עבור לתוכן

יש לי כמה שאלות בנוגע ל-Arctic Cooling Accelero Twin Turbo

Featured Replies

פורסם

אז יש לי כרטיס מסך HD4870. המאוורר עליו מתחבר עם 3 פין ישירות לכרטיס מסך ולכן לא ניתן לשלוט במהירות המאוורר.

אם אני אקנה את הקירור שציינתי בכותרת, האם אני אוכל לשלוט במהירות המאווררים? ואם כן אז אני אצטרך לחבר אותם ללוח אם? כי על הכרטיס מסך יש לי חיבור רק של 3 פין. איזה חיבור יש למאווררים האלו?

פורסם

גם להם יש חיבור 3 פינים אבל יש תוספת נחמדה בערכה.

יש לך חיבור של 3 פינים (זכר) שמחברים אליו את החיבור של המאווררים והיציאה של החיבור היא חשמל רגיל שתחבר לספק כוח במחשב (אם לא רוצים/יכולים לחבר לכרטיס עצמו).

אבל ברמת העיקרון אתה יכול לחבר אותו לכרטיס מסך ולשלוט בחוזק שלו דרך התוכנה של ATI (לא בדקתי אבל נשמע הגיוני).

אם יש לך בקר מאווררים תוכל לחבר את המאווררים לבקר ולשלוט עליהם דרכו בקלות רבה כמו מאוורר רגיל.

פורסם
  • מחבר

גם להם יש חיבור 3 פינים אבל יש תוספת נחמדה בערכה.

יש לך חיבור של 3 פינים (זכר) שמחברים אליו את החיבור של המאווררים והיציאה של החיבור היא חשמל רגיל שתחבר לספק כוח במחשב (אם לא רוצים/יכולים לחבר לכרטיס עצמו).

אבל ברמת העיקרון אתה יכול לחבר אותו לכרטיס מסך ולשלוט בחוזק שלו דרך התוכנה של ATI (לא בדקתי אבל נשמע הגיוני).

אם יש לך בקר מאווררים תוכל לחבר את המאווררים לבקר ולשלוט עליהם דרכו בקלות רבה כמו מאוורר רגיל.

העניין הוא שבדיוק היום גיליתי שבכרטיס מסך שלי Powercolor HD4870 PCS אין את האופציה לשלוט במהירות המאוורר. בגלל זה בדיוק אני רוצה להחליף את המאוורר.

פורסם

אתה בטוח שבPowercolor HD4870 PCS אין שליטה ? שכן המאוורר בעל 3 כבלים..

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שבPowercolor HD4870 PCS אין שליטה ? שכן המאוורר בעל 3 כבלים..

אין לי את האופציה ב-CATALYST. כנ"ל לגבי MSI AFTERBURNER. חיפשתי בגוגל וראיתי שיש את זה לעוד אנשים. אולי כמובן אני מפספס משהו.

פורסם

אם ככה הכרטיס נראה (שזה לא קירור על כל הכרטיס):

http://www.techpowerup.com/img/08-08-13/20a.jpg

אז אתה יכול לנסות לחבר אותו לחיבור מאוורר בלוח אם אם הכבל מספיק ארוך ואם יש לך חיבור כזה

ואז תוכל לשלוט דרך הביוס או תוכנה חיצונית...

אבל הזוי שאין לזה שליטה באמת ב-CATALYST.

בכל אופן השליטה נמצאת ב-ATI OVERDRIVE אם יש לך.

פורסם
  • מחבר

הנה אתה יכול לראות

http://up203.siz.co.il/up3/lzoezlwzzvnw.jpg

ניסיתי לחבר את המאוורר לחיבור של הלוח אם אבל זה פשוט לא נכנס. זה נראה שהפינים בלוח אם הם טיפטיפה יותר עבים מאשר אלו שעל הכרטיס מסך. לכן זה לא נכנס. =\

פורסם
  • מחבר

וואי, תודה!

אני יכול לשלוט על המאוורר שלי עם RIVATUNER. מוזר פשוט. לא יכלתי עם CATALYST או MSI AFTERBURNER אז לא ניסיתי RIVATUNER. אבל איתה אני יכול. תודה רבה!

מבחינתי אפשר לנעול את הנושא. תודה על כל העזרה. D=

פורסם

להבא אל תתיאש מהר מדי..אם המאוורר בעל 3 כלבים..אז השליטה קיימת..השאלה מי מאפשר את זה ;D :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים