עבור לתוכן

מה החברת ביטוח הכי משתלמת לנהג צעיר?

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב חברים,

צריך בסוף החודש לחדש ביטוח ולא יודע לאיזה חברה כדאי לפנות.

פורסם

"שלא יגזימו"? ההפרש בין כל חברת ביטוח לשניה זה 100-200 שקל בשנה. אין פה תעריפי קסם, הביטוח בארץ הוא שחיטה.

ולדעתי לך על הראל. בתאונות שהיו למכרים שלי לא ראיתי שהם עשו מאמצים כבירים מלהתחמק מתשלום וכו'.

פורסם
  • מחבר

החברה הקבוע שביטחתי אצלהם עד עכשיו הציעו 6035 חובה + מקיף.

חברה אחת 4921 חובה + מקיף.

אחרת הגיע ל7900 חובה ומקיף.

ככה שבטוח יש משחק לא קטן.

אני רק לא מבין למה אין התחשבות באדם שיש לו רישיון 4 שנים, ללא תאונות ותביעות, אני היחידי עם הרישון במשפחה והרכב רשום על שמי.

עד עכשיו החברות ביטוח עשו עלי כסף למה לא לבוא לקראתי? לפשוט רגל הם בטוח שלא יפשטו בגללי אבל לבחור צעיר בן 22 שצריך לממן רכב + לחסוך ללימודים כל גרוש שאפשר לחסוך יבורח.

פורסם

מקיף זה כבר סיפור אחר...

ולגבי פוליסה של חובה+מקיף בפחות מ 5000 שקל, הייתי מציע לקרוא טוב טוב את תנאי הפוליסה. זה נראה לי קצת לא מציאותי.

ולמה שתהיה "התחשבות"? סיפורים מרגשים לא מכניסים כסף לחברות הביטוח, אז מחיר לא יורידו.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שלאף אחד לא איכפת. המטרה זה לעשות כמה שיותר כסף בפחות מאמצים. צריך להתחיל לחוקק חוקקים בנושא אולי זה יתן מוטיבציה לנהוג כמו אנשים תמורת תשלום זול יותר של הביטוח.

פורסם

מה אתה מצפה?

שיורידו מחירים כדי להיות נחמדים? כי לנהגים צעירים את הרבה כסף? :facepalm:

באמת שאני לא מבין למה אתה מופתע.

הביטוחים האלו יקרים רק בגלל שנהגים צעירים עושים יותר תאונות. אז חברות הביטוח דורשות תשלום גבוה יותר. ובצדק.

פורסם

באמת שאני לא מבין למה אתה מופתע.

הביטוחים האלו יקרים רק בגלל שנהגים צעירים עושים יותר תאונות. אז חברות הביטוח דורשות תשלום גבוה יותר. ובצדק.

לעניות דעתי מדובר בעמדה נאיבית. חברות הביטוח מנסות להרוויח כמה שיותר מכל מי שאפשר, ולא בהכרח רק מספיק כדי לכסות את התוספת לסיכון. כנראה שחברות הביטוח חושבות שצעירים לא הולכים להשוות מחירים אז מותר לגבות מהם יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים