי שווה ערך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.