פורסם 2003 באוקטובר 1522 שנים לפי מה ששמעתי הוא יוצא לאקסבוקס או לסוני 2אבל אין תוספת :-[משחק באמת מעולה
פורסם 2003 באוקטובר 1522 שנים *** אזהרת ספויילר***לא ניראה לי שיצא המשך שיהיה מבוסס על אותו סיפור.... הרי הרגו את כל הרעים וגם את הגיבור בסוף
פורסם 2003 באוקטובר 1522 שנים *** אזהרת ספויילר***לא ניראה לי שיצא המשך שיהיה מבוסס על אותו סיפור.... הרי הרגו את כל הרעים וגם את הגיבור בסוףאז לא המשך מישחק MAFIA 2 טוב?
פורסם 2003 באוקטובר 1622 שנים אז לא המשך מישחק MAFIA 2 טוב?אם נצא מנקודת הנחה שכל מותג שאפשר לעשות מימנו כסף (כגון מטריקס , סימס , שר הטבעות) סוחטים אותו עד הסוף ,אז יש סיכוי גבוה מאוד שיצא משהו בסגנון של "מאפיה 2" אבל נכון לעכשיו לא שמעתי שום דבר רשמי על כך
פורסם 2003 באוקטובר 1622 שנים *** אזהרת ספויילר***לא ניראה לי שיצא המשך שיהיה מבוסס על אותו סיפור.... הרי הרגו את כל הרעים וגם את הגיבור בסוףגם אני לא שמעתי על המשך למישחק הזה.. אבל אפשר להוציא המשך המבוסס על אותו סיפו ובמקום שתשחק את המאיפה שמשחק הראשון אתה תשחק כמישהו מהמאפיה השניה (של סליארי אם אני לא טועה)
פורסם 2003 באוקטובר 1622 שנים הלוואי שייצא המשך ,בין המשחקים הטובים ששיחקתי.[אבל עברתי אותו עם צ'יטים , פשוט לא הצלחתי במירוץ ההוא שם ]
פורסם 2003 באוקטובר 1622 שנים הלוואי שייצא המשך ,בין המשחקים הטובים ששיחקתי.[אבל עברתי אותו עם צ'יטים , פשוט לא הצלחתי במירוץ ההוא שם ]לדאתי זה המישחק הכי "מאתגר" שראיתי בחיים שלי.אאא ולהוסיף המציאותי ביותר גם!
פורסם 2003 באוקטובר 1622 שנים את המירוץ יש דרך לעבוד (קיצור) למרות שהצלחתי לעבור אותו גם בלי שום קיצור או צ'יט
פורסם 2003 באוקטובר 1622 שנים את המירוץ יש דרך לעבוד (קיצור) למרות שהצלחתי לעבור אותו גם בלי שום קיצור או צ'יטאחרי 20 ניסיונות עברתי אותו בצורה מושלמת !
פורסם 2003 באוקטובר 1622 שנים כן גם אני עברתי את זה עם הקיצור הזה שם משמאל ,זה נחשב צ'יט.לא זה לאממה אתה כבר יכול לצפות כשאתה משחק במשחק על מאפיונרים??
פורסם 2003 באוקטובר 1622 שנים כן גם אני עברתי את זה עם הקיצור הזה שם משמאל ,זה נחשב צ'יט.זה לא נחשב צ'יט אם גילית את זה לבד, ולא ניכנסת לאתרים וגילית שם.
פורסם 2003 באוקטובר 1722 שנים זה כן ציט קראתי את זה במניואל שאומר בפירוט איך לעבור שלבים , אבל אני נתקעתי איזה 16 שעות על הקטע שצריך להרים שם איזה ברזל בשביל שהרכבת תתחיל לנסוע , איזה קטע מעצבן , אם חבר לא היה אומר לי בחיים לא הייתי עובר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.