עבור לתוכן

הנקסוס נחת!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
:lol:
  • תגובות 42
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה אתם אומרים אולי גם אני אכתוב תגובה צינית עם סמיילי מקפץ? הנה תראו! :jump:

תחזרו לדבר על הנקסוס בבקשה, כדי שבמחתרת המאמו אנחנו נאסוף מידע ונשמיד את האנדרואיד muahahhaa

פורסם

איזה פאנבויז של חברות ששולטות לכם על המידע.. אתם לא יודעים אילו טעויות אתם עושים!!

אין כמו אייפוןןןןן!!!!11

פורסם
  • מחבר

שמעו... בתור אחד שזוכר את הימים שלפני גוגל...

מה לעשות, היום קשה לחיות בלעדיהם ברשת, ואני די שמח שזה ככה

פורסם

איזה פאנבויז של חברות ששולטות לכם על המידע.. אתם לא יודעים אילו טעויות אתם עושים!!

אין כמו אייפוןןןןן!!!!11

1- פאנבויז? ראה משפט מודגש.

2- מעדיף שישלטו לי על המידע מאשר שישלטו לי על השכל :smile1: (ראה 1)

חוץ מזה, הזיות פרנואידיות זה לא בריא. כל חברה היום אוספת קצת מידע על המשתמשים דרך המוצרים שהיא מספקת, כדי לדעת איך לפתח את המוצרים הבאים שלה.

פורסם

נו אתם רואים? אין כמו נוקיה, חברה אחת שולטת לכם על המידע

חברה שנייה שולטת לכם על השכל

ונוקיה זאת חברה שמניחה לנו לנפשנו! (מוציאה מכשיר ולא מביאה לו meego muhahaha)

פורסם

אתמול עשיתי פלאש לקרנל בשביל אוברקלוק ל 930MHZ (במקום 600) ו500DSP (במקום 430) והוא ממש טס עכשיו! מאוד כיף לגלוש ולעשות דברים

ומה שהכי מגניב שמתי שאני מעלה את זה ל930 MHZ, המעבד אוטומטית יורד ל 125MHZ בזמן שהוא לא בשימוש מה שגורם לו לשמור על יותר זמן סוללה וקרירות כשהוא סתם במצב IDLE (לפני זה היה 250MHZ IDLE)

אבל בעצם זה דיון על נקסוס אז אני אחדול מלזהם אותו עם דברים מאמויים

חבל על המכשיר שלך, זה לא מחשב, לא הייתי מתעסק עם OC למכשיר כזה שאין לו בכלל קירור.

חשבת מה יקרה אם תהיה ביום חם בשמש ותעבוד איתו קצת הרבה? יכול להתחמם יותר מדי בכלל.

יש את האפשרות הזו גם ל HD2 ואני ממש לא מתכוון לנסות את זה.

פורסם

1- פאנבויז? ראה משפט מודגש.

2- מעדיף שישלטו לי על המידע מאשר שישלטו לי על השכל :smile1: (ראה 1)

חוץ מזה, הזיות פרנואידיות זה לא בריא. כל חברה היום אוספת קצת מידע על המשתמשים דרך המוצרים שהיא מספקת, כדי לדעת איך לפתח את המוצרים הבאים שלה.

sarcasm-meter-sarcasm-meter-demotivational-poster-1223486438.jpg

פורסם

חבל על המכשיר שלך, זה לא מחשב, לא הייתי מתעסק עם OC למכשיר כזה שאין לו בכלל קירור.

חשבת מה יקרה אם תהיה ביום חם בשמש ותעבוד איתו קצת הרבה? יכול להתחמם יותר מדי בכלל.

יש את האפשרות הזו גם ל HD2 ואני ממש לא מתכוון לנסות את זה.

הייתי איתו תחת השמש היום בשיא החום במשך רבע שעה ולא קרה לו כלום

הוא אולי לא מחשב(האומנם?) אבל הוא קרנף רציני יחסית לטלפון, יש אנשים שעובדים על 1100 מגה הרץ, הכל תלוי במזל שלך על איזה איכות של יצור נפלת ובטמפרטורה של הארץ שלך

פורסם

תמונה כאילו-יענו-מצחיקה

protip:

טון דיבור לא עובר בטקסט.

(ובנוסף, כל קיץ יש פה שטף של ילדים מ FXP, ואתה משתמש חדש עם 69 הודעות. אין שום דרך לדעת אם היית רציני או לי)

פורסם

protip:

טון דיבור לא עובר בטקסט.

(ובנוסף, כל קיץ יש פה שטף של ילדים מ FXP, ואתה משתמש חדש עם 69 הודעות. אין שום דרך לדעת אם היית רציני או לי)

הייתי בטוח שה"אייפוןןןןןן!!!!!1111" יסגיר את הסרקסטיות. סורי. אני אוסיף טאג של [sarcasm] להודעות הבאות.

פורסם

תערוך חיפוש קצר בפורומים שונים.

אנשים באמת כותבים ככה.

פורסם

כמה אוף טופיק ? אפשר לחזור לנושא קצת :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים