עבור לתוכן

צו ראשון - מי מו מה?

Featured Replies

פורסם

תגלח תביצים.

יהיה בסדר

פורסם

טוב אז ככה ,לך לישון הכי מוקדם שאתה יכול ,תגיע הכי מוקדם שאתה יכול ,תסיים הכי מוקדם והכי טוב .

תזכור ,הפסיכוטכני קל מאוד ,אין מה להילחץ ,בין כל חלק במבחן (יש כמה חלקים ,הבנת הנקרא ,צורות כאלו ,מתמטיקה ועוד) אתה יכול לבחור מתיי לעבור ,זה אומר שיש לך זמן לנוח על הכיסא ולנקות קצת את הראש ,מומלץ מאוד .

בקשר לפרופיל ,אם באה לך מודעין ,תלמד שפה זרה ,מומלץ ערבית או פרסית ,כי רק אם אתה יודע שפה זרה ויש לך קב"א גבוה ,אם לא קנראה שאתה תהיה בתפקיד קרבי .

בנימה אישית שלי ,למה לא ,תאמין לא המון אנשים שהלכו לקרבי לא מרצונם ,עברו שינוי של ממש אחרי כל זה ,מה גם שאם אתה בחור חכם ויש לך פרופיל קרבי וקב"א גבוה ,אתה תמיד יכול לנסות טייס ,תאמין לי זה שווה כל טיפת השקעה .

בקיצור בהצלחה ,ולך לישון טוב (גם יום לפניי תלך לישון מוקדם כדיי שלא יהיה לך בעייות להירדם ).

עריכה : מקריאה נוספת יש לי מה להוסיף פה .

רוב האנשים שנמצאים במודעין עברו מיונים לפניי הגיוס (בדומה לטייס ) לכן אין בכלל מה לחשוב על המנילה

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

fade to black, אתה לא הבנת את הכוונה שלי. הסיבה שחשבתי להוריד פרופיל היא רק בגלל שאני רוצה להיות במודיעין. הבנתי שאם נגיד שני אנשים עברו את המבחנים באותו ציון , יבחרו במי שיש לו פרופיל נמוך יותר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים