עבור לתוכן

כרטיסי מסך - עובדים על כולם

Featured Replies

פורסם

מה ציפית שלאנשים באמת אכפת ממך? הם, יש להם משפחות לפרנס, והרצון להשיג יותר כסף, באמת ציפית שאנשים יתחשוב בך תמורת מיליונים? זה בכל מקום ככה, כולם מנסים להרוויח אליך איך שלא תסתכל.

life is unfair, get used to it

פורסם

אתם נותנים לי רעיון לסטארטאפ שימכור חלקי קוד שעברו אופטימיזציה לפי הדרישות של החברות המפתחות. זה דומה לקניית מנוע גראפי צד שלישי, אבל הרבה יותר זול כי זה רק חלקי קוד.

נראה לי סטארטאפ כזה ירוץ חזק עם כל חברות המשחקים שיש היום, ועם התפתחות השוק הזה בכלל... 8)

אתה באמת חיי בסרט וחושב שחברות המשחקים יוצרות את כל הטסקטורות, את כל השיידרים, ואת רוב הדברים במשחק? כל הטקסטורות, השיידרים, המודלים, וכל דבר אחר ג'נרי נקנה מחברות צד ג' לא משנה אם קנית מנוע או לא, אף אחד לא יבזבז את הזמן של האומנים שלו בשביל למדל ולטקסטר צמיגים וחביות...

בכל מקרה גם פותח הת'ראד חיי בחתיכת סרט.

פורסם

אתם נותנים לי רעיון לסטארטאפ שימכור חלקי קוד שעברו אופטימיזציה לפי הדרישות של החברות המפתחות. זה דומה לקניית מנוע גראפי צד שלישי, אבל הרבה יותר זול כי זה רק חלקי קוד.

נראה לי סטארטאפ כזה ירוץ חזק עם כל חברות המשחקים שיש היום, ועם התפתחות השוק הזה בכלל... 8)

אני מביא לך פה קטע שטוען טקסטורות לזיכרון מהמנוע CE2 וחודש לעבוד.

תצליח?

אם לא תעשה שום דבר אחר אז יש סיכוי קלוש

פורסם

אתה באמת חיי בסרט וחושב שחברות המשחקים יוצרות את כל הטסקטורות, את כל השיידרים, ואת רוב הדברים במשחק? כל הטקסטורות, השיידרים, המודלים, וכל דבר אחר ג'נרי נקנה מחברות צד ג' לא משנה אם קנית מנוע או לא, אף אחד לא יבזבז את הזמן של האומנים שלו בשביל למדל ולטקסטר צמיגים וחביות...

בכל מקרה גם פותח הת'ראד חיי בחתיכת סרט.

קצת מוזרה לי התגובה שלך, כי... זה בדיוק מה שכתבתי :screwy:

פורסם

קרי חברות כאלה קיימות עוד מלפני שנולדת בערך.

8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים