פורסם 2010 ביוני 615 שנים זה עדיין בתוקף? גם אני רוצה עותק אחד. כן, עדיין בתוקף. שלח הודעה פרטית ל PEACEBRINGER אם עוד לא שלחת. הוא קצת עסוק אז לפעמים לוקח לו קצת זמן לענות, אבל תסמוך עליו PEACEBRINGER, מקווה שהלך לך טוב במבחן
פורסם 2010 ביוני 615 שנים מחבר יפה שזכרת..קצת קשה אבל אלוקים גדול...ושבוע הבא יש עוד מבחן...בעע...REGARDLESS מחר (בלי נדר) אני אערוך רשימה ראשונית ואעביר לארקדיה ונדבר איתם על המחיר..HELLKEEPER וLERMAN זה יותר קל לי ככשולחים לי בפרטי..כמו שנאמר "הרוצה את הרב יבוא אליו.."אם זה בלתי אפשרי לכם או שאתם ממש פוחדים לשלוח הודעה פרטית אז נראה אבל בכללי לא לוקח יותר מיום יומיים לכתוב בפורום הודעות שאינן ספם..יש עוד חודש שלם אז בלי פניקה.תשלחו פרטי כשתוכלו
פורסם 2010 ביוני 615 שנים יפה שזכרת..קצת קשה אבל אלוקים גדול...ושבוע הבא יש עוד מבחן...בעע...REGARDLESS מחר (בלי נדר) אני אערוך רשימה ראשונית ואעביר לארקדיה ונדבר איתם על המחיר.. HELLKEEPER וLERMAN זה יותר קל לי ככשולחים לי בפרטי..כמו שנאמר "הרוצה את הרב יבוא אליו.." אם זה בלתי אפשרי לכם או שאתם ממש פוחדים לשלוח הודעה פרטית אז נראה אבל בכללי לא לוקח יותר מיום יומיים לכתוב בפורום הודעות שאינן ספם..יש עוד חודש שלם אז בלי פניקה.תשלחו פרטי כשתוכלו לא כזה מסובך לזכור שזה כתוב בפורום באותו עמוד בכל מקרה נראה שהרשימה מתקדמת יפה, יש מצב ליותר מ100, מה שיוביל אולי להנחה אפילו גדולה עוד יותר ? בכל מקרה קבל ח"ח על הארגון
פורסם 2010 ביוני 715 שנים יפה שזכרת..קצת קשה אבל אלוקים גדול...ושבוע הבא יש עוד מבחן...בעע...REGARDLESS מחר (בלי נדר) אני אערוך רשימה ראשונית ואעביר לארקדיה ונדבר איתם על המחיר..HELLKEEPER וLERMAN זה יותר קל לי ככשולחים לי בפרטי..כמו שנאמר "הרוצה את הרב יבוא אליו.."אם זה בלתי אפשרי לכם או שאתם ממש פוחדים לשלוח הודעה פרטית אז נראה אבל בכללי לא לוקח יותר מיום יומיים לכתוב בפורום הודעות שאינן ספם..יש עוד חודש שלם אז בלי פניקה.תשלחו פרטי כשתוכלואיך היה המבחן?
פורסם 2010 ביוני 815 שנים מחבר יופי יש 70 חברה המחיר משוריין. מתישהוא בקרוב נעביר תרשימה לארקדיה-אין לי זמן בעבודה-נעדכן אתכם לא לדאוג. אניוויז הרשימה פתוחה עד 100 אנשים. הנה ניגון חביב כדי להתרענן בתקווה שהפסקול של 2 טוב כמו של 1. פשוט לא נמאס מהמנגינות האלה... פוגריד המבחן עומד כרגע (לדעתי) על 70-90 (כש90 יצריך נס ממשי) כנראה שאני צריך הארכת זמן בדברים האלה.) אה ותראו גם את זה
פורסם 2010 ביוני 815 שנים עשיתי ספירה עכשיו ואנחנו רק 40 "אנשים"מה שעומר שהמון אנשים הזמינו יותר ממשחק אחד (היי אני מזמנתי 3)זה קצת עצוב כי קיוויתי שיהיו יותר אנשים מהפורום במשחק
פורסם 2010 ביוני 815 שנים עשיתי ספירה עכשיו ואנחנו רק 40 "אנשים"מה שעומר שהמון אנשים הזמינו יותר ממשחק אחד (היי אני מזמנתי 3)זה קצת עצוב כי קיוויתי שיהיו יותר אנשים מהפורום במשחקלהגיע לכמות גדולה של אנשים כל כך הרבה זמן מראש זה לא פשוט.המחיר אומנם ממש מדהים, אבל הרבה אנשים לא מעוניינים להתחייב מראש לקנות משחק.חוץ מזה שלדעתי הת'רד הזה לא מפרוסם מספיק, בקלות אפשר היה להגיע ליותר.אבל אני לא חושב שזה משנה בצורה משמעותית. אנחנו כבר במספר יפה ויש עוד חודש וחצי.לדעתי עוד מעט נסגור 100 ואז יהיה מעניין מה יהיה אולי תהיה הנחה קצת יותר גדולה, אולי תפתח עוד קבוצה, נחכה ונראה.
פורסם 2010 ביוני 915 שנים שיהיה לקבוצה הבאה לבריאות, אני לא אתעכזב אם הם יוצאו 160 שח קודם צריך לסגור את הקבוצה הזאת ולראות מה הולך.PEACEBRINGER דיברת עם ארקדיה לאחרונה ? יש סיכוי להתגמש במחיר עוד קצת ? או להגדיל את הקבוצה ?
פורסם 2010 ביוני 915 שנים מחבר טוב תחלת שבוע היה לי מבחן עד עכשיו היתי בעבודה וסידורים ועכשיו יש לי עוד מבחן גדול ביום שני הבשורות הטובות זה שאחרי זה יהיה לי קצת זמן פנוי לטפל בזה-אני רוצה להעביר לארקדיה את הרשימה ולדבר על עוד הנחה אז,מאמין שאפשר בכיף להשיג עוד אנשים.
פורסם 2010 ביוני 915 שנים טוב תחלת שבוע היה לי מבחן עד עכשיו היתי בעבודה וסידורים ועכשיו יש לי עוד מבחן גדול ביום שני הבשורות הטובות זה שאחרי זה יהיה לי קצת זמן פנוי לטפל בזה-אני רוצה להעביר לארקדיה את הרשימה ולדבר על עוד הנחה אז,מאמין שאפשר בכיף להשיג עוד אנשים. אחלה, תמשיך כך בהצלחה במבחן הבא
פורסם 2010 ביוני 1015 שנים רגע, יש מצב שהיו 100 הזמנות אבל רק 50 עותקים?מה יקרה אם יבואו 51 אנשים בחצות?
פורסם 2010 ביוני 1015 שנים האמת שגם מדייה גיים מארגנים קנייה מרוכזת בטענה שהם ימכרו במחיר הכי זול בארץ (יותר זול מהקנייה המרוכזת הזאת).בקיצור תיהיה מלחמת מחירים ואנחנו רק נרוויח D: .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.