עבור לתוכן

לכל עושי הבגרות במטמתיקה מחר

Featured Replies

פורסם

איך הלך לכם ?

ב 005 הגיאומטריות היו ממש קלילות אבל מסורבלות, השאלה על הסדרות היתה קשה אבל נחמדה. מה איתכם ?

• תגובות 31
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

007 לא היה כזה קשה, די לבכות. (כן, עשיתי אותו היום.)

זה אולי יותר קשה מהבגרות בשנים קודמות, אבל למה זה אומר שצריך להתלונן ולעשות מזה עניין? מה מצפים? שיהיה קל וכולם יקבלו 100? (אני מתייחס לכתבה הזאת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3894070,00.html )

השאלות אמנם היו קצת מסורבלות, אבל לא דרשו יותר מידי חשיבה, בדיוק כמו כל השאלות משנים קודמות. מי שלמד כמו שצריך והבין את החומר - אין סיבה שלא יצליח.

פורסם

סוף סוף עברתי 001 :jump:

פורסם
  • מחבר

איך הלך לכם ?

ב 005 הגיאומטריות היו ממש קלילות אבל מסורבלות, השאלה על הסדרות היתה קשה אבל נחמדה. מה איתכם ?

פתרתי את הגיאומטריות ב20 דקות וכל המבחן שברתי את הראש על החלק של האלגברה... קודם ניכנסה המורה שלנו למטמתיקה ואמרה שיש טעות בתרגיל אז לא לגעת בו בינתיים ואחרי כמה זמן היא ניכנסה ואמרה שאין טעות. אני מסתכל על המועד ב' עכשיו...

פורסם

גם אני ניגשתי ל005.

השאלה השנייה באלגברה עם הסכום סדרה חשבונית הייתה בסדר, לא קלה מדי ולא קשה מדי.

השאלה הראשונה בגאומטריה הייתה בדיחה.

וההסתברות היה בסדר, אולי טיפה קשה אבל הוגן.

סה"כ הייתה בחינה הוגנת לגמרי ולא קשה במיוחד.

פורסם

ב 005 שאלה 1 -הייתה יחסית קשה לשנים קודמות ,הניסוח שלה היה ממש מוזר ,אממ שאלה שלישית סבבה ,שאלה 4 קצת יותר קשה בקשר להסתברות שמעתי שהיא הייתה ממש קשה ,וה 007 הבנתי שהוא היה ממש קשה ,לדעתי גם ה 004 שאלת משוואת טריגונומטריות הייתה קשה ,לפחות אני פישלתי בחלק ממנה חח

פורסם

תלוי לאיזו שאלה אתה מתכוון בהסתברות.

ההסתברות הראשונה (הקלאסית) עם החובבי מוסיקה לא הייתה קשה.

פורסם
  • מחבר

ב 005 שאלה 1 -הייתה יחסית קשה לשנים קודמות ,הניסוח שלה היה ממש מוזר ,אממ שאלה שלישית סבבה ,שאלה 4 קצת יותר קשה בקשר להסתברות שמעתי שהיא הייתה ממש קשה ,וה 007 הבנתי שהוא היה ממש קשה ,לדעתי גם ה 004 שאלת משוואת טריגונומטריות הייתה קשה ,לפחות אני פישלתי בחלק ממנה חח

זהו, אני עד עכשיו לא הבנתי מזה סכום שיעורים של נקודות חיתוך :-[

מי פה עוד מחכה ל14 ביולי?

פורסם

מה יש ב14 ליולי?

פורסם
  • מחבר

מועד ב'

פורסם

802 היה משחק ילדים...השאלות היו בסיסיות לגמרי וכל הדברים הקשים שלמדתי השנה לא היו שמה...

אני מרגיש שסתם למדתי כל השנה >.>

פורסם

אני יודע שזה לא כל כך קשור, אבל מישהו יודע גם מתי המועד ב' באנגלית??

פורסם
  • מחבר

רק הבצפר שלנו התחיל את הבגרות לקראת שמונה??

פורסם

איזה שאלון ?

פורסם
  • מחבר

005

התחלנו לקראת שמונה וסיימנו לקראת עשר... טמטום מוחלט

ניראה לי שזה מספיק בשביל לדרוש פקטור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים