פורסם 2010 ביולי 2015 שנים אוי ויי יש לי עבודה להגיש ב27!!!!!!!!!!!!!! דחו אותה מה21 שזה טוב אבל למה ל27 מכל התאריכים?!!!!נו טוב נחיה ונראה מה יהיה עם זה... נ.ב. תודה למודים..אמנם בשביל כבוד צריך לעבוד אבל אין ספק שזה שווה את זה גם אני קיבלת שיחה ומצטרף לתודות - יש לך סיבה טובה לא לדחות הפעם לרגע האחרון....
פורסם 2010 ביולי 2015 שנים אבל בלי קשר , איזה כיף אני מרגיש כמו ילד קטן עם המשחק הזה , את הקודם קניתי איי שם בכיתה ט..וואו, זו בדיוק הסיבה שאני קניתי אותו. עקב השעות הרבות שביליתי איתו בכיתה ח'-ט'.רק שלא יאכזב...
פורסם 2010 ביולי 2015 שנים אוו אוו חברים צעירים פה אני זוכר את עצמי משחק אותו בכיתה ה' במחשב של חבר שלי שאז בכלל רק חלמתי שלי יהיה מחשב בבית חח,זה נחשב אז למשהו רציני שלא לדבר על האינטרנט שמתחנו עד הטלפון כדי להתחבר לעולם חחחח
פורסם 2010 ביולי 2015 שנים המממ לא יודע לגבי הכיבוד אבל המכירת חצות זה ב26 פיס, תותח אתה עם המכירה הזאת! אתה מגיע למכירת חצות?
פורסם 2010 ביולי 2015 שנים למרות ששומרים לי 2 עותקים אני בא עם אוהל ומלא בשר ויושב מול החנות עד 12 בלילה.
פורסם 2010 ביולי 2015 שנים למרות ששומרים לי 2 עותקים אני בא עם אוהל ומלא בשר ויושב מול החנות עד 12 בלילה.חחחחחחמעולה, להביא בירות??? ;D
פורסם 2010 ביולי 2015 שנים מחבר נשמע טוב אין כמו קצת זרגלינג על האש.טעים ופריך. רק לבדוק קודם שיש תעודת כשרות.
פורסם 2010 ביולי 2015 שנים המממ לא יודע לגבי הכיבוד אבל המכירת חצות זה ב26 אני התכוונתי ל 23:00 אני אהיה שם בטוח, בשביל שתוכלו לזהות אותי אני אהיה לבוש בקינומו כחול ומדלית זהב
פורסם 2010 ביולי 2115 שנים תגידו, הגרסא שימכרו לנו תהיה האירופאית? יהיה ניתן לזהות את הגרסא על פי הקופסא?
פורסם 2010 ביולי 2115 שנים איזה מזל יש לכם... אני לא מוצא אף מקום שמוכר את זה במחיר נורמלי ועם אפשרות לקבל את זה ביום היציאה.
פורסם 2010 ביולי 2115 שנים קיצר התקשרתי לחנות לברר אם הם יודעים גרסא של איזה איזור הם מוכרים. הבחור שענה לי אמר שהוא לא יודע, זה מה שהם מקבלים מבאנדאי. אין מצב אני פתאום אקבל את הגרסא של ASIA או NA נכון? ???
פורסם 2010 ביולי 2215 שנים קיצר התקשרתי לחנות לברר אם הם יודעים גרסא של איזה איזור הם מוכרים. הבחור שענה לי אמר שהוא לא יודע, זה מה שהם מקבלים מבאנדאי. אין מצב אני פתאום אקבל את הגרסא של ASIA או NA נכון? ??? תהיה רגוע , אתה תקבל גירסה אירופאית וגם אם זו תהיה גירסה אסיאתית אז לפחות תשחק עם השיחקנים הכי טובים באולם
פורסם 2010 ביולי 2515 שנים מחבר אולי בכל זאת אגיע.(בלי נדר) רק אין אף אחד שחוזר לת"א/פתח תקווה/רמת גן במקרה? אני לא רוצה להסתמך על אוטובוסים בשעות כאלה...יאללה תעשו ג'סטה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.