עבור לתוכן

האם יווצר צוואר בקבוק? | איזו גרסת כ.מסך לקנות 896MB או 1.8GB? | פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לקנות כ.מסך וס.כוח חדשים:

GTX275 + E6400@3.4GHz-3.6GHz + Corsair VX550W

כמו כן, יש לי מסך '24 FHD, ואני תמיד מריץ משחקים על 1920x1200!

לפי מה שהבנתי, אם מריצים משחק מעל לרזו' של מסך '22, אז חייב שלכ.מסך יהיה לפחות זיכרון של 1GB.

לכרטיס GTX275 יש גירסאות שונות של זיכרון: 896MB ו-1.8GB.

השאלה היא, אם אני אקנה גרסת 896MB, האם זה יספיק לרזו' 1920x1200?

תודה!

פורסם

יספיק בהחלט, 1.8GB כניראה שלא יציג שום שיפור...

* אני לא יודע בכמה אתה קונה את ה 275, אבל יש היום HD4890 ששווה לו בביצועים ועולה 720 שקל.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת "כנראה"? אתה יודע או לא בטוח?

ה-GTX275 הזול ביותר שמצאתי עולה ₪1233. ועל כרטיסי ATI אני לא סומך, בזמן האחרון יש להם מלא בעיות עם הדרייברים.

אני לא פאן בוי או משהו בסגנון, תיכננתי לקנות בחו"ל HD5850 ב-300$, אבל אז שוב בדקתי אם לא נעלמו הבעיות עם ה-Catalyst, לא נעלמו...

ולא ענית על השאלה העיקרית, האם יווצר לי צוואר בקבוק אם אני אשים כ.מסך(GTX275) וס.כוח(Corsair VX550W) חדשים למעבד E6400@3.4GHz-3.6GHz?...

תודה!

פורסם

לא יהיה לך צואר בקבוק גדול , יש לך אובר קלוקינג גדול.

פורסם
  • מחבר

אל תעלב או משהו כזה, אבל אני מעדיף לחכות לתשובה של מומחה בעניין ממנהלי הפורום(לא אומר שאתה כן או לא)...

תודה בכל מקרה!

פורסם

הכרטיס הלא משתלם הזה + הספק הלא משתלם הזה יביאו לך ביצועים יחסית טובים על 1920X1200.

ברוב המקרים אין הבדל ולו הכי קטן בין 896 לבין 1.8GB, אתה יכול לראות לראות סקירות ולהשוות בדיוק איפה יש ייתרון ביצועים.

לגביי הצעות פחות או יותר אתה יודע מה הולך באיזור המחיר הזה ולכן אני רואה שאין לי מה לנסות ולשכנע אותך.

תתחדש.

בגלל שזה GTX275 צפה לתמיכה בDX10 ולא 11. בגלל שהספק הוא קורסייר (חברה ממש טובה אבל ספקיה לא משתלמים תמיד)

אם כבר NVIDIA (הבחירה כולה שלך) אני במקומך הייתי הולך על GTX470 אפילו

פורסם
  • מחבר

יחסית? בגלל המעבד?

תראה, תאמין לי שאני רוצה כרטיס שתומך ב-DX11, אבל ממש אין לי כוח להתעסק עם כל בעיות ה-Catalyst שיש כרגע...

לגבי ההצעות, נסה אותי לגבי הס.כוח, כי אם יש ספק באותה רמה, מודולרי אני פתוח להצעות...

ובוא נגיד שהכיסים שלי לא עמוקים כדי לקנות GTX470 :)

שוב (:)), האם יהיה צוואר בקבוק? (אני מתחיל להשמע כמו תקליט שרוט - סורי)

פורסם

צוואר בקבוק לא יהיה.

בעיות קטאליסט? אני לא יודע מה איתך אבל אצלי כמות הבעיות עם CALATYST שווה לכמות עם הCONTROL PANEL של NVIDIA

פשוט כי אני משתמש נכון ולא עושה שטויות, ומה זה אותה כמות? ממש מעט אם בכלל בתקופה של כחצי שנה.

VX550 הוא לא מודולארי כמובן ולכן לא כל כך ברור לי למה אתה כל כך רוצה בו... משהו חמוד באיזור המחיר?

http://www.skypc.co.il/pl_product~M12II-620~24~0.htm

פורסם

אל תקנה GTX 275, הוא עולה כמעט כמו HD5850 או זוג HD4890 שייתנו ביצועים גבוהים פי 2.

מסכים לגבי ההמלצה על הספק, יש גם גרסה לא מודולרית שעולה 85 ש"ח פחות.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההבהרה לגבי צוואר בקבוק. :)

הכוונה בבעיות Catalyst הם קפיאות, מסכים כחולים/שחורים ומכל החרא שקראתי ברחבי הת'רד של ה-Catalyst...

ולפי מה שהבנתי, לכל אחד זה שונה, לחלק עובד בלי בעיות ולחלק עושה את המוות! אני אמור לנחש באיזה צד אני? :smile1:

ולומר לך ת'אמת, שמעולם לא היו לי בעיות עם לוח הבקרה של nVIDIA, באמת!

"חמוד"... ;D

תראה, סה"כ אני מחפש ס.כוח שיתאים לצרכים שלי: מודולארי, הספק כוח מינימלי+\- שאני צריך בשביל כלל המערכת (כולל OC בינוני-חזק) בצד במחיר הנמוך ביותר(חייל, לדאבוני)...

בחרתי ב-VX550 כי המליצו לי עליו, וכמו מפגר לא שמתי לב שהוא לא מודולארי, אז טעות שלי... :s07:

אל תקנה GTX 275, הוא עולה כמעט כמו HD5850 או זוג HD4890 שייתנו ביצועים גבוהים פי 2.

מסכים לגבי ההמלצה על הספק, יש גם גרסה לא מודולרית שעולה 85 ש"ח פחות.

אכן, ה-HD5850 נמצא באותו טווח מחירים, בגלל זה ישר רציתי ללכת עליו, אבל בדקתי מה קורה עם ה-Catalyst וזה פשוט הרתיע אותי מלבחור בו...

ולקחת זוג HD4890 פשוט לא אפשרי פיזית במערכת שלי, מבלי לדבר על העלות של שניהם ביחד...

תודה על העזרה הרבה, אז בבקשה תהיו סבלניים איתי... ;)

פורסם

ה "בעיות" עם הקטליסט בחלקם הגדול היו בשילוב עם לוחות מתוצרת GB ( וזה המון משתמשים ) בשילוב עם HD5000, בגדול אין בעיות עם הקטליסט...

ה 4890 כרטיס מצויין ועולה 720 שקל... אין בכלל מה לחשוב, אפילו לרגע / בצחוק על GTX275.

פורסם
  • מחבר

טוב, סבבה, שכנעתם אותי. אז HD5850, כי HD4890 יחסית התישן, לא?

פורסם

ברזולוציה שלך שהיא נחשבת דיי גבוהה, ה 5850 יציג ביצועים עדיפים על ה 4890 באופן שאפשר להרגיש...

ה 4890 לא מיושן יותר מ GTX275 שתכננת לקחת מראש, לדעתי ההפרש במחיר בן ה 4890 ל 5850 לא משתלמים...

80~% תוספת מחיר ל-כ 15~% תוספת ביצועים, תעשה את החושבים שלך :)

פורסם
  • מחבר

HD5850 חדש משניהם ועולה ב-50% יותר מ-HD4890...

פורסם

5850 עולה הכי זול סביב 1300 שקל... 4890 עולה 720 זה 80~%

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים