עבור לתוכן

אז מה איבדתם לאחרונה?

Featured Replies

פורסם

בדיוק לפני מספר ימים נסעתי לאולם אירועים שעבדתי בו פעם להחזיר את מדי העבודה ולקבל 100ש"ח REFUND במזומן, כמובן בהיותי אידיוט גמור באותו המצב לא לקחתי איתי את הארנק ושמתי את 2 שטרות ה50ש"ח בכיס יחד עם הפלאפון, ברגע שעליתי לאוטובוס הוצאתי את הפלאפון מהכיס וככל הנראה הכסף עף החוצה איתו ומישהו מאחוריי הרים את הכסף או שהוא פשוט עף לו אל המוצא בר המזל, אני מבחינתי גיליתי על כך באמצע הנסיעה באוטובוס כשאין עליי כסף לנסיעה נוספת חזרה ובחוץ יש רוח שבחיים לא תשאיר את הכסף באותה התחנה... :(

ניחא ה-100 שקל, מה שיותר הורג במקרים כאלה זו המחשבה של "איך יכלתי להיות כזה מטומטם? :kopfpatsch:"

מה יצא לכם לאבד? :D

פורסם

היה לי מקרה דומה בפורים.

יצאתי לפלורנטין עם חברים, ולא היה עלי ארנק, שמתי שטר של מאה ושטר של 20 בכיס.

בדרך אנחנו פוגשים קבצנית מסוממת שביקשה כמה שקלים, עניתי לה שיש לי רק שטרות ואין לי מה להביא לה.

מאותו הרגע כל פעם שהכנסתי יד לכיס גיליתי שנאבד לי שטר, קודם ה100, אח"כ ה20

:-\

פורסם

פעם הבאה שאתם רושמים שאיבדתם משהו בעל ערך תירשמו את המיקום המשוער בו איבדתם את הפריט ;)

פורסם

לאחרונה איבדתי את היכולת לחשוב "אממ...לא, זה נראה לי ת'רד מפגר, להכנס אליו יהיה ביזבוז זמן משווע".

פורסם
  • מחבר

לאחרונה איבדתי את היכולת לחשוב "אממ...לא, זה נראה לי ת'רד מפגר, להכנס אליו יהיה ביזבוז זמן משווע".

מה לעזאזל מפגר בת'רד כזה ועוד כשהוא נמצא בפורום "כללי"? You just lost all your social points if you had any!

פורסם

גם לי נפל שטר של 100 בגלל הפלאפון בדרך לחבר.. ש50 שקל מהמאה היו שלו

כמו 2 אדיוטים הלכנו את כל המסלול חזרה לבית שלי וחבר שלי מתחיל לחשוב שאני מסבן אותו ושסתם לקחתי את המאה לעצמי

מתחיל לשחזר איפה בדיוק עניתי לפלאפון ומצאנו את השטר ככה בודד

מזל שאנחנו גרים 10 דקות אחד מהשני וזה היה לילה אז לשטר לא היה הרבה זמן לברוח! :jump:

פורסם

בתולים נחשב?

פורסם

חחח מכירים את זה שאתם שמים בכביסה מכנסיים ואחרי הכביסה אתם מגלים בכיס גוש נייר מוטצייה כזה? ואז אתם ניזכרים שזאת הייתה כרטיסיית אוטובוס חדשה שלא מזמן קניתם ושכחתם לפנות..

מזמן לא קרא לי הקטע הזה. מישהו יודע מתי אגד יעברו לרב קו?

פורסם
  • מחבר

בתולים נחשב?

אני מאמין שרובינו איבדנו את זה ולא בהכרח בדרך מטומטמת כמו "עף לי מהכיס"... ;)

פורסם

פעם הבאה שאתם רושמים שאיבדתם משהו בעל ערך תירשמו את המיקום המשוער בו איבדתם את הפריט ;)

+1

איבדתי: שפיות ויכולת לא להיות טרול

מיקום משוער: פורום אקטואליה ותרבות

פורסם

איבדתי מתאמים לאוזן של אוזניות in ear של נוקיה

לא יודע איפה נעלמו

אה דרך אגב זה לא עכשיו אבל אני זוכר שפעם איבדתי פאקט

פורסם

איבדתי פעם את הפלאפון בחנייה ליד הבית חח.

יצאתי לעשן דיברתי בפלאפון ושעליתי הביתה גיליתי שהוא לא אצלי ושהתקשרתי הוא היה מכובה,ירדתי למטה חיפשתי אבל הוא לא היה שם.

:silly:

פורסם

איבדתי את עצמי כמה פעמים, עדיין לא מצאתי.

(באמת, בלי ציניות)

פורסם

אני איבדתי את הsennheiser cx300, אני באמת לא יודע איפה איבדתי אותם, או בדרך הביתה או חזרה למעונות או שהם נפלו לי בחדר כושר

זה ממש מבאס אותי, במיוחד שזה קצת אחרי שהנגן שלי נהרס

מאז אני מתעצל לקנות אוזניות או נגן (או לחליף לפלאפון שיכול לשמש כנגן)

אני חייב לציין שאני ממש שונא לאבד דברים, זה מצב שאו שאתה מרגיש טיפש או חסר אונים

פורסם

אשך,

כל המוצא זוכה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים