עבור לתוכן

הזמנה קבוצתית מוקדמת של המשחק STARCRAFT 2

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אין להם עדיין מחיר להזמנה המוקדמת.טוב נחכה ונראה אם הם באמת יכולים להציע משהו יותר זול מזה..תמיד טוב שיש לך קלף מיקוח

• תגובות 379
  • צפיות 44.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לפי דעתי חבל סתם להיות קמצנים נותנים לנו אצבע ועדיין יש כאלה שמעוניינים בכל היד ....

באמת חבל 180 זה מחיר מעולה ....שלא יהיה מצב בסופו של דבר שנצא קרחים משני הצדדים ולבסוף הכל התפוצץ לנו בפרצוף ...

ממש מיותר כל המיקוח הזה עם עוד מתחרה ....לאתר יש היסטוריה טובה עם ארכדייה ולפי דעתי עדיף להשאיר אז זה ככה ! ! !

פורסם

לפי דעתי חבל סתם להיות קמצנים נותנים לנו אצבע ועדיין יש כאלה שמעוניינים בכל היד ....

באמת חבל 180 זה מחיר מעולה ....שלא יהיה מצב בסופו של דבר שנצא קרחים משני הצדדים ולבסוף הכל התפוצץ לנו בפרצוף ...

ממש מיותר כל המיקוח הזה עם עוד מתחרה ....לאתר יש היסטוריה טובה עם ארכדייה ולפי דעתי עדיף להשאיר אז זה ככה ! ! !

מסכים איתך, שווה להשאר נאמנים להם גם אם יש הפרש מחירים קטן.

בכל מקרה לא חושב שאפשר להוריד את זה בעוד הרבה.

מה שכן ההיסטוריה צריכה ללכת לשני הכיוונים, אם אנחנו מביאים קבוצה גדולה שקונה את המשחק(ואנחנו כבר 75 בערך, מאמין ש100 אפשר לסגור דיי בקלות, ואולי יותר אם יהיה אפשרי) אז אולי הם יכולים ללכת לקראתנו קצת יותר, בכל זאת גם אם הם לא עושים רווח גדול פר משחק, זה עדיין תזרים מזומנים יפה ובכל מקרה הם בטח ישארו עם עודפים ככה שכל שקל שאנחנו מביאים להם זה רק רווח...

לדעתי עדיף באמת להשאר עם ארקדיה , רק באמת לראות שהם הולכים לקראתנו. ו180 בינתיים זה באמת נראה לי אחלה של מחיר

פורסם
  • מחבר

חברה אני לא מתכוון לערוק פתאום לארקדיה,באופן אישי אני בכלל לא מאמין שיהיה מחיר יותר זול-לדעתי ארקדיה נתנו לנו את המחיר הכי טוב,כשיבואו ויגידו לי שאכן יש מחיר זול יותר משמעותית נחשוב מה הלאה.כרגע זה סתם דיבורים באויר.

פורסם

חברה אני לא מתכוון לערוק פתאום לארקדיה,באופן אישי אני בכלל לא מאמין שיהיה מחיר יותר זול-לדעתי ארקדיה נתנו לנו את המחיר הכי טוב,כשיבואו ויגידו לי שאכן יש מחיר זול יותר משמעותית נחשוב מה הלאה.כרגע זה סתם דיבורים באויר.

צודק...

בכל מקרה זה מחיר מצויין וכרגע למיטב ידיעתי הכי טוב בארץ בצורה משמעותית, וגם יותר טוב משמעותית מחנויות בחול.

בקיצור אחלה מחיר וזהו...

בו ננסה פשוט להביא עוד אנשים זה הכל, ככה שני הצדדים יהיו מרוצים :)

פורסם

שלחתי לך הודעה פרטית - 2 הזמנות בשבילי.

פורסם

עוד הזמנה בשבילי, 5 סה"כ.

פורסם
  • מחבר

שלח לי בפרטי כפרה

פורסם

שלח לי בפרטי כפרה

פשש... כבר 80 ?

יפה, אני רואה שזה עולה בקצב יפה. ויש עוד חודש וחצי.

יפה מאוד :)

פורסם

שלחתי הודעה בפרטי - עותק אחד

פורסם

שלח לי בפרטי כפרה

אני? כבר שלחתי לך בפרטי, ואני צריך עוד שניים בסוף- סה"כ 6.

פורסם

טוב, שלחתי לך פרטים של חבר שרוצה.

פורסם

עותק 1 בבקשה,

שלחתי הודעה בפרטי

פורסם

גם אני בעניין עותק אחד בבקשה

תודה :-) :xyxthumbs:

פורסם

לא מצליח למצוא את ההודעה הפרטית אלייך - אני רוצה עותק אחד בבקשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים