עבור לתוכן

Driver Stopped Responding And Recovered!

Featured Replies

פורסם

83952146wf5.jpg

מופיעה לי השגיאה הזאת כל פעם אחרי זמן מסויים שאני משחק במשחקים. קראתי קצת באינטרנט וכנראה שזה בעקבות הTDR שיש בווינדוס 7, שברגע שהFPS יורד מ20 הוא פשוט מכבה את היישום.

איך אני יכול לבטל את זה? יש לי את הדרייבר הכי מעודכן של נווידיה.

פורסם

הבעיה הזאת בד"כ לא מופיעה ככה סתם... הייתה לי אותה לא מזמן והסתבר שהכרטיס מסך שלי נהרס.

דבר ראשון- למה זה התחיל לעשות את זה ?

- התקנת ויסטה ומההתחלה זה עשה את הבעיה ? (יכול להיות בעיה שקשורה למערכת הפעלה)

-פתאום, מאמצע שום מקום זה עושה את הבעיה ? (תתחיל לבדוק את הרכיבים במחשב שלך, יש סבירות לא נמוכה שאחד מהם תקול או שמאוורר נהרס והטמפ' עולות).

כשזה התחיל אצלי בדקתי בכל רחבי האינטרנט, השגיאה הזאת אומרת "משהו לא בסדר במחשב, בגלל זה הדרייבר הגרפי החל את עצמו מחדש".

תבדוק את הטמפ' ברכיבים (תחפש ברחבי הפורום, יש מגוון גדול של תוכנות שיכולות לעשות את זה), אם הכל תקין תבדוק את הזכרונות, אם הכל עדיין תקין תמשיך לבדוק רכיבים אחרים.

אם בגרע שאתה מפעיל יישום גרפי/סרט יש מריחות ואז מופיעה ההודעה יש סיכוי טוב שמדובר בכרטיס מסך שלך... תנסה להחליף אותו באחד אחר ולבדוק אם השגיאה חוזרת, אם כן- תמשיך לבדוק, זה רכיב אחר.

אם לא- זה הכרטיס מסך, אני מקווה שיש לך אחריות, אחרת תתחיל לחשוב איזה כרטיס חדש לקנות.

זהו בגדול, אם יש לך שאלות תרגיש חופשי לשאול, אחרי שבוע של ריצות עם השטות הזאת בסוף החלפתי כרטיס... אפשר לומר שכבר די התמחתי בהודעת שגיאה הנוראית הזאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים