עבור לתוכן

אז מה איבדתם לאחרונה?

Featured Replies

פורסם

כבר איזה מאה פעמים איבדתי את המשקפי שמש שלי, רק כדי לגלות כל פעם מחדש שהן נשארו על הראש שלי

פורסם

חחח מכירים את זה שאתם שמים בכביסה מכנסיים ואחרי הכביסה אתם מגלים בכיס גוש נייר מוטצייה כזה? ואז אתם ניזכרים שזאת הייתה כרטיסיית אוטובוס חדשה שלא מזמן קניתם ושכחתם לפנות..

מזמן לא קרא לי הקטע הזה. מישהו יודע מתי אגד יעברו לרב קו?

ועוד איך אני מכיר,2 כרטיסיות של אופקים=ב'ש הלכו לי+הת.ז שלי היה שמה שגם הספח הלך בכביסה.

בנוסף לזה איבדתי 20 שקל לפני שבוע :'(

פורסם

חבר'ה באמת, למה ליהיות כ"כ שליליים? תציינו מקום מדוייק של האבידה כדי שיצא ממנה דבר טוב אחד לפחות ;)

פורסם

לפני 3 שנים שכחתי באוטובוס אוסף של 70 דיסקים מקוריים.

פורסם

חחח מכירים את זה שאתם שמים בכביסה מכנסיים ואחרי הכביסה אתם מגלים בכיס גוש נייר מוטצייה כזה? ואז אתם ניזכרים שזה הדף של הקססה מהישיבה של אתמול... ואופס בידיוק נשאר שם עוד כמה ראשים לחבר'ה :facepalm:

פורסם

[הודעת מעקב]

פורסם

קשה לאבד דברים כאלה...

איך הצלחת?

פורסם

את האמת כשעזבתי את פלמחים, לקחתי אוטובוס חזרה לתל אביב, וכשירדתי מהאוטובוס מרוב שמחה שכחתי שהקיטבג שלי זרוק באוטובוס איפשהו

אז מצאתי את עצמי רץ רחוב וחצי אחרי קו 65 (אם אני לא טועה) וצועק לו שיעצור.

בסוף הנהג קרא לי מטומטם.

:lol:

פורסם

מה לעזאזל מפגר בת'רד כזה ועוד כשהוא נמצא בפורום "כללי"? You just lost all your social points if you had any!

מי אמר שדיברתי על הת'רד הזה ;)

על ראש הספאמר, בוער הת'רד האידיוטי.

פורסם

איבדתי את המוטיבציה ללכת למכון. :-[

פורסם

וואו, כשאני חושב על זה, לא איבדתי כלום בזמן האחרון! זה מרשים מאוד כשמדובר בי.

הת'רד הזה עשה לי הרגשה טובה. :hat:

אבל רק כדי להיות לא מצחיק- איבדתי את היכולת לשבת על התחת וללמוד כמו שצריך. למרות שאם חושבים על זה, מעולם לא הייתה לי יכולת כזו.

פורסם

איבדתי שרשרת זהב שעולה 1000 שקל, למרות שאני לא חושב שאיבדתי, אני יותר חושב שגנבו לי, אבל לא משנה מה שבא בסופו של דבר הולך. :)

אין צורך לבכות על חלב שנשפך.

פורסם
  • מחבר

מי אמר שדיברתי על הת'רד הזה ;)

על ראש הספאמר, בוער הת'רד האידיוטי.

סבבה, אני ספאמר ובגלל זה רוב הת'רדים שלי בפורום כללי צברו לפחות מעט (אם לא הרבה) עניין והגיעו ל2-3 עמודים לפחות.

Have it your way Mr. Right!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים